Lubicie robić zakupy w hipermarketach?
Napisano 18 października 2008 - 13:29
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 19 października 2008 - 20:48
Napisano 21 października 2008 - 02:02
Napisano 21 października 2008 - 17:52
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 21 października 2008 - 18:34
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 24 października 2008 - 10:14
Guest_niki_*
Napisano 24 października 2008 - 13:05
Napisano 24 października 2008 - 13:48

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."
Guest_niki_*
Napisano 24 października 2008 - 13:51
Napisano 15 grudnia 2008 - 22:40
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 grudnia 2008 - 13:45
Napisano 10 marca 2010 - 12:37
Napisano 10 marca 2010 - 12:55
Ale sam nastrój panujący wówczas w sklepie jest nawet miły
Szczerze mówiąc to nie cierpię robic zakupów w marketach. Po takim wypadzie wracam do domu zła i zmęczona. Dlaczego
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 10 marca 2010 - 12:58
Zgadza się.Ja zazwyczaj staram się robić zakupy na tygodniu.Weekendy odpadają.W sumie najlepszą porą na zakupy w marketach jest środek tygodnia, wczesnym popołudniem- kiedy większośc ludzi przykładnie siedzi w pracy
Wtedy rzeczywiście można połazic w spokoju i nawet z przyjemnością
Luz blues,w sklepie,nie ma tłoku i przepychanek.
Napisano 10 marca 2010 - 13:02
ja też raczej tak kojarzę markety przed świętami, i ogólnie przed jakimkolwiek wolnym dłuższym niż weekendu mnie przed świętami to market można porównac do pola walki. Ludzie o mało nie wyrywają sobie z rąk towarów z promocji. Jest tłok, zaduch, przepychanki, gigantyczne kolejki, w których stoją zdenerwowani klienci i zmęczone, marudzące dzieci
generalnie nie przepadam za marketami, ale to dlatego że niewiele rzeczy tam kupuję, raptem kilka, i to najczęściej w Biedronce
zdecydowanie wolę robic zakupy na placu
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 10 marca 2010 - 17:45
generalnie nie przepadam za marketami, ale to dlatego że niewiele rzeczy tam kupuję, raptem kilka, i to najczęściej w Biedronce
nie musiałam tu wchodzic żeby wiedziec co napiszesz
ja także lubię Biedronkę, a to dlatego że zakupy tam są naprawdę przyjemne i trwają bardzo krótko, jak babka widzi że przy kasie stoi sporo osób to dzwoni żeby ktoś przyszedł do kasy obok i wtedy idzie sprawnie
w przeciwieństwie do innego marketu w moim mieście
nikt nie chce isc na kase, wszyscy wolą układac na półkach
w dużych sklepach samoobsługowych plus za to ze można towar 'pomacac' przed kupnem
lubie ale nie zawsze mam okazję kupowac w hipermarketach
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 10 marca 2010 - 17:49
Zgadza się.Ja zazwyczaj staram się robić zakupy na tygodniu.Weekendy odpadają.W sumie najlepszą porą na zakupy w marketach jest środek tygodnia, wczesnym popołudniem- kiedy większośc ludzi przykładnie siedzi w pracy
Wtedy rzeczywiście można połazic w spokoju i nawet z przyjemnością
Luz blues,w sklepie,nie ma tłoku i przepychanek.
w sumie też nie lubie robić zakupów w weekend, nie mam serca przykładać ręki do męczarni tych ludzi, którzy muszą pracować w takie dni.
Poza tym nie cierpie tych maruderów, którzy zamiast odpoczywać całymi rodzinami robią sobie wyprawy do sklepów. Coś na zadadzie "Idziemy do Parku ... handlowego", ehhh