Seriale ktore ogladamy :)
Napisano 09 września 2011 - 13:29
Napisano 10 września 2011 - 13:30
-House (drugi sezon)
-Pretty Little Liars
-zaraz Pamiętniki Wampirów znów
-Plotkara
-90210
-True Blood (skończyłam pierwszy sezon
-Na Wspólnej
Za niedługo jak mi zabraknie seriali to zamierzam Chirurgów oglądać
Napisano 10 września 2011 - 18:25
6 sezon Gotowych na wszystko
Pierwsza Miłość
i zamierzam - Seks w wielkim Mieście
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 20 października 2011 - 12:56
- Chirurdzy
- CSI NY i LV
- Pamiętniki Wampirów
- Mike & Molly
- DR House
- Drop Dead Diva
- Dwóch i pół
- Private practice
- Teoria Wielkiego podrywu
- True Blood
- One tree hill
Wszystkie na bieżąco. Kurcze dużo tego
Napisano 05 listopada 2011 - 12:18
Prosto w serce
Przepis na życie
Napisano 21 listopada 2011 - 01:53
Napisano 27 listopada 2011 - 20:11
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 28 listopada 2011 - 22:15
Castle'a
Czystą krew
Zakazane imperium
i ostatnio "Statek" - hiszpańska telenowela katastroficzna - bardzo mi sie podoba, kompletnie inny od wszystkich seriali, które ogladam
Napisano 01 grudnia 2011 - 18:15
Rewelacyjny serial.
Napisano 01 grudnia 2011 - 21:32
Napisano 04 grudnia 2011 - 21:58
Napisano 18 grudnia 2011 - 06:34
Napisano 23 grudnia 2011 - 09:07
'Person of Interest" (Interpersonalni)
filmwebSerial koncentruje się wokół uznanego za zmarłego, byłego agenta CIA. Zostaje on zatrudniony przez tajemniczego milionera w celu zminimalizowania przemocy na terenie Nowego Jorku. Fabuła serialu skupia się na tym, by powstrzymać przestępstwo, zanim zostanie ono popełnione.
Serial jest rewelacyjny
Zainteresowanym wklejam trailer
http://www.youtube.com/watch?v=68xN_BNYhc4
Napisano 28 grudnia 2011 - 11:35
Rodzina Borgiów
Serial o renesansowym papieżu Aleksandrze VI, jego dzieciach i kochankach, który miał premierę w Stanach na początku kwietnia, spodobał się widzom i już po pierwszych odcinkach wiadomo było, że powstanie kolejny sezon. W roli rozpustnego papieża - Jeremy Irons.Papież Aleksander VI był niezwykle uzdolnionym władcą, strategiem i inteligentnym księciem kościoła. Nie zależało mu jednak na zachowywaniu pozorów i dlatego wszyscy na jego dworze wiedzieli doskonale, kto jest jego aktualną kochanką i kim są jego dzieci. Papież nie dbał o zachowywanie ślubów czystości. Fantastyczny, świetna obsada, i niesamowicie wciągający
Dynastia Tudorów
Oto zupełnie nowe spojrzenie na życie jednego z najsłynniejszych władców w historii Anglii! Nominowany do nagrody Emmy, laureat Złotego Globu Jonathan Rhys Meyers (Elvis - Zanim został królem, Mission: Impossible III) jako Król Henryk VIII uwodzi urokiem, żądzą władzy i pasją, tworząc „najgorętszy portret Henryka VIII w historii". Spragniony władzy i miłosnych uniesień monarcha, rządzi swym królestwem tak jak żyje - z bezwzględną żywiołowością i zapamiętaniem. Dynastia Tudorów - sezon pierwszy to odważny, szokujący i znakomicie zagrany serial, ukazujący nieopowiedzianą dotychczas historię tyrana, który rządził swym królestwem przy pomocy intryg, zbrodni i zdrad! W tym „pasjonującym i wyzywającym" obrazie znakomite kreacje tworzą także Sam Neill, Natalie Dormer, Jeremy Northam i Gabrielle Anwar.
American Horror Story
Amerykańskie serial horrorowo-dramatyczny o nawiedzonym domu, zamieszkiwanym przez duchy poprzednich właścicieli, którzy zginęłi wróznych drastycznych okolicznościach. Wciąga jak diabli. Ale momentami jest drastyczny. Zaskakujący
źródło: filmweb
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 28 grudnia 2011 - 13:04
Wyczaiłam dla siebie nowy serialik
'Person of Interest" (Interpersonalni)
Jest świetny i wciąga. Brakowało mi w serialach akcji a tu non stop coś się dzieje :-> ale kurde aktor mi nie pasuje ten główny....
Borgiów nie oglądałam a Tudorów jeden odcinek chyba obejrzałam i na tym się skończylo.
Napisano 29 grudnia 2011 - 14:16
wg mnie jest fantastyczny, a nigdy nie lubiłam ani historycznych filmów, ani książek ani historii w ogóleTudorów jeden odcinek chyba obejrzałam i na tym się skończylo.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 31 grudnia 2011 - 09:44