Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Senne fantazje naszych facetów o innych kobietach.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

#1 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:24

Opowiadają wam o tym? Dopuszczacie w ogóle myśl , że coś takiego może mieć miejsce? Może uważacie to za zdradę? A jak mówią to jak się z tym czujecie?

Ja od siebie powiem tylko , że bardzo dobrze zdaję sobie sprawę , że takie sny istnieją ( same też pewnie coś na ten temat wiemy) , ale nie chce o tym słuchać. Jak w ogóle to brzmi. " Miałem erotyczny sen z inną kobietą". i co ja mam się zapytać : " jak było?"
A.

#2 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:40

ja rónież zdaję sobioe sprawę że taki sny mają miejsce zarówno w mojej głowie jak i jego. W ogóle mi to nie przeszkadza- resztą jeśli komuś przeszkadza to jest to bardzo głupie...
Nie raz mi mój facet opowidał że śniłą mu się jakaś blondyna, z którą seks uprawiał albo że śniała mu się ze mną, że niby coś tam razem w trójkę robiliśmy. Nie przeszkadza mi to, uważam że nie warto sobie tym głowy zaprzątać ;-)

<ookk>

#3 Kejti

Kejti
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:42

a ja o tym nie chcę myśleć :P może jestem inna, ale nie śnią mi się takie akcje z innymi facetami... nie wiem czy mojemu chłopakowi się śnią, ale wiecie, że sny są często odzwierciedleniem tego, o czym dużo myślimy...

#4 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:47

Roxi, Kejti,
Najpierwo do Roxi, :P nie jest głupie , bo kobiety bardzo emocjonalnie podchodzą do pewnych spraw. I zazwyczaj idzie taki tok myślenia , że jak śni to ciekawe jak to jest w rzeczywistości?! Ja tam nie wierze , że to co się śni to się tego pragnie żeby miało miejsce w życiu realnym. Ale ok jeżeli facet opowiada mi o swoich fantazjach erotycznych , ale nie chce słuchać o innej.
Kejti, nie są odzwierciedleniem , naukowo nawet to jest wyjaśnione , że to przychodzi taka faza snu i że takie sny są odreagowaniem na stres.
A.

#5 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:49

Anulka, rozumiem, ale kobiety czasem na prawdę zbyt emocjonalnie reagują, wiesz ja bym się trroszkę wkurzyła jak by mi opowiadał szczególy snu erotycznego z np. jego koleżanką, ale jeśli mi mówi że mu się śniła kobieta nawet nie wie kto to nawet się z tego podśmiewujemy czasem:)

[ Dodano: 2008-11-07, 12:50 ]
taka postać jakby bez twarzy ;-) mi też się takie rzeczy czasem śią:)

[ Dodano: 2008-11-07, 12:51 ]
chciałam to bez swojego nicka napisac, kurde znó mi się to zdarzyło :lol:

przez 15 minut możesz edytować swojego posta, więc zawsze możesz taką "wpadkę" poprawić ;)

<ookk>

#6 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:52

Roxi, a właśnie a co jak jednak on zna tą osobę? to chyba wtedy troszkę się komplikuje.

Ja wiem , że kobiety często zbyt histerycznie podchodzą do tego. Moim zdaniem szkoda nerwów. Ale ja mam tak że ja mu o tym nie opowiadam i nie chce żeby on to robił.

[ Dodano: 2008-11-07, 12:53 ]
bo po co się denerwowac?!:P
A.

#7 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:00

Ja nie chcialabym slyszec od mojego chlopaka o czyms takim... mimo ze to sen poczulabym sie zraniona i byloby mi przykro... dlatego staram sie o tym nie myslec:)a moj chlopak i tak o czyms takim by mi nie powiedzial.. hm moze to i lepiej:)

iv09i09kftvt0mdm.png

#8 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:08

moj chlopak i tak o czyms takim by mi nie powiedzial.. hm moze to i lepiej:)

no i bardzo bardzo źle, ja uważam że dwoje ludzi powino sobie m owic takie rzeczy, w ogóle mówić wszystko...Poczułabyś się zraniona?
jesteś jeszcze młoda, ale mam nadzieje że życie nie doświadczy cię w kwestii zranienia...
bo zranić można na prawdę czyms poważnym, jakimś czynem a nie takimi pierdołami.

<ookk>

#9 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:12

u nas w związku, to raczej ja jestem tą osobą, która miewa erotyczne sny ;-) a bynajmniej ja o nich wspominam Misiowi. nie stanowi to dla nas żadnego problemu, śmiejemy się rano zawsze z tego :) i nie przeszkadzałoby mi w minimalnym stopniu, gdyby on mi opowiedział raz kiedyś o takim śnie. nawet Go podpytywałam o to, ale twierdzi, ze albo mu się nie śnią inne kobiety, albo nie pamięta takich snów.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#10 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:14

Tak po prostu nie chcialabym o tym wiedziec. Uwazam ze szczerość jest wielka wartością ale też czasami lepiej cos przemilczec dla dobra drugiej osoby. Bo po co mi to wiedziec? mam sie z tego cieszyc? i zapytac czy mu sie podobało albo poprosic o szczegoly??jesli chodzi o to zranienie to mysle ze to jest kwestia człowieka no i jego psychiki. Np ja jestem bardzo wrażliwa osoba i jest bardzo latwo mi zrobic przykrosc czy mnie zranic ..dlatego mysle ze to zalezy tylko i wyłącznie od nas samych

[ Dodano: 2008-11-07, 13:19 ]

jesteś jeszcze młoda, ale mam nadzieje że życie nie doświadczy cię w kwestii zranienia...

czyli uważasz ze jesli mam dopiero 19 lat to nie moglam zostac zraniona?? Chyba nie mozesz tego powiedziec bo nie znasz mnie.A pozatym to chyba nie zalezy od wieku i nie ma na to reguly... ale mylisz sie ... juz doswiadczyło

#11 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 14:27

mi się wydaje , że zranić samym takim snem to troszkę przesadnie. Ale przykro może się zrobić....
A.

#12 Szau

Szau
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 14:43

Mój mi nigdy nie opowiał o swoich sennych czy nawet na jawie fantazjach erotycznych. Dla mnie to oczywiste, że na pewno takie ma bo dla czego nie. Mi też się zdarzają, to naturalne, że nawet jak jesteśmy w szczęśliwym związku to możemy fantazjować na temat innych osób. Przecież nie mamy klepek na oczach i zauważamy atrakcyjność innych. O fantazje na pewno nie byłabym zazdrosna :-)
Dołączona grafika

#13 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 14:43

Nigdy mi o tym nie opowiadal.. Chyba ze ze mna w roli glownej.

#14 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 15:25

hm... wiecie co moze to dziwne ale od czasu jak jestemy razem nie mam snow erotycznych.. to znaczy mam ale tylko z moim mezem w roli glownej.. jesli juz sie zdarzaja... a i tak sporadycznie.. ciekawe z czego to wynika... ?? hm...
w sumie to nigdy P. nie opowiadal mi o snach erotycznych.. moze ich nei miewa haha... a powaznie to czsto opowiada mi swoje sny ale nigdy nie byly to sny erotyczne.. musze go podpytac :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#15 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 17:25

jakoś sny dam mnie o niczym nie świadczą ... tomke nie opowiada mi ze śnił mu sie sen erotyczny z kimś innym czasem tylko że ze mną ale bardzo rzadko ... ja też mu o tym nie mówie .... jakoś tak nie za bardzo nas to interesuje :-)

#16 szalona

szalona
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 19:14

Ja nie wiem czy mój śni czy nie bo do tej pory mi mówił,że nigdy nie miewał snów a ostatnio mi mówił,że mu się śnie więc pewnie inne kobiety też

#17 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 23:06

Moj mi tylko raz wspominal, ze mial sen erotyczny nie ze mna, dawno juz to bylo, ale to byla jakas postac bez twarzy, ktos zupelnie nieznany mu i niezidentyfikowany. Nie mam z tym problemu. Wydaje mi sie, ze to nie jest rzadkoscia u facetow ;-)
Dołączona grafika

#18 lala88

lala88
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 17:08

Nigdy mój mężczyzna mi nie mówił o takich rzeczach, ale domyślam się, że gdyby tak było to pewnie byłabym zła :P Niestety, już tak mam, straszna zazdrośnica :P W ogóle nie dopuszczam do siebie myśli, że mój Paweł mógłby spojrzeć na inną dziewczynę.

#19 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 13:39

Kwestią jedną jest na pewno to , ze faceci miewają takie sny! Do tego nawet nie ma żadnego ale...
Ale tą trudną kwestią jest to , czy chcemy żeby nam je opowiadali.
Widzę , że zdania się podzielone.
Albo mi się wydaję albo no nie wiem ale osoby bardziej tolerancyjne na takie sny to osoby z długim stażem.
Jeszcze ani jeden facet się nie wypowiedział:D
A.

#20 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 14:09

Ja tez snie o facetach, bedac w zwiazku i co z tego? To sa tylko sny. Nie swiadcza o tym,ze nie kocham faceta, nie jestem z nim szczesliwa, czy chce go zdradzic/zostawic.
Nie widze powodu by byc zła/zazdrosna o to, ze mojemu facetowi przysni sie seks z jakas tam dziewczyną.
Snów sie nie wybiera, nie ma sie na nie wpływu i nie swiadcza o tym , ze o kims myslimy, że nam sie podoba, czy go pragniemy :roll: