Doda mi sie podoba w każdym stroju, ma pomysł, umie zaskoczyć, nie jest monotonna, jest inna od wszystkich, jest sobą, jest orginalna...
dodka trzymaj tak dalej
Napisano 06 kwietnia 2010 - 11:39
Napisano 06 kwietnia 2010 - 14:41
Napisano 06 kwietnia 2010 - 15:20
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 06 kwietnia 2010 - 15:40
Też uważam, ze ostatnio Doda wygląda okropnie -kopiuje Lady Gagę itd., a jeszcze parę lat temu była całkiem fajna
ale przecież Doda obecnie nie chodzi TYLKO w "kiczowatych" strojach... przecież nadal ubiera się normalnie, nie kiedy bardzo sexy i stosowanie do okazji.. to że robi show swoim strojem, zgodne jest z zasadą show-biznesu: "nie ważne jak, byle by gadali", a mówienie że ubiera się jak panienka lekkich obyczajów oraz inne bardzo negatywne opinie, nie są do końca obiektywneKilka znalezionych w sieci zdjęć z okresu przed lady gago-dodo
no tak, tu się mogę zgodzić, żałuje że Doda nie nagrywa dużo i czegoś z sensem bo naprawdę szkoda jej genialnego głosua teraz nie stawia na muzykę
Napisano 06 kwietnia 2010 - 18:32
Nie chcę podważać twojego zdania,ale czy pamiętasz jak ubierała się wówczas ,gdy robiła kurs na prawo jazdy?.Niczym dziewczyna lekkich obyczajów,niestety.przecież nadal ubiera się normalnie, nie kiedy bardzo sexy i stosowanie do okazji..
Napisano 10 kwietnia 2010 - 16:18
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 11 kwietnia 2010 - 11:27
biję się już profilaktycznie w pierśi czegoś z sensem
to akurat każdy może inaczej odebrać, dla jednego będzie to bardzo sexy, dla innego przesada, kwestia gustuNiczym dziewczyna lekkich obyczajów,niestety.
o i to poprę w 100%, bo kopiowanie jej po prostu nie wychodzimoglaby stworzyc swoj styl, a nie kopiowac zagraniczne gwiazdki.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 11 kwietnia 2010 - 11:41
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 kwietnia 2010 - 20:00
właśnie ona ma swój styl, może kiczowaty, ekstrawagancki, odważny ale jej...Wiekszosc podkresla jaka to ona jest inteligentna a nie potrafi wypracowac własnego stylu
Napisano 12 kwietnia 2010 - 09:14
Napisano 13 kwietnia 2010 - 12:18
Napisano 02 maja 2010 - 22:03
Napisano 03 maja 2010 - 14:42
której we wszystkim jest pięknie.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 04 maja 2010 - 08:16
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 04 maja 2010 - 10:34
Napisano 04 maja 2010 - 12:57
oj bardzoz lekka tandetą mi tu zawiewa
Napisano 04 maja 2010 - 17:30
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko