Mucha tez kompetentna nie jest, ale bedzie chociaz show.Bo o to wlasnie chodzi.
Anna Mucha
Napisano 08 grudnia 2009 - 14:23
Mucha tez kompetentna nie jest, ale bedzie chociaz show.Bo o to wlasnie chodzi.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 08 grudnia 2009 - 17:19
Wydaje mi sie ,ze Mucha bardziej sie nadaje na jurorke niz Weronika.Mocno wygadana ta Muszka i na luzie totalnym luzie.Mucha będzie jurorką w YCD. Egurola się wygadał, że będzie on, Michał i jakieś owady...
Napisano 08 grudnia 2009 - 18:19
Natomiast Ania moim zdaniem kompletnie się nie nadaje, bo (mimo, że bardzo ją lubię) to pojęcie o tańcu ma żadne...
No ale z drugiej strony jeśli chcą kogoś kto podniesie oglądalność to się nadaje...
Napisano 08 grudnia 2009 - 18:53
moze jakies ma ale raczej o towarzyskim , o nowoczesnym nie bardzo. Marczul-pazura byłą tam poto aby powiedziec cos miłego , podnieść na duchu , a Mucha jak ja znam moze bardziej krytykowac niz PirógNatomiast Ania moim zdaniem kompletnie się nie nadaje, bo (mimo, że bardzo ją lubię) to pojęcie o tańcu ma żadne...
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 09 grudnia 2009 - 15:01
Napisano 09 grudnia 2009 - 15:16
Nie wiem czy w to wierzyc,rozne bzdury wypisuja w takich gazetkach.Moim zdaniem Ani figura to zasluga cwiczen i diety.Chociaz moze i stac by ja bylo zafundowac sobie taki zabieg.dzis przeczytałam w plotkarskim pisemku ze moze zrobiła sobie odsysanie tłuszczu , dlatego jest taka szczupla
Napisano 09 grudnia 2009 - 16:02
Napisano 10 grudnia 2009 - 17:19
Napisano 10 grudnia 2009 - 18:47
tez widziłam i nawet zaskoczona byłam ze taka była spokojna i tak inteligentnie odpowiadała , bez jakis gafFaktycznie zostala jurorka YCD
Widzialam dzis z nia wywiad odnosnie YCD-madrze sie wypowiadala
Napisano 13 grudnia 2009 - 23:50
Napisano 15 grudnia 2009 - 16:02
napewno z ciekawości obejrze jakiś odcinek żeby zobaczyć jak muszka sobie tam radzi
Ja tez napewno obejrze
zaskoczona byłam ze taka była spokojna i tak inteligentnie odpowiadała , bez jakis gaf
Ja nie mam nic przeciwko niej.Korzysta dziewczyna ze swoich 5 minut i bardzo dobrze.
Jest wyrazista osobowoscia w mediach, a takie daja sobie rade.
Ma sile przebicia i na tym zyskuje.
Bardzo ladnie sie teraz prezentuje.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 15 grudnia 2009 - 16:10
no ja mysle ze skoro nie sa razem to nie widze sensu tej postaci , no moze aby była swiadkiem na slubie tatusiaprzeczytalalm ze muszka juz nie bedzie grala w M jak milosc dobrze ze pawel jej nie wybral bo ona sama niewie czego chce
Napisano 12 czerwca 2010 - 09:08
tak,figurę ma teraz ładną i zdecydowanie zbyt duże parcie na szkło.No ,ale cóż ,z tego są pieniążki a bez nich ciężko żyć.W sumie nie interesuję się nią zbytnio,jednak mimo wszystko często,gęsto ją widać.Autko ma fajne,jednak wolałabym w srebrnym kolorze.Nie lubię czerwonych samochodów.od kiedy schudła to uważa chyba że jest królem świata - bo tak sięzachowuje
Napisano 14 czerwca 2010 - 08:08
Włoski, figura no pięknie