siłownia
Napisano 19 sierpnia 2011 - 09:57
Aerobik tzn. ? jeżeli o to chodzi to myślę, że więcej korzyści z tego będzie, na aerobiku wszystkie partie pracują po trochu, i generalnie myślę że ładnie wyszczupli Ci to sylwetkę czyli tak jak chcesz, bo jak sama zauwazyłam że mięśnie Ci rosną to czego nie chcesz, zapisz 2-3 razy w tyg. i myślę że będzie dobrze, ja tak samo zaczyłam od Aerobiku.Ja się zastanawiam czy się zapisać na fitness moze by mi to dało więcej niż ta siłownia... bo ja sobie mięśnie wyrabiam
Napisano 26 sierpnia 2011 - 20:50
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 26 sierpnia 2011 - 21:09
a dlaczego tak uważasz ?ja przez chwile pomysłałam o silowni , ale jednak to nie dla mnie .
to bardzo tanio8 razy kosztuje 50 zł.
to dobrzetylkow jednym wiem, ze babeczka to meczy i to bardzo
Napisano 26 sierpnia 2011 - 21:47
no tak jak w liceum mielismy co zajecia 20 minut cwiczen rozciagajacych , to na poczatku bylo ciezko, ale po kilku tygodniach bylo ok. natomaist tu bym nie chcaial placic , po 10 minutach miec kolke i przesiedziec reszte zajec.to dobrze
ja jak chodziłam to tylko takie uwielbiłam
Napisano 27 sierpnia 2011 - 11:11
Napisano 27 sierpnia 2011 - 18:57
ale to tylko za pierwszym razem tak będzie, a następne zajęcia w 100% wykorzystasz, albo proponuję przed tym pobiegać aby przyzwyczaić organizm i tylenatomaist tu bym nie chcaial placic , po 10 minutach miec kolke i przesiedziec reszte zajec.
Napisano 28 sierpnia 2011 - 19:54
wszystko tylko nie biegania , moge przejść 20 km , ale nie przebiegne wiecej niz 100 m .proponuję przed tym pobiegać aby przyzwyczaić organizm i tyle
Napisano 29 sierpnia 2011 - 16:22
wszystko tylko nie biegania , moge przejść 20 km , ale nie przebiegne wiecej niz 100 m .proponuję przed tym pobiegać aby przyzwyczaić organizm i tyle
hhehehe a co nie lubisz ? nudzi Cię ? czy męczy ? czy po prostu nie lubisz ?
to jak biegać nie lubisz to proponuję w domu urządzić sobie ala aerobik np z kasetą dvd lub jakie kolwiek ćwiczenia (na youtubie ) masa tego jest bodyrock - taki użytkownik wrzuca filmiki z ćwiczeniami
Napisano 29 sierpnia 2011 - 21:50
własnieczy męczy ?
Napisano 06 września 2011 - 21:58
Napisano 07 września 2011 - 12:52
naprawdę przeciążone kolana.
może powinnaś skonsultować się z lekarzem?
Napisano 07 września 2011 - 12:55
no tak, to normalne bo podczas treningów bardzo stawy są obciążone, ja tego akurat problemu nie mam (a ćwiczę już o 6 lat) ale znam ludzi któych jak nie kolana to plecy-lędźwiowe siadająMnie teraz zaczynają się pojawiać skutki uboczne treningów... bolą mnie bardzo kolana czasami muszę się podpierać na dłoniach by wstać... przed treningami nie miałam nigdy problemów....
poponuję albyś zrobiła sobię przerwę, albo zabezpieczenie (opaski uciskowe) ale to też nie na długą metę albo ćwiczyć a później się męczyć ale to już głupota
a co lekarz jej powie? to co wszystkim przestać ćwiczyć albo maści przepisze smiech , bo na tomografię czy coś podobnego w życiu nie przepiszę ,,przepisze ale jak już będzie jakiś stan zapalnymoże powinnaś skonsultować się z lekarzem?
kolana nawet od biegania czy długich marszów można przeciążyć, jak ktoś ma słąbe albo COŚ z nimi zrobił (złanane, nadwyrężone) to raczej nic nie pomoże przy każdym ćwiczeniu będzie boleć i tyle taka urodaPrzeciążyłaś kolana.bolą mnie bardzo kolana czasami muszę się podpierać na dłoniach by wstać...
Napisano 07 września 2011 - 13:16
Oczywiście, że tak. Od stojącej pracy kolana również mogą bolec, ale moim zdaniem powinna odwiedzić lekarza i troszkę odciążyć kolana podczas wysiłku. Może okazać się, że wcale to nie kolana mają problem lecz zbyt napięte mięśnie i co odbija się na kolanach.kolana nawet od biegania czy długich marszów można przeciążyć, jak ktoś ma słąbe albo COŚ z nimi zrobił (złanane, nadwyrężone) to raczej nic nie pomoże przy każdym ćwiczeniu będzie boleć i tyle taka uroda
Napisano 07 września 2011 - 19:22
czyli albo zrezygnowac , albo przyzwyczajac sie do bólu , lub brak kg lekówa co lekarz jej powie? to co wszystkim przestać ćwiczyć albo maści przepisze smiech , bo na tomografię czy coś podobnego w życiu nie przepiszę ,,przepisze ale jak już będzie jakiś stan zapalny