Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[16.10.2008 - już czwartek :) ]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
283 odpowiedzi w tym temacie

#181 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 16 października 2008 - 19:44

nie(d)oceniona, rozumiem o co ci chodziło :mrgreen:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#182 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 października 2008 - 19:45

no to teraz poiszemy a dlaczego ... a krówka opowiada nam co sie takiego przydarzyło ;-)

p.s. na forum swiat sie nie kończy ;-)

[ Dodano: 2008-10-16, 20:46 ]
Karolina86, no to gooood :) i tak ma być :) wiec wal śmiało co ci na wątrobie leży :)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#183 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 16 października 2008 - 19:47

asia21_87, trzymam kciuki by okazało sie że to tylko taki jej psikus i nie ma sie czym stresować <pocieszacz></span>
krowka17, witam cie i nie przesadzaj .... czasem zachowujesz sie jak małe dziecko ..... a nie chcesz by inni cie tak odbierali to przestań dziennie fochować sie że nikt cię nie wita :-)

witam wszystkich :-)

ale mam podły humor ...... wczoraj dowiedziałam sie że nie dostane stypendium naukowego a wiec znowu muszę braci od rodziców na życie na studiach ...... jestem załamana ...bo dostawałam 300 zł miesięcznie i wystarczało na skromne życie tam ..... :cry: jeszcze kobieta u której miałam pracować jakoś mnie olewał miała dzwonić nie dzwoni chyba zrezygnuje ze mnie szkoda bo juz sie przygotowała do tego i nastawiałam psychicznie ..... jeszcze zeb mi sie ukruszył jedynka od tylnej strony zęba wiec z przodu na szczęście nie widać i muszę iść do dentysty by mi sie cała jedynka nie rozsypała ..... co za tydzień jeszcze z tomkie sie jakoś nie dogadałam ja żartowałam i nabijała sie z niego a on sie obraził i teraz mi głupio że tak po nim pojechałam choć juz mówi że jest ok ....... plusy tego że wczoraj wsiadałam na właściciela i ma nam bardziej grzać na mieszkaniu i naprawić piec :-)

#184 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 października 2008 - 19:49

że nie dostane stypendium naukowego

<co></span> jak to teraz sie dowiedziałaś ?? <pocieszacz></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#185 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 16 października 2008 - 19:53

nie(d)oceniona, u nas już wiszą listy ze średnimi i 20 procent najlepszych dostaje a nie problem sobie policzyć ...... szkoda że rożne uczelnie maj różne kryteria zliczania i oceniania i tak np. jedne za ocenę najwyższą uważają 6 inne 5,5 a nasz tylko 5 ..... i tym sposbem kolezanki mnie przeskoczyły :-/ eh dobra nie zrzędzę :-)

#186 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 października 2008 - 19:54

fajna babka, czyli wszystko co zle naraz sie zwalilo.. Za 300zl przezywasz? To chyba bardzo oszczednie.. No ja sie na socjalne nastawilam.. I nawet w progu sie nie mieszcze zebym mogla zlozyc :-/

#187 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 października 2008 - 19:56

jedne za ocenę najwyższą uważają 6 inne 5,5

??? poważnie ??? <wow></span> myślałam że system oceniania jest ustlalony odgórnie

i 20 procent najlepszych dostaje

beznadziejnie pomyślane ... no chyba że to niby ma być jakiś "czynnik motywujący" no kiepsko rzeczywiście <bezradny></span>

ale nie smutaj sie <pocieszacz></span>

#188 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 października 2008 - 19:58

fajna babka, ojjj widze ze sporo zmartwen.... <przytul></span>
wierze ze sie jakos ulozy moze z ta praca jeszcze cos wypalia moze jakas inna prace zalapiesz ;* jakos musi byc dobrze... badzei!! <przytul></span>
najwazniejsze ze masz Tomka

#189 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 października 2008 - 19:58

No ja sie na socjalne nastawilam.. I

w moim przypadku to może być tylko marzenie ... na papierku to ja duużo za dużo dochodu mam <bezradny></span> zresztą u nas to ok 150 zł, wiec wielkie nic jak na socjalne :roll:

#190 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:00

Mirabelka__22, 300 to jest to co ja daje we wkład a dodatkowo dostaje od rodziców wyprawkę żywieniową (zawsze jakieś słoiczki bo sama nie mama czasu gotować ) i dostaje jeszcze kasę na paliwo .... powiem szczerze żyje skromnie a teraz miało być lepiej bo miało byc razem z tomkie wspólna kasa i wspólne gotowanie a tak nie mam w to swojego wkładu.....
wiem jak to jest z socjalnym ja sie nie mieszcze i to bardzo bo niby mój ojciec dostaje duzo kasy ale nas w domu jest też dużo.... jakoś te koleżanki co maja rodziców za granicą w pracy na czarno zawsze dostaną i lepiej sie noszą niż nie jedne z profesorów .....
dobra dość o tym nie ma co płakać bo i tak nic mi to nie da ......

#191 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:02

nie(d)oceniona, no ja w tamtym roku 290 mialam.. a teraz buba.. Naukowe mi zostanie. Powinnam dostac..

fajna babka, musimy Cie pocieszyc jakos <pocieszacz></span>

#192 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:02

fajna babka, spokojnie z czasem znajdzie się jakieś rozwiązanie, nie martw się np. takie: Babka zadzwoni tz>będziesz miała prace przez co niebędziesz musiał brać od rodziców i martwić się o stypendium. Kolesiowi od grzana dasz spokój bo już bedzie blirzej lata i juz grzanie niepotrzebne :-D heh Kochana głowa do góry <pociesz2></span>

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#193 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:03

najwazniejsze ze masz Tomka

wiesz coś w tym jest wczoraj siedział i po główce mnie głaskał nawet nie grał w te soje głupie gry na kompie ..... miał naukę al odłożył ją i siedział ze mną aż mi przeszło .......

kochanego mam tego tomeczka <bzyklov></span> i jestem z nim szczęśliwa :-)

#194 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:04

fajna babka, to tylko emota no ale zawsze... ;) <pocieszacz></span>
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#195 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:05

bo ja chyba zaraz na zawał pierd***....

#196 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:05

kochanego mam tego tomeczka i jestem z nim szczęśliwa

<ookk></span> <ookk></span> <ookk></span> <ookk></span> skoro tak mówisz tak musi być :mrgreen:

#197 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:06

Kolesiowi od grzana dasz spokój bo już bedzie blirzej lata i juz grzanie niepotrzebne :-D

<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> nie wiem czy wiesz ale ta pora roku co sie zbliża zima sie nazywa a nie lato :-)

prosze oto obrazek tematyczny to jest zima :-)

Załączone miniatury

• zima.jpg

#198 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:06

kochanego mam tego tomeczka

i to najwazniejsze.. razem sobie poradzicie. :-D

#199 Kita

Kita
  • Użytkownik