konca listopada musze wytrzymać i haju baju w
ich bede miała
a dlaczego tylko do konca listopada??
Napisano 27 października 2008 - 13:27
nie ludzie spoko, tylko dobija mnie czasami takie siedzenie i nic nie robieniea co az tak zle?? ludzie nie bardzo czy jak???
Napisano 27 października 2008 - 13:29
no to tylko pozazdroscic Asiu,bo niedosc ze sobie odpoczniesz psychicznie i fizycznie to jeszcze masz ten luksus,ze masz pewna prace za jakis czasja juz sobie powiedziałam ze przez zime siedze w domu a na wiosne mój A. mi załatwi prace u siebie tam w zakładzie
Napisano 27 października 2008 - 13:34
Każdy ma wygórowane mniemanie o sobiekazdy ma jakies odchylki
Napisano 27 października 2008 - 13:38
o tak,kiedys sie dziwilam mojemu tacie czemu z taka niechcecia chodzi do pracy - teraz go juz rozumiem,bo kazdy poranek to dla mnie katorga,nie dlatego,ze sie nie wyspalam,ale poprostu dobija mnie fakt,ze musze isc do pracy ktorej nie lubieNie ma nic gorszego niż praca nie dająca satysfakcji. Sama męczarnia.
Napisano 27 października 2008 - 13:51
Dasz radę, odrobisz te 5 godzin, a potem słodki czas na BSja sie bede powoli zbierac do klinki
Napisano 27 października 2008 - 15:25
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 27 października 2008 - 15:27
Oj, czyżby po raz kolejny Cię choroba dorwała?! Grzej się kochana ile wlezie i same cytrynowe herbatki pijmam 39 stopni goraczki i bardzo silne bole miesni
mykam pod kolderke.
Napisano 27 października 2008 - 15:32
Oj, czyżby po raz kolejny Cię choroba dorwała?!
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych