Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

07.11.2008 Piateczek :)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
219 odpowiedzi w tym temacie

#41 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 09:20

Mirabelka__22, wiem, ze to sie latwo mowi zeby przestac o tym myslec itd. ale niech to on sie postara teraz, olej go to zobaczysz, bedzie Cie jeszcze po rekach calowal, wiem to z doswiadczenia, faceci tak maja, mysla, ze maja nas na wlasnosc i to my mamy ciagle sie starac, ale jak zobaczy i poczuje, ze moze Cie stracic to zupelnie zmieni zachowanie, wiele przeszlam ze swoim eks i wiem jak to wszystko sie odbywa, dzialalo niejeden raz

[ Dodano: 2008-11-07, 09:23 ]
nie(d)oceniona, wiem co to jest prawdziwa przyjazn i w dodatku miedzy ludzmi odmiennej plci ;-) tylko trzeba odpowiednio do tego podejsc :-D ludzie czesto nie potrafia dlatego pozniej mowia, ze taka przyjezn miedzy facetem a kobieta jest niemozliwa
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#42 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 09:27

nie(d)oceniona, 666ilonka777, <buzki></span>

Lece na zajecia. Do potem:)

#43 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 09:29

ludzie czesto nie potrafia dlatego pozniej mowia, ze taka przyjezn miedzy facetem a kobieta jest niemozliwa

czy ja ci jużmówiłam że cie uwielbiam <zawstydzony></span> niewielu ludzi jest w stanie tak myśleć :-/ już nieraz słyszałam że jeżeli nawet ja uważam go za przyjaciel, to jemu pewnie o coś więcej chodzi ... kiedy wiem że nie ... :roll: dobrze wiedzieć że sąludzie myślący podobnie do mnie :mrgreen:

[ Dodano: 2008-11-07, 09:29 ]
Mirabelka__22, miłego dnia :* i pamietaj że promotor też człowiek ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#44 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 09:30

Mirabelka__22, trzymaj sie kochana <pocieszacz></span> my Cie tu <loove></span> wiec nie smutaj, na pocieszenie rzowy slonik <slonik1></span>
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#45 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 09:37

ja też uciekam :) mam nadziejęże wreszcie wypłatkę dzisiaj zobacze :-? do miłego zobaczenia później <byebye></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#46 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 10:05

hm.. juz piatek..

humor sredni.. zobaczymy czy sie poprawi.. nic mi sie nei chce.. szaro buro i zimno... mieisek w firmie... ciekawe o ktorej dzis skonczy.... musza sobie jakos humor poprawic.. tylko jeszcze nie wiem jak ehh
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#47 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 10:06

Cześc wszystkim

Duzo piszecie ale dzis troszke poczytalam co by zupelnie nie byc w tyle :lol:

My wczoraj bylismy na kolejnych naukach i powiem , ze po dniu pracy i potem jeszcze 1,50h nauki wykanczaja mnie troche dobrze , ze jeszcze tylko cztery razy

Aha na to wesele o ktorym pisalam kiedys to nie idziemy bo zaproszenia nie dostalismy tylko moi rodzice i brat z Iza <bezradny></span>

Mirabelka ja powiem Tobie tak : czasami nie docenia sie tego co sie dopiero jak sie to traci czlowiekowi otwieraja sie oczy
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#48 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 10:07

czasami nie docenia sie tego co sie dopiero jak sie to traci czlowiekowi otwieraja sie oczy

i to jest bardzo dobre podsumowanie... zgadzam sie w pelni..
Dołączona grafika

#49 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 10:08

Witam z rana jak śmietana...czy jakoś tak...
Lecę kawkę zrobić i poczytać co tam naskrobałyście... :mrgreen:

[ Dodano: 2008-11-07, 10:10 ]
sajka, jak miło jest poczytać takie rzeczy o sobie jak napisałaś w temacie: z czym ci się kojarzy....dzięki...
Chyba powinien być taki temat do słodzenia...żeby pisać tam o sobie tylko dobre rzeczy....podnosić sobie humorek... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#50 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 10:16

sajka, jak miło jest poczytać takie rzeczy o sobie jak napisałaś w temacie: z czym ci się kojarzy....dzięki...
Chyba powinien być taki temat do słodzenia...żeby pisać tam o sobie tylko dobre rzeczy....podnosić sobie humorek... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KOchana ale ty mi nie masz za co dziekowac bo napisalam prawde.. napisalam to co mysle i czuje.. ja poprstu cie tak odbieram.. dla mnie taka jestes :)
Dołączona grafika

#51 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:08

dzień dobry :)

u nas mała nerwówka. Marcin przywiózł wczoraj autko, jest fjaniutkie :) ale...pojawiły się komplikacje z dokumentami. trzeba załatwić wtórnik dowodu rejestracyjnego. a auto rejestrowane było w Krakowie. i Marcin od rana tylko krzyczy i się denerwuje. i tak jakoś...niefajnie jest :-/

ale za to u lekarza wszystko dobrze :) mamy nakaz wybrania się do szkoły rodzenia :) szyjka się trzyma :) następna wizyta za 3 tygodnie.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#52 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:14

Madzia81, fajnie, że z dzidzią ok, a że Marcin sie denerwuje...no cóż, bywa, tym bardziej, że jak już człowiek ma new auto to chciałby jak najszybciej pozałatwiać wszystkie sprawy...

Tak patrzę na Twój suwaczek...jak to szybko zleciało :shock:
Nie tak dawno pisałaś, że jesteś w ciąży, a tu już ostatnie dwa miesiące i lada chwila dołączysz do niewyspanych matek-polek... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#53 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:22

tym bardziej, że jak już człowiek ma new auto to chciałby jak najszybciej pozałatwiać wszystkie sprawy...

no właśnie to w tym jest najgorsze. On jest taki niecierpliwy. umyślił sobie, że na następny weekend będzie miał już wszystko załatwione i będzie mógł na postoju nowym autkiem stanąć, at u klops. i to Go chyba najbardziej denerwuje.

jak to szybko zleciało :shock:

racja, szybko :) mi też czas poleciał :) i dobrze :) bo to oczekiwanie takie nużące czasem jest ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#54 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:31

Madzia81 a jak znosisz spanie? brzuszek Ci nie przeszkadza? zmieniasz pozycje zeby zasnąć?
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#55 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:41

Madzia81 a jak znosisz spanie?

przeciętnie bym powiedziała. najczęściej kiedy kładę się już na wieczorny wypoczynek córcia zaczyna figlować. i nie pozwala mi zasnąć na tym boku, na którym akurat mam ochotę. często kończy się to tak, że muszę przez jakiś czas poleżeć na plecach, Ona wtedy się uspokaja, i dopiero potem przybieram wygodną dla siebie pozycję.

brzuszek Ci nie przeszkadza?

przeszkadza. najwygodniej jest jak mam całą kołdrę dla siebie i owijam się w taki kokon.

zmieniasz pozycje zeby zasnąć?

oj strasznie się wiercę. a że w nocy często się budzę (wizyta w toalecie), to i za każdym przebudzeniem muszę znaleźć na nowo wygodną pozycję.

ale warto znosić to wszystko :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#56 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 12:49

Madzia81 oj to trochu sie 'wycierpisz' ale tak jak piszesz, że warto jest takie coś znieść ;-) życze wytrwałości i szczęśliwego rozwiązania :-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#57 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:18

Witam dziewczeta, ani chwili wytchnienia od rana, teraz dopiero mi sie udalo. Ale za to dzisiaj jestem wyspana jak nigdy, wczoraj wczesniej sie polozylam, wiec dzis jest naprawde OK :-) . Po pracy idziemy do fotografa podpisac umowe, bo zmieniamy fotografa na slub i wesele, a potem lecimy na nauki przedmalzenskie.

Madzia81, super, ze wszystko w porzadku z dzidzia, i tak jak pisalas, warto znosic te wszystkie utrudnienia i niewygody. Caluje w brzuszek ;* . No a z autem to szkoda, ale nigdy nie jest tak, zeby bylo idealnie <bezradny></span> .
Dołączona grafika

#58 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:20

Kita, cześć :*

ja też teraz chwile temu co weszłam na babski, też nie mam czasu, ciągle gdzies chodze

ale jestem happy <jupi></span> <jupi></span>
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#59 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:29

ale jestem happy <jupi></span> <jupi></span>

bo dlugi weekend :?: :-P
Dołączona grafika

#60 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:30

bo dlugi weekend :?: :-P

tak a juz myslałam ze nie bede miać, ale w ostatniej chwile sie zapytałam no i mam
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych