Seriale ktore ogladamy :)
Napisano 21 lipca 2011 - 07:50
Napisano 21 lipca 2011 - 09:29
ale o której mówice tej brazylijskiej czy PL
ja oglądałam polską wersję
Napisano 21 lipca 2011 - 09:40
To była całkiem fajna, pamiętam jak zawsze leciała o 17 czy 18, ale najardziej z całego seriału to podobała mi się gra M. Sochy - genialnie gra i sprawa się w takich głupowawych rolach oraz rola Pszemka czyli Jacek Braciak
ale o której mówice tej brazylijskiej czy PL
ja oglądałam polską wersję
Napisano 21 lipca 2011 - 09:49
rola Pszemka czyli Jacek Braciak
Tylko jego lubiłam w tym serialu.
To jego: "Izabelo"
Ale generalnie serial bardzo taki sobie
Napisano 26 lipca 2011 - 07:11
Treme - jedna z dzielnic Nowego Orleanu, która w 2005 roku została niemal całkowicie zniszczona przez huragan Katrina. Wśród jej mieszkańców było wielu muzyków, którzy po katastrofie próbują na nowo ułożyć sobie życie. Dla bohaterów serialu muzyka jest nie tylko pracą, ale i największą pasją, która pomaga im przetrwać trudne chwile. Twórcami Treme są David Simon i Eric Overmyer, doświadczeni scenarzyści i producenci, którzy mają na koncie tak znane produkcje, jak Prawo ulicy czy Wydział zabójstw Baltimore. Serial, którego atutem są doskonale zarysowane postacie bohaterów, jest przepełniony nie tylko ludzkimi dramatami, ale także nadzieją i optymizmem. Dwa odcinki składającej się z 23 epizodów pierwszej serii, w tym nominowany do nagrody Emmy odcinek premierowy, wyreżyserowała Polka Agnieszka Holland (Kobieta samotna, Całkowite zaćmienie, Plac Waszyngtona), zdobywczyni nominacji do Oscara za film Europa Europa. Wśród odtwórców głównych ról są, m.in.: Khandi Alexander (Sposób na blondynkę, serial CSI: Kryminalne zagadki Miami), Rob Brown (Szukając siebie, Wytańczyć marzenia) i Kim Dickens (Dom z piasku i mgły, Dziękujemy za palenie).
Świetny serial, dla mnie nowy, muzyka, klimat - wielkie wow. Na razie widziałam kilka odcinków, ale na pewno się wciągam
źródło: hbo
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 26 lipca 2011 - 10:37
zabawny gosc..ja sie zastawiam czy nie chcieli go zrobic cos na wzor T. Jacyków ?To jego: "Izabelo" i zwracanie się do ludzi "osobo, niech osoba..."
to musze zobaczyc, bo mam jeszcze 2 odcinki Dr. OuinnTreme
Napisano 28 lipca 2011 - 09:47
Napisano 04 sierpnia 2011 - 13:59
Napisano 04 sierpnia 2011 - 14:11
Napisano 06 sierpnia 2011 - 10:43
A ostatnimi czasy do poduchy oglądałam "Allo allo" na Comedy Central Family.
Napisano 07 sierpnia 2011 - 13:20
Gotowe na wszystko
Rodzina zastępcza - typowo do poduchy
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 16 sierpnia 2011 - 11:02
Kusi mnie aby sobie obejrzeć znowu domek na Prerii ale czy bedzie mi sie podobał jak kiedys - nie wiem
w kolejce czeka tez serial - Powrót do Edenu .
Napisano 16 sierpnia 2011 - 11:12
"Ptaki ciernistych krzewów" oglądałam baaardzo dawno temu w telewizorni, tak samo z resztą jak i "Domek na prerii". Kiedyś mi się obydwa seriale podobały, nie wiem, jak byłoby z moją oceną "po latach"
Ze starych seriali z chęcią zobaczyłabym "Jak zdobywano dziki zachód", muszę się chyba "rozejrzeć" w necie
U mnie w kolejce czeka "Gra o tron", ale jakoś się zabrać nie mogę.
Napisano 16 sierpnia 2011 - 11:41
po latach Ptaki Ciernistych Krzewów i Ptaki Ciernistych Krzewów - Stracone Lata, nadal mnie urzekaja. Choć ta pierwsza cześć jest lepsza, w tej drugiej Magie gra już inna aktorka ...nie tak urocza jak poprzednia.nie wiem, jak byłoby z moją oceną "po latach
ja to ogladałam kiedyś z mama, i kiedys mi sie podobał. Tyle ze miałam wówczas jakies 15 lat.Kilka lat temu trafiłam na "Powrót do Edenu", ale niestety zrobił na mnie małe wrażenie.
Napisano 16 sierpnia 2011 - 11:44
Nie jest może tak dobra jak 'Chirurdzy' ale daje rade
Już jestem w połowie 2 sezonu
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 17 sierpnia 2011 - 21:10
Napisano 19 sierpnia 2011 - 14:30
Napisano 09 września 2011 - 13:24