Miałam ostatnio taki przypadek, że mój kolega zrobił mi scene zazdrości i jest na mnie obrażony bo ja rozmawiałam z jego kolegą na gg. Nie jesteśmy razem i nie wiem dlaczego ma do mnie takie pretensje i nie wiem zabardzo jak się mam zachować w takiej sytuacji i jak mam odebrać jego zachowanie. Kiedyś rozmawiałam z nim natemat naszej wspólnej przyszłości ale nic znaczącego nie wynikło z tej rozmowy. Jeśli któraś z Was spotkała się z takim problemem prosze napiszcie jak mam sięteraz zachować i co zrobić żeby go nie urazić a zarazem żeby daćmu do zrozumienia że to co robi nie podoba mi się??
Skomplikowane zachowania facetów
Napisano 12 października 2008 - 12:08
Miałam ostatnio taki przypadek, że mój kolega zrobił mi scene zazdrości i jest na mnie obrażony bo ja rozmawiałam z jego kolegą na gg. Nie jesteśmy razem i nie wiem dlaczego ma do mnie takie pretensje i nie wiem zabardzo jak się mam zachować w takiej sytuacji i jak mam odebrać jego zachowanie. Kiedyś rozmawiałam z nim natemat naszej wspólnej przyszłości ale nic znaczącego nie wynikło z tej rozmowy. Jeśli któraś z Was spotkała się z takim problemem prosze napiszcie jak mam sięteraz zachować i co zrobić żeby go nie urazić a zarazem żeby daćmu do zrozumienia że to co robi nie podoba mi się??
Napisano 12 października 2008 - 16:54
Byc moze jego zachowanie wyika z tego, ze on chcialby, aby miedzy Wami bylo cos wiecej, moze sie zakochal, ale to i tak go nie usprawiedliwa, bo przeciez nie zrobilas nic zlego.
Napisano 12 października 2008 - 17:18
Napisano 12 października 2008 - 18:31
Napisano 13 października 2008 - 12:25
powinnaś z nim jak najprędzej pogadać .. mozliwe że on źle odczytał twoje sygnały ty mówiłaś o przyjaźni on myślał kiedyssie we mnie zakocha i teraz boli go to że ty gadasz z kimś innym przyciśnij go do muru niech wyzna co mu na wątrobie leży ułatwi wam to życie i będziecie mogli ustalić jakiś kompromis w postaci nie chce być z tobą ale milo mi sie gada i nie podoba ci sie takie zachowanie bo nic was nie łączyDla mnie to krótka piłka - koleś poczuł się zagrożony, bo sam coś czuje do Alunni i pojawia się problem. Radzę Ci poważnie z nim pogadać. Czasami takie "przyparcie do muru" faceta daje naprawdę zbawienne skutki - przynajmniej dowiesz się, co mu w głowie siedzi
Napisano 13 października 2008 - 18:55
Napisano 15 października 2008 - 19:44
Napisano 15 października 2008 - 20:47
kobieta faceta nigdy nie zrozumie do końca, tak jak facet kobiety
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 października 2008 - 20:51
Zawsze pisze pod wplywem impulsu
Napisano 15 października 2008 - 20:52
może po prostu nie umie przez gg gadac i tyle nie każdy musi umiec
Napisano 15 października 2008 - 20:58