Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Doda

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1825 odpowiedzi w tym temacie

#161 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 04 października 2007 - 17:56

he he :P
Ona ma wydatki widzisz :P
Te tipsy na których jest więcej ozdób niż w sklepie jubilerskim...
Te... cycki plastikowe :P
i inne pierdoły.
Ja na wet nei wiem na co bym miała wydać takie pieniądze :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#162 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 04 października 2007 - 18:17

Ale to tak właśnie jest ze ten kto ciężko pracuje to niestety nie zarobi tylu pieniędzy w ciągu całego roku co ona za jeden program.... :-/

#163 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 04 października 2007 - 18:23

...jeszcze zeby robila cos na czym faktycznie sie zna i miala "wklad" w tworzenie to ok. ;-)

No coz my na to poradzimy :-D takie zycie :-P
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#164 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 04 października 2007 - 22:03

Juz nie wspomne o jej komentowaniu i ocenianiu .........

ale pamiętacie jak było podczas pierwszego Idola? Jak wszyscy gadali na Kubę, że on taki okropnym sędzią jest, że tak się wyśmiewa z wszystkich i docina? Doda w zasadzie robiła to samo :)

A co do jej gaży... To chyba normalne w tych programach, że taką gażę dostają za jeden odcinek :)

#165 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 04 października 2007 - 23:08

Do czego ona potrzebuję menadżerek ??

Wczoraj pisząc o ludziach, z którymi przyjaźnią się Doda i Radek, opublikowaliśmy zdjęcie dwóch najlepszych przyjaciółek piosenkarki - Anety i menedżerki Mai Sablewskiej. Nasze informatorki donoszą, że przynajmniej tę drugą Dorota traktuje jak służącą.

Maja jest menedżerem Dody, bo nikt inny by z nią nie wytrzymał - mówi nasze źródło. Jak ją znam 4 lata to miała 5 menedżerów, którzy są nie tylko od kierowania jej karierą, ale i od kupowania tamponów, trzymania psa podczas występu, szukania o północy w "Pipidówie" chudego mleka i środków antykoncepcyjnych. Co do kontaktów z innymi, Doda nie lubi silnych osobowości, dlatego wokół niej są tylko ludzie, którzy ją wielbią.

Inne nasze źródło wspomina, jak Dorota poznała swoją przyjaciółkę-"nierozłączkę" Anetę Radzimirską:

Aneta pochodzi z Aleksandrowa Kujawskiego, niedaleko Torunia. Poznały się parę lat temu, chyba na koncercie Dody i od tamtej pory są nierozłączne. Przyjaźń z Dodą to dla niej wielka szansa, bo w Aleksandrowie wiele by nie osiągnęła. Tam nie ma przyszłości dla młodych ludzi, a jej dzięki Dodzie udało się stamtąd uciec. Pamiętam Anetę z liceum - była średnio ładna, dość puszysta i nigdy nie grzeszyła intelektem.

Pudelek

Po tym jak krzyczałam w programie "jestem królową" zabrali jej tron. Będzie siedziała na zwykłym taborecie <biglol></span> <biglol></span> <biglol></span>
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#166 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 06 października 2007 - 17:47

oglądałam wczoraj taniec na lodzie i nie zabrali Dodzie tronu :-P
ale jakoś grzeczniej się zachowywała :-? jak nie ona, hehe, musieli ją chyba troche utemperować :lol: ;-)

#167 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 06 października 2007 - 21:18

oglądałam wczoraj taniec na lodzie i nie zabrali Dodzie tronu :-P

a ja właśnie przegapiłam <angryred></span>
myślałam, że to jest w sobote :roll:
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#168 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 07 października 2007 - 08:02

myślałam, że to jest w sobote

w piątek :)
w sobote jest "jak oni śpiewają" ;-) na polsacie

#169 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 07 października 2007 - 13:52

no wlasnie ogladalam ten taniec na lodzie i doda bardzo grzecznie sie zachowywala , az dziw :mrgreen:
I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!

#170 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 07 października 2007 - 14:27

myślałam, że to jest w sobote

w piątek :)
w sobote jest "jak oni śpiewają" ;-) na polsacie

no właśnie pomyliły mi się dni 8-) oglądałam w sobote na TVP2 pytanie na śniadanie i tam gościem był Kret (nie pamietam jego imienia) i on zrezygnowała z Tanca na Lodzie
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#171 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 07 października 2007 - 16:25

a to sa mojeulubione zdjecia dody ! takie naturalne bez zadnych obrobek :mrgreen:

Załączone miniatury

• 001.jpg
  • 008.jpg

#172 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 07 października 2007 - 19:23

Uwielbiam Dodę, jest prawdziwą kobietą sukcesu. Ma super głos, mówi zawsze to co myśli, jest piękna i nie boi się tego pokazywać. Jak dla mnie bomba- prawdziwa kobieta XXI wieku
Dołączona grafika

#173 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 08 października 2007 - 23:27

Widziałyście to ;>

Załączone miniatury

• b32ec4ce00137b1f470993b5.jpg
  • a1695c0d001d3a9b470993c9.jpg

"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#174 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 09 października 2007 - 10:25

no niezle ja wyszczuplaja na zdjeciach , bo tak to to ona jest kluska a na zdjeciach wychodzi szczuplutko..

#175 psychophazuś:*

psychophazuś:*
  • Użytkownik
  • 335 postów

Napisano 09 października 2007 - 20:12

No i przez takie zdjęcia wiele nastolatek sie głodzi :/ Pf!

No ale wracajac do tematu ... kluska to to raczej nie jest, ma zgrabne nogi, niestety ^^ :] ( sie widziało na zywo :] )
"W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... ...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."

#176 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 października 2007 - 20:15

ma zgrabne nogi, niestety

dlaczego niestety :?:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#177 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 09 października 2007 - 20:22

nie wszystkie gazety wyszczuplaja :D brukowce jak np nasz (fakt czy superexpress-choc nie mowie ze akurat one ale podaje przykład brukowca :D) gdy niemaja dobrego tematu to same go tworza .. np pogrubiajac nogi modelce lub przerzedzajac włosy :P i nie bronie tutaj Dody :P ale tak jest

#178 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 12 października 2007 - 12:29

ja tam do dody nic nie mam jak chce prowokowac to niech prowokuje moge powiedziec tyle ze ma glos i jest ladna a te zdjecia od jawel sa stare bo widziałam ja rok temu na koncercie i byla chuda:)

#179 aly24

aly24
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 12 października 2007 - 20:11

Ja tam też do Dody nic nie mam. Nawet ją lubię, fajnie sie jej słucha szczególnie jadąc samochodem. Mam babka power i urodę i to trzeba jej przyznać. ;-)

#180 psychophazuś:*

psychophazuś:*
  • Użytkownik
  • 335 postów

Napisano 13 października 2007 - 21:04

dlaczego niestety

Bo wszyscy sie za nią ogladają :]
A my jesteśm yzazdrosne ;pp
"W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... ...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."