Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[19.09.2008] piątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
306 odpowiedzi w tym temacie

#81 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 19 września 2008 - 11:50

Donn, nie(d)oceniona, ja np. w starostwie i w takim dziale, ze naprawde malo sie dzieje, tym bardziej, ze sa tu 3 osoby, wiec dla kazdego nie starczy pracy :-/ wiec same widzicie, wlasnie tak to wyglada, na poczatku jak tu przyszlam to myslalam, ze zwariuje, ale mozna sie przyzwyczaic, dobrze, ze znalazlam BŚ, bo tak to naprawde bym zwariowala, a tak czas szybciej leci

#82 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Madzik :), no to zawsze można czas umilić sobie pogaduchami z klientami :)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#83 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

pracuje w markecie

ludzie chyba juz o tych porach nie chodzą po marketach i stąd te nudy
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#84 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 września 2008 - 11:52

nieee .... jak dla mnie to masakra ... chyba bym sie zaczeła bić z innymi o prace ... albo rzuciła ją w cholere i szukała jakiegoś bardziej zajmującego zajęcia

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#85 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 19 września 2008 - 11:52

ja ostatnio byłam po 23 w tesco ruch na całego był :-D
ludzie po nocach nie spią tylko chodzą i kupują...
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#86 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 19 września 2008 - 11:53

można czas umilić sobie pogaduchami z klientam

mozna :-P o ile ktos przyjdzie.... jak juz pisalam... wczoraj przez 3 godziny nie bylo nikogo.... krecili sie jacys ludzie, ale ze ja siedzialam na kasie ekspresowej i na samym koncu to nikt nie podchodzil :roll: myslalam, ze juz tam zwariuje :-x
juz nigdy wiecej nie biore tak poznych godzin :roll:

#87 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 września 2008 - 11:55

Madzik :), przekichane ... rzeczywiście

#88 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 19 września 2008 - 11:56

nie(d)oceniona, ja swoja tez bym rzucila, ale wiem, ze ciezko cos znalezc, szczegolnie w moim miescie

Donn, ogladalam ostatni jakis program i mowili, ze ludzie maja coraz mniej czasu w dzien i coraz wiecej osob wybiera sie na zakupy wieczorem lub w nocy, stad np.markety otwarte 24h i mowili, ze jest naprawde duzy ruch

#89 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:00

666ilonka777 tak a żeby przyciagnąć klientów to dają obniżke cen np. od 22 do 7 rano na jakies tam nowary...
w wiekszych miastach ruch jest 24/24h na dobe...

#90 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:01

przekichane

no troszke :->

od teraz sprobuje sie umawiac tylko tak do 20-ej.... tylko ze te zmiany tak szybko sie rozchodza, ze szok... i zostaja te wieczorne.... :-/

#91 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:03

Madzik :), ustalacie sobie grafik tygodniowy, miesięczny czy jak ??

#92 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:05

<fetysz1></span> Donn musisz z bata dostać bo szalejesz. :-P
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#93 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:07

nie(d)oceniona, roznie... zalezy jak kierowniczka nasza dostanie zlecenia od Tesco.... czasem jest na miesiac, czasem tylko na tydzien... teraz miala dlugie, bo 1-ego wrzesnia dostala az do 23-ego.... na nastepne dni powinna dostac wczoraj...ale jej nie ma, bo cos tam sie u niej stalo i mamy sie z nia narazie nie kontaktowac...podobno w poniedzialek dopiero sie skontaktuje :roll: :roll: wiec bede od rana dzwonic, zeby sobie wczesniejsze godziki zajac :roll:

#94 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:11

PdM gdzie szaleje? :->

Ty uważaj...Nas jest tu więcej :-P a Ty jeden rodzynku :-D

#95 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:11

Madzik :), to teżniefajne ... ja sobie chwale stałe godziny pracy ... wtedy można sobie dzień poukładać jakoś ... <bezradny></span> ale takiego luksusu ja też nie mam... póki co jestem na telefon ... bo z moim grafikiem to jeszcze dziwniejsze jazdy są ... w życiu go na oczy nie widziałam ,ale wiem ze potrafi sie przewrócić do góry ngami w ciągu minuty ...

#96 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:12

struś mnie obroni. 8-)
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#97 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:19

nie(d)oceniona, no takie uroki.... :-) ale wazne ze praca jest :mrgreen:

z drugiej strony jak ide na popoludnie, to moge sie wyspac <spie1></span> bo ja to spioch jestem i przed praca mam jeszcze czas ochote i sile cos porobic w domu... posprzatac, zrobic zakupy, jakis obiad cokolwiek takiego czy zalatwic cos, bo tutaj to wszystko do 17/18 czynne :-P ... jak wroci szkola to jeszcze i nauka, bo mi najlepiej uczyc sie rano :-P tylko ze sie pozno wraca do domu :roll:

a jak ide rano i wracam o tej 17-ej to na nic juz ochoty nie mam :roll: ale mimo to lepiej mi sie w tych godzinach pracuje

dlatego staram sie ukladac grafik tak, aby jeden tydzien miec rano drugi popoludniu... ale juz nigdy do polnocy :-x 22 max :-P :-P

to ja teraz ide poprasowac <prasowanie1></span>

#98 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:48

Madzik :), no to w sumie rzeczywiście najlepiej zmiany mieć raz rano, potem po południu ...

no a ja zmęczyłam pytanie w wywiadzie ;P ale podobało mi się :) powspominać troszkę :)chociaż gdybym chciała dokładnie opisać to ... nie da się :)

#99 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:52

nie(d)oceniona dziekuje...już przeczytałam...fajnie tak...tez tak chce :-D
myśle poważnie o tych uprawnieniach....tylko, że u mnie nie wierzą we mnie, że sobie z tym poradze... :-/ mówią same minusy tej pracy i krytykują ze co to za praca itd...

#100 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 września 2008 - 12:58

Donn, powiem ci tak ... ważne czy ty w siebie wierzysz, i czy uważasz że sobie poradzisz... ja miałam możliwość przebywać prawie przez 2 tygodnie z bardzo doświadczonym pilotem (na kolonii w tym roku) i dużo rozmawialiśmy na tematy związane z pracą ... on mi też powiedzia coś w stylu "zostaw to, nie nadajesz się, to nie dla ciebie... " (zresztą słyszę to na codzień w domu... ), z deka sięzdiwił kiedy niecałe 2 tyg po moim wyjeździe przyjechałam i zakomunikowałam że jestem jako pilotka <umieraam></span> zmienił zdanie na temat mojego pilotażu :) w sumie ciężko bywa ale jak dla mnie zdecydowanie jest więcej plusów niżminusów i póki nie spróbujesz - nie dowiesz sięczy sie nadajesz :) a do tego trzeba troche zainwestować niestety, potem troche pochodzić poszukać :) ale WARTO :) przynajmniej ja tak uważam :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych