Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Doda

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1825 odpowiedzi w tym temacie

#61 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 10:36

A to fajnie :-)
Znalazlam taka ot fotke ;-) wydaje sie byc bez zarzutu :mrgreen:

http://e.lansik.pl/l...0285b6a46ce974c

#62 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 24 sierpnia 2007 - 19:13

Masz rację Madziu, fajna focia :)
To ja wkleję zdjęcia jakie niedawno się pojawiły w Vivie, moi zdaniem bardzo ładne :)

Załączone miniatury

• 1389.jpg
  • 1388.jpg
  • 1387.jpg
  • 1385.jpg
  • 1384.jpg

#63 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 19:22

Fajna sesyjka :-D

A dziesiątkę z płyty uwielbiam :oops: ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#64 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 21:20

fajowe fotki :-D na drugim to mi Pamele Anderson przypomina ;-)

#65 _eta

_eta
  • Użytkownik
  • 275 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 21:33

na tych fotach nie jest podobna do siebie... co ten komputer z nią zrobił ;/
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#66 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 25 sierpnia 2007 - 10:43

na tych fotach nie jest podobna do siebie... co ten komputer z nią zrobił ;/

Moim zdaniem jest. I nie wydaje mi się, że to komputer. Po prostu inne umalowanie, inne pozy, inne ubranie, nie takie wyzywające, po prostu inny typ zdjęć. Nie prowokacyjne, a takie z klasą. I w ogóle gdyby ona tak się malowała i wyglądała, to dla mnie osobiście byłby to bardziej pozytywny image :)

#67 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 11:13

3 od dołu jest zarąbiste :shock: :mrgreen:

#68 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 15:35

Fajne te fotki, ale wydaje mi się, że ona robi się co raz brzydsza wygląda na starsza niż jest, ale głos ma super piosenki tez są fajne, właśnie słucham jej nowej płyty :-D
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#69 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 17:01

wygląda na starsza niż jest,

to zależy od wielu czynników. U niej chyba zbyt mocny makijaż na to wpływa :-/
Ja tez zazwyczaj słyszę ze mam ok. 26 lat :oops: :-D ale jakoś mi z tym nie jest źle :-P ;-)

#70 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 17:12

Ale bez makijażu nie podoba mi się ;-) schudła trochę i jej twarz stała się taka kościasta i to chyba przez to bo jak była na twarzy bardziej okrąglutka to lepiej wyglądała, tzn tak mi się wydaje ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#71 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 17:15

O tak...tu sie zgodzę ;-)
Czasem do tego za bardzo "wydyma" usta :roll: co mnie denerwuje ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#72 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 17:28

Tak właśnie wszystkie plotkarskie strony obiegła widomość ze Doda pokazała sie bez makijażu :-D

http://www.dziennik.... ... leId=57983

#73 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 21:54

Haha to nie jest Doda <umieraam></span> ale te gazety to mnie wkurzać zaczynają

[ Dodano: 2007-08-27, 22:57 ]
a może to ona :lol: ale jakaś niepodobna, jakby sobowtórka jej ja widziałam inna jej fote bez makijażu

#74 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 27 sierpnia 2007 - 22:20

Haha to nie jest Doda

też tak mi się wydaje,w ogóle nie podobna :P

#75 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 23:04

ale jak tak poczytał tam komentarze to ludzie są święcie przekonani, że to ona i ja teraz już zgłupiałam :lol: i nie wiem kto to jest :mrgreen:

#76 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 28 sierpnia 2007 - 08:47

Moje pierwsze skojarzenie to takie, ze oczy są tej smoktunowicz o której tez ktoś tam pisał, a reszta to doda, czyli ze to fotomontaż :roll: ale teraz już nie wiem :-D

#77 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 28 sierpnia 2007 - 10:38

To ona.Połowa aktorek, piosenkarek,etc.. nie jest pdobna do siebie bez tej tony pudrów itd
:)Norma. ;)

#78 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 28 sierpnia 2007 - 10:39

nie wiem, na prawde jakaś taka nie podobna, ale może faktycznie makijaż bardzo zmienia, bardzo staro wygląda na tym zdjęciu

#79 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 28 sierpnia 2007 - 10:44

jesli od kilku lat nakłada codzien praktycznie tony make-upow to myslisz ze cera sie nie psuje? ;)
nakladanie makijazu psuje cere tak samo jak slonce ;)

#80 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 28 sierpnia 2007 - 11:20

Zgadzam się z Toba Ananasku ale ona ma tu nawet kości policzkowe troche inne mi się wydaje, że ona inaczej wygląda bez makijażu widziałam tą inną fotkę i nie moge jej znaleźć :-/ ale to nie tylko gwiazdy wyglądają inaczej bez makijażu moja ciocia zna swoją sąsiadke od 20 lat tyle, że zawsze widziała ją umalowaną raz ją zobaczyła bez makijażu i nie poznała jej, mówi jakaś obca baba mi dzień dobry mówi <umieraam></span>