Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Seriale ktore ogladamy :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1298 odpowiedzi w tym temacie

#961 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 21 czerwca 2011 - 11:21

Zależy co się trafi.. Ale często wszystkiego po trochę..
np.
Dr. House
Pierwsza miłość
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#962 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 21 czerwca 2011 - 11:27

Ostatnio zaczęłam True Blood , ale takie to głupie, sztuczne, śmieszne ogólnie :lol: :lol: Zakończyłam na 4 odcinku :-P

Teraz oglądam Housa od pierwszego sezonu, i to chyba będzie serial na wakacje :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#963 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 12 lipca 2011 - 13:48

Ja ostatnio zaczęłam oglądać "Two and a Half Men" (Dwóch i pół) i mam zamiar obejrzeć wszystkie sezony. Lekki, przyjemny, do pośmiania się :mrgreen: i czekam na kolejny sezon "Glee" :mrgreen:
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#964 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 13 lipca 2011 - 06:43

a ja Czarodzieje z Waverly Place / Wizards of Waverly Place tylko muszę jakoś załatwić wszystkie sezony a nie jest to takie łatwie w przypadku tego serialu
Dołączona grafika

#965 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 13 lipca 2011 - 21:42

co niektóre babeczki, te które pamiętają mnie jeszcze z wcześniejszych czasów ;), się pewnie uśmieją jak napiszę co za serial zaczęłam oglądać - znowu <jezorek11></span>
otóż znów królują u mnie Chirurdzy :mrgreen: od początku, od pierwszego odcineczka pierwszego sezoniku :mrgreen:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#966 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 07:08

Ja zakończyłam oglądać "Dwóch i pół" Szkoda że już nie będzie więcej odcinków z Charliem
Chyba się przerzucę na Jak poznałem waszą matkę bo kiedyś zaczęłam go oglądać ale nie skończyłam nawet I sezonu, a teraz mam dużo czasu to pewnie nadrobię

#967 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 10:45

True Blood , ale takie to głupie, sztuczne, śmieszne ogólnie

dobre jest, nie znasz sie <jezorek11></span> Lepsze od pamiętników :lol:

KJa nie mam co oglądać <bezradny></span> Znaczy nie mam pomysłu. Próbowałam Skins, próbowałam kilka innych i nie mogę znaleźć nic dla siebie <bezradny></span>

Jak poznałem waszą matkę

do tego się chyba nigdy nie przekonam <bezradny></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#968 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 11:51

do tego się chyba nigdy nie przekonam

no właśnie pamiętam że jak zaczęłam oglądać to coś mi nie podeszło i dałam sobie spokój :lol:

Oglądał ktoś "zagadkowe opowieści?":

Emocjonująca seria składająca się z 14 odrębnych opowieści, łączących się w jedną przejmującą historię. Każdy odcinek, od początku do samego końca trzyma widza w ogromnym napięciu. Seria ukazuje zarówno komiczną jak i tragiczną stronę życia przedstawiając wydarzenia, które często zdarzają się tuż obok nas, lecz nigdy zdają się nie dotykać nas samych.

źródło-ekino.pl

zamierzam obejrzeć bo zapowiada się ciekawie... przydał by mi się jeszcze jakiś komediowy w stylu dwóch i pół, ale nie wiem co by to mogło być..

#969 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 18:44

przydał by mi się jeszcze jakiś komediowy

Może "Jim wie lepiej" albo "On, ona i dzieciaki"? Ja tam lubię sobie je pooglądać :-P Ostatnio wpadł mi w oko serial "Mike i Molly"- o perypetiach pewnej sympatycznej pary, która poznała się na spotkaniu Anonimowych Żarłoków :-P Co jeszcze? Np. "8 prostych zasad" też jest fajne, lekko "wchodzi" ;-)

A przy okazji widziałam ostatnio jakąś reklamówkę serialu "Nowe życie Fran"

Znana polskim widzom z amerykańskiej wersji „Niani” - Fran Drescher powraca w nowym serialu zatytułowanym „Nowe życie Fran” .
Fran Reeves, to zupełne przeciwieństwo Fran Fine ekscentrycznej opiekunki podkochującej się w Panu Sheffieldzie.
Reeves to rozwódka, matka dwójki dzieci, szaleńczo zakochana w o połowę od siebie młodszym Railey’u.

Serial śledzi losy związku kobiety po przejściach i młodego, niedoświadczonego mężczyzny, z odpowiednią dozą humoru, którego gwarantem jest bez wątpienia odtwórczyni głównej roli – Fran Drescher.

i chętnie bym sobie obczaiła co to takiego tylko jakoś nie mogę na niego trafić w comedy central
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#970 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 18:48

Może "Jim wie lepiej" albo "On, ona i dzieciaki"? Ja tam lubię sobie je pooglądać :-P

Ja też,ale niestety nie mam już Comedy Central :-/ a szkoda,bo jak siedziałam w domu to tylko CC włączałam :oops: :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#971 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 18:54

"Nowe życie Fran"

Swojego czasu oglądałam to namiętnie, bo uwielbiam tą aktorkę :mrgreen:

nie mogę na niego trafić w comedy central

Chyba chwilowo spauzowali :P Oglądałam go jak połówek był w NL czyli emisja w CC była między wrześniem a lutym (chyba) :roll:

mloda, ja mogę jeszcze polecić "Przypadek zgodny z planem", chyba lecą powtórki na CC (znowu to chyba :lol: )

Filmowa krytyczka z San Francisco zachodzi w ciążę z młodszym mężczyzną tworząc mało tradycyjną rodzinę. Billie (Jenna Elfman) po ciężkim rozstaniu ze swoim szefem, Jamesem (Grant Show), "wpada" z Zackiem (Jon Foster). Oboje zobowiązują się żyć w platonicznym związku i razem wychowywać dziecko. Gdy jednak jego przyjaciele zamieniają jej mieszkanie w dom dla bractwa, Billie zaczyna wątpić w powodzenie przedsięwzięcia..

i "Sposób użycia"

Serial komediowy opisujący różnego typu relacje damsko-męskie widziane oczyma świeżo zaręczonej pary - Jennifer i Adama, wieloletniego małżeństwa Audrey i Jeffa, oraz wciąż szukającego swej drugiej połowy singla Russella. Jak przekonują się bohaterowie kontakty z osobami przeciwnej płci przypominają jazdę na kolejce górskiej. Inni mogą opisać ci wrażenia z tej jazdy, lecz i tak musisz się osobiście przekonać jak to jest.

Jednak znalezienie drugiego serialu jak "Dwóch i pół" graniczy z cudem :P

"Jim wie lepiej"

UWIELBIAM!
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#972 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 lipca 2011 - 11:05

Ja zaczęłam ostatnio oglądać White Collar. Trochę mnie złości, że nie znalazłam jeszcze wersji nielimitowanej, ale przynajmniej mam przydział - odcinek dziennie, na dłużej wystarczy :lol:

Serial dość sympatyczny, najbardziej podoba mi się w nim wątek Neala i Kate. Trochę tajemniczy, pewnie przynajmniej do końca serii go pociągną. Ogląda ktoś jeszcze czy znów w odosobnieniu będę się zachwycać? :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#973 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 10:21

nie(d)oceniona, nie jesteś sama, ja też oglądam go :-) A najbardziej T się wciągnął. I prawie wszystkie sezony obejrzał, oczywiście te które są już w necie. Jak coś to może spytac T o to jak omija limity.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#974 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 16:41

Jak coś to może spytac T o to jak omija limity.

znam "sposoby" na limity, niestety u mnie nie działają <bezradny></span> beznadziejne łącze mam, plus szwankujący komp - połączenie do kitu :P A poza tym muszę sobie dozować, bo skończę zanim zaczną się wampiry i znów zostanę bez odmóżdżacza <lol></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#975 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 20:19

znam "sposoby" na limity, niestety u mnie nie działają

chce .. nie, nie ja MUSZĘ je poznać :mrgreen:
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

<leze12></span> <leze12></span>

Jak już pisałam wcześniej od nowa oszalałam na punkcie Chirurgów i te limity doprowadzają mnie do szału <jezorek11></span>

a oglądała może któraś z Was taki serial kreskówkowy co prawda - 6 w pracy? :D
Świetny wg mnie :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#976 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 14:48

nam "sposoby" na limity

jak mi sie konczy , znaczy pojawia limit - to ja zaraz klimam od nowa i idzie.

Chirurgów

sama chce do niego wrocic, jeszcze ostatnie odcinki Doktor Quinn i chyba wezme sie za ten co ty Amorku. Albo Ostry Dyżur.
Housa jeszcze skonczyc musze. I kiedys wroce pewnie do Gotowych na wszystko bo był super.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#977 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 17:00

Doktor Quinn

super był ten serial, ostani raz oglądałam jak miałam z 10 lat :roll: ,Sajuri ile masz sezonów/ile naliczylaś odc. ?
Dołączona grafika

#978 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 17:05

Doktor Quinn

uwielbiałam ten serial. Oglądałam za każdym razem, gdy był w TV. Jak był emitowany po raz pierwszy to chyba z 7 lat miałam :mrgreen:
Zawsze z tatą w niedzielę o 18 oglądałam :mrgreen: ech, to były czasy :D

Aktualnie zabrałam się za oglądanie: "Teraz albo nigdy". Jestem na 2 sezonie.
Ogladałam też Brzydulę, ale poddałam się ok. 90 odcinka.

#979 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 17:12

jak mi sie konczy , znaczy pojawia limit - to ja zaraz klimam od nowa i idzie.

U mnie tak nie idzie :( Za każdym razem muszę czekać te głupie 72 minuty :evil:

Housa jeszcze skonczyc musze

Ja jestem w połowie 3 sezonu dopiero ;D Ale oglądałam te odcinki już w tv, więc czasem pomijam któryś jeśli go dobrze pamiętam :-P
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#980 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 18:58

,Sajuri ile masz sezonów

6 ;-)

ech, to były czasy

miło sie je wspomina. ;)

"Teraz albo nigdy".

ogladałam to jak leciało w tv. Fajny serial. ;-)

Ogladałam też Brzydulę, ale poddałam się ok. 90 odcinka.

a pozniej fajnie sie rozkreca. Ogolnie serial taki sobie, ale sa gorsze

Za każdym razem muszę czekać te głupie 72 minut

moze Cenionka zdradzic nam TOP secret :-P ???

Ja jestem w połowie 3 sezonu dopiero

ja skonczyłam 4. :-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim