Wybralam sie kilka dni temu do naszego Aquaparku we Wroclawiu. Tyle było szumu, trzeba w koncu zobaczyc na ile go przereklamowali
Sauna
Napisano 13 października 2008 - 15:57
Wybralam sie kilka dni temu do naszego Aquaparku we Wroclawiu. Tyle było szumu, trzeba w koncu zobaczyc na ile go przereklamowali
Napisano 13 października 2008 - 18:17
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 października 2008 - 18:50
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 13 października 2008 - 19:03
ale nie mam nic przecikow ludziom, którzy korzystają nago z sauny czy z natrysków
i miło ze strony pani, że poiformowała Cię o strefie nagości
Mogła nic nie mówic i byś miała zdziwko
Napisano 13 października 2008 - 20:25
Napisano 14 października 2008 - 09:25
nie wiem co to za roznica czy w stroju czy na go przecziez to yulko dwie szmatki a tak komfortowo mozna ie poczuc
Napisano 14 października 2008 - 13:54
Napisano 14 października 2008 - 14:20
Jezeli ktos mysli o saunie tylko jako pokazywaniu sie nago innym, to rzeczywiscie powinien o niej zapomniec, bo to kazdego tam najmniej obchodzi. Wiem ze brzmi to niesamowicie, ale tak wlasnie jest
Moim zdaniem trzeba te zasade zaakcpetowac, albo zrezygnowac z sauny, bo szkoda truc nasza cenna skorke, niedaj Bog jeszcze pod jednoczesciowym bikini
Napisano 14 października 2008 - 15:19
pot to inaczej mocz...jak pot to i bakterie..itd...
takie sauny moim zdaniem powinny być mniejsze...a nie duże gdzie dużo ludzi przebywa na raz...i każdy na każdego zerka
ale jeżeli znajdzie sie grupka osób, która podchodzi do tego tak, że nagość to rzecz normalna dla nich (jak plaża naturystów) to jeśli chcą to mogą przebywać w saunie nago...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 14 października 2008 - 17:36
Upss... mam nadzieje ze nie staje sie jakas naturystka... Jednego jestem jeszcze pewna. Nigdzie indziej bym sie nie rozebrala!
Napisano 16 października 2008 - 20:38
A jesli juz bym poszla , to na pewno bym sie nie rozebrala do naga. Czulabym sie oceniana, podglądana , poza tym moje obecne kompleksy....
Napisano 16 października 2008 - 23:08
Kilka z was zaglosowalo na pierwszapozycje.. szkoda ze zadna nie zostawila swojej opinni, tak narazie jestem sama
piszcie!
Napisano 17 października 2008 - 15:31
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 17 października 2008 - 17:11
szkoda tylko, że zostaliscie do niej przymuszeni w tym aquaparku
Napisano 17 października 2008 - 23:03
wiesz z jednej strony to rzcezywiscie wydaje sie troche niszowym sposobem naklaniania ludzi do poprawnego korzystania z sauny, ale z drugiej pozostawiajac wolna wole kazdy ladowal by siew ubraniu brudzac innym. Nikt nas nie przymuszal... zawsze moglismy wyjsc.zostaliscie do niej przymuszeni
hehe, no raczejtak się do niej wchodzi nie?
recznik pewnie, ale nadal uwazasz ze stroj jest ok dla Ciebie i wzgledem innych, po tym wszystkim co napisalam 8 wpisow wyzej?jestem za ręcznikiem, strojem kąpielowym
Jezeli jestes w stanie dac sobie szanse juz teraz piszac, to polecam wypad do najblizszego powaznego saunarium. Nawet nie bedziesz wiedziec kiedy zostaniesz calkiem nagamoże przełamałabym się.
Napisano 18 października 2008 - 00:30
to nie tak że uważam ... nie byłam, ale wiem że miałabym duży problem z przełamaniem sie i pozbyciem fatałaszków ... bezpieczniej bym sie czuła wiedząc że mogę mieć coś na sobieale nadal uwazasz ze stroj jest ok dla Ciebie i wzgledem innych, po tym wszystkim co napisalam 8 wpisow wyzej?
oj obawiam sie że bede wiedziałaNawet nie bedziesz wiedziec kiedy zostaniesz calkiem naga
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 18 października 2008 - 09:56
widzisz, ale ja nie mowie tu o tym czy przelamala bys sie zeby sie rozebrac bo to tylko Twoja prywatna sprawa. Mi chodzilo bardziej czy potrafila bys sie wladowac tam w bikini, lekcewazac wszystkie zasady higieny saunowej.to nie tak że uważam ... nie byłam
Ale to nie jest tak, ze tam Cie zmuszaja do nagosci. Tak nie ma nigdzie!kiedyś sie skusze jak na razie brak mi odwagi
Napisano 18 października 2008 - 10:02
Napisano 18 października 2008 - 10:22