Seriale ktore ogladamy :)
Napisano 21 czerwca 2011 - 11:21
np.
Dr. House
Pierwsza miłość
Napisano 21 czerwca 2011 - 11:27
Teraz oglądam Housa od pierwszego sezonu, i to chyba będzie serial na wakacje
Napisano 12 lipca 2011 - 13:48
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 13 lipca 2011 - 21:42
otóż znów królują u mnie Chirurdzy
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 14 lipca 2011 - 07:08
Chyba się przerzucę na Jak poznałem waszą matkę bo kiedyś zaczęłam go oglądać ale nie skończyłam nawet I sezonu, a teraz mam dużo czasu to pewnie nadrobię
Napisano 14 lipca 2011 - 10:45
dobre jest, nie znasz sieTrue Blood , ale takie to głupie, sztuczne, śmieszne ogólnie
KJa nie mam co oglądać
do tego się chyba nigdy nie przekonamJak poznałem waszą matkę
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 14 lipca 2011 - 11:51
no właśnie pamiętam że jak zaczęłam oglądać to coś mi nie podeszło i dałam sobie spokójdo tego się chyba nigdy nie przekonam
Oglądał ktoś "zagadkowe opowieści?":
źródło-ekino.plEmocjonująca seria składająca się z 14 odrębnych opowieści, łączących się w jedną przejmującą historię. Każdy odcinek, od początku do samego końca trzyma widza w ogromnym napięciu. Seria ukazuje zarówno komiczną jak i tragiczną stronę życia przedstawiając wydarzenia, które często zdarzają się tuż obok nas, lecz nigdy zdają się nie dotykać nas samych.
zamierzam obejrzeć bo zapowiada się ciekawie... przydał by mi się jeszcze jakiś komediowy w stylu dwóch i pół, ale nie wiem co by to mogło być..
Napisano 14 lipca 2011 - 18:44
Może "Jim wie lepiej" albo "On, ona i dzieciaki"? Ja tam lubię sobie je pooglądaćprzydał by mi się jeszcze jakiś komediowy
A przy okazji widziałam ostatnio jakąś reklamówkę serialu "Nowe życie Fran"
i chętnie bym sobie obczaiła co to takiego tylko jakoś nie mogę na niego trafić w comedy centralZnana polskim widzom z amerykańskiej wersji „Niani” - Fran Drescher powraca w nowym serialu zatytułowanym „Nowe życie Fran” .
Fran Reeves, to zupełne przeciwieństwo Fran Fine ekscentrycznej opiekunki podkochującej się w Panu Sheffieldzie.
Reeves to rozwódka, matka dwójki dzieci, szaleńczo zakochana w o połowę od siebie młodszym Railey’u.
Serial śledzi losy związku kobiety po przejściach i młodego, niedoświadczonego mężczyzny, z odpowiednią dozą humoru, którego gwarantem jest bez wątpienia odtwórczyni głównej roli – Fran Drescher.
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 14 lipca 2011 - 18:48
Ja też,ale niestety nie mam już Comedy CentralMoże "Jim wie lepiej" albo "On, ona i dzieciaki"? Ja tam lubię sobie je pooglądać
Napisano 14 lipca 2011 - 18:54
Swojego czasu oglądałam to namiętnie, bo uwielbiam tą aktorkę"Nowe życie Fran"
Chyba chwilowo spauzowalinie mogę na niego trafić w comedy central
mloda, ja mogę jeszcze polecić "Przypadek zgodny z planem", chyba lecą powtórki na CC (znowu to chyba
Filmowa krytyczka z San Francisco zachodzi w ciążę z młodszym mężczyzną tworząc mało tradycyjną rodzinę. Billie (Jenna Elfman) po ciężkim rozstaniu ze swoim szefem, Jamesem (Grant Show), "wpada" z Zackiem (Jon Foster). Oboje zobowiązują się żyć w platonicznym związku i razem wychowywać dziecko. Gdy jednak jego przyjaciele zamieniają jej mieszkanie w dom dla bractwa, Billie zaczyna wątpić w powodzenie przedsięwzięcia..
i "Sposób użycia"
Serial komediowy opisujący różnego typu relacje damsko-męskie widziane oczyma świeżo zaręczonej pary - Jennifer i Adama, wieloletniego małżeństwa Audrey i Jeffa, oraz wciąż szukającego swej drugiej połowy singla Russella. Jak przekonują się bohaterowie kontakty z osobami przeciwnej płci przypominają jazdę na kolejce górskiej. Inni mogą opisać ci wrażenia z tej jazdy, lecz i tak musisz się osobiście przekonać jak to jest.
Jednak znalezienie drugiego serialu jak "Dwóch i pół" graniczy z cudem
UWIELBIAM!"Jim wie lepiej"
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 17 lipca 2011 - 11:05
Serial dość sympatyczny, najbardziej podoba mi się w nim wątek Neala i Kate. Trochę tajemniczy, pewnie przynajmniej do końca serii go pociągną. Ogląda ktoś jeszcze czy znów w odosobnieniu będę się zachwycać?
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 18 lipca 2011 - 16:41
znam "sposoby" na limity, niestety u mnie nie działająJak coś to może spytac T o to jak omija limity.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 18 lipca 2011 - 20:19
chce .. nie, nie ja MUSZĘ je poznaćznam "sposoby" na limity, niestety u mnie nie działają
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
Jak już pisałam wcześniej od nowa oszalałam na punkcie Chirurgów i te limity doprowadzają mnie do szału
a oglądała może któraś z Was taki serial kreskówkowy co prawda - 6 w pracy?
Świetny wg mnie
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 19 lipca 2011 - 14:48
jak mi sie konczy , znaczy pojawia limit - to ja zaraz klimam od nowa i idzie.nam "sposoby" na limity
sama chce do niego wrocic, jeszcze ostatnie odcinki Doktor Quinn i chyba wezme sie za ten co ty Amorku. Albo Ostry Dyżur.Chirurgów
Housa jeszcze skonczyc musze. I kiedys wroce pewnie do Gotowych na wszystko bo był super.
Napisano 19 lipca 2011 - 17:05
Doktor Quinn
uwielbiałam ten serial. Oglądałam za każdym razem, gdy był w TV. Jak był emitowany po raz pierwszy to chyba z 7 lat miałam
Zawsze z tatą w niedzielę o 18 oglądałam
Aktualnie zabrałam się za oglądanie: "Teraz albo nigdy". Jestem na 2 sezonie.
Ogladałam też Brzydulę, ale poddałam się ok. 90 odcinka.
Napisano 19 lipca 2011 - 17:12
U mnie tak nie idziejak mi sie konczy , znaczy pojawia limit - to ja zaraz klimam od nowa i idzie.
Ja jestem w połowie 3 sezonu dopieroHousa jeszcze skonczyc musze
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 19 lipca 2011 - 18:58
6,Sajuri ile masz sezonów
miło sie je wspomina.ech, to były czasy
ogladałam to jak leciało w tv. Fajny serial."Teraz albo nigdy".
a pozniej fajnie sie rozkreca. Ogolnie serial taki sobie, ale sa gorszeOgladałam też Brzydulę, ale poddałam się ok. 90 odcinka.
moze Cenionka zdradzic nam TOP secretZa każdym razem muszę czekać te głupie 72 minut
ja skonczyłam 4.Ja jestem w połowie 3 sezonu dopiero