siłownia
Napisano 29 listopada 2010 - 20:29
Napisano 29 listopada 2010 - 21:58
Napisano 29 listopada 2010 - 22:51
Napisano 29 listopada 2010 - 22:59
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 26 lutego 2011 - 19:51
Napisano 03 marca 2011 - 13:46
Link usuniety!!!
Napisano 06 marca 2011 - 16:59
a ja znowu nie mam nic przeciwkomonik_ka napisał/a:
jakoś nie mam motywacji żeby samej śmigać
Ja mam dokładnie tak samo.
Napisano 06 marca 2011 - 22:41
Owszem,u mnie czas szybciej mijał w drodze na siłkę.choc jak sie idzie np. z kolezanka czas szybciej mija:)
Ale już na samej sali to przynajmniej ja skupiałam sie na wykonywanych ćwiczeniach,pracy mięśni i starałam sie nie dyskutować z koleżankami,by nie dekoncentrować się podczas ćwiczeń.
Napisano 12 kwietnia 2011 - 09:54
Owszem,u mnie czas szybciej mijał w drodze na siłkę.choc jak sie idzie np. z kolezanka czas szybciej mija:)
Ale już na samej sali to przynajmniej ja skupiałam sie na wykonywanych ćwiczeniach,pracy mięśni i starałam sie nie dyskutować z koleżankami,by nie dekoncentrować się podczas ćwiczeń.
kilka razy byłam z koleżanką ale zamiast ćwiczyć on cały cały czas gadała i nie mogła się skupić na ćwiczeniach - temu chodzę sama, siłownia nie jest po to żeby gadać tylko wziąść się za siebie i ćwiczyć
[ Dodano: 2011-08-12, 09:03 ]
wracając do tematu, dalszą dyskujsę tutaj możemy priowadzić
krowka17, to takie raczej podstawowe ćwiczenia ale i tak bardzo dobrze. poza tym dla każdego co innego odpowiada/ma możliwości.
Ja np. same nogi to chyba na 7 czy nawet 9 sprzętach robiłam (każdy sprzęt na inne mięśnie) i to mi zajmowało ok 60 min.
Tak samo z brzuchem katowałam z 45 min bo na każdym innym sprzęcie.
Ale Ty i tak bardzo dobrze ćwiczysz, wcześniej chodziłaś na siłkę czy dopioero teraz zaczęłaś ?
Napisano 12 sierpnia 2011 - 09:58
Nogi robię ogólnie na 4 sprzętach ale 1 sprzęt to od czasu do czasu zaliczam
Brzuch robię na bieżni poniekąd i na 4 innych jeszcze sprzętach i to zawsze
Ogólnie podoba mi się siłownia i chodzenie tam
Napisano 12 sierpnia 2011 - 10:25
ps. jeżeli chesz chudnąć i ćwiczyć aerobowo to radzę Ci ćwiczyć jak na najlżejszym levelu (bieżnia , rowerek) i najdłużej wtedy tłuszczyk się spala
bo jak wezmiesz wyższy poziom/cieższy to mięśnie Ci się będa robić a na początek najpierw trzeba tłuszczyk spalic a późneij wyrabiać mieśnie
tym bardziej Ty i tak na mieśnie robisz na sprzetach - taka moja mała podpowiedź
Napisano 12 sierpnia 2011 - 10:30
Napisano 18 sierpnia 2011 - 17:33
ja też lubię siłownię ale nie samaOgólnie podoba mi się siłownia
ogólnie wolę siłownię od zajęć aerobiku bo czuję się bardziej swobodna
Napisano 18 sierpnia 2011 - 17:47
początki są całkiem trudne, pamiętam jak ja zaczynałam ale nie należy się zrażać i poddawać, po miesiącu wszsytki układy na pamięć już znałam, nie jest to trudnebyło ok dopóki nie znałam kroków i się gubiłam
hmm u mnie na aero nigdy nudno nie było, zawsze coś innego, to na piłkach, na stepku, bez, z gumami) ale jak już poznałam kroki to jakoś mnie nudziło powtarzanie tych samych schematów...
Napisano 18 sierpnia 2011 - 22:23
Ja się zastanawiam czy się zapisać na fitness moze by mi to dało więcej niż ta siłownia... bo ja sobie mięśnie wyrabiam