Ja u siebie często pisałam do promotora "ponaglające" maile. Promotor też człowiek, zapomnieć może, a jak napiszesz kulturalnie i bez złych emocji, to napewno sobie nie zaszkodziszCzy uważacie, że wypada mi napisać do niej 'ponaglającego' maila?
Praca dyplomowa.. inżynierska, magisterska, licencjacka...
Napisano 10 listopada 2011 - 09:44
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 10 listopada 2011 - 22:22
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 10 listopada 2011 - 22:31
oj nie, to już wole mailowo - nie cierpię rozmów przez telefonZawsze w rozmowie to trochę swobodniej
Skoro mówicie, że wypada mi ją kulturalnie 'ponaglić' to chyba jutro sklecę jakąś wiadomość
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 10 listopada 2011 - 22:36
ja mam to samo, nienawidzę przez telefon, a zwłaszcza a z wykładowcaminie(d)oceniona napisał/a:
Zawsze w rozmowie to trochę swobodniej
oj nie, to już wole mailowo - nie cierpię rozmów przez telefon
pisz pisz, nic w tym złegoSkoro mówicie, że wypada mi ją kulturalnie 'ponaglić' to chyba jutro sklecę jakąś wiadomość
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 11 listopada 2011 - 08:09
Napisano 14 listopada 2011 - 14:58
chyba ze wam się nie zdarza -mi od dwóch lat
Napisano 15 stycznia 2012 - 19:58
Jeśli ktoś ma jakąś wiedzę na temat książek lub publikacji naukowych na temat melanizmu u motyli byłabym wdzięczna. Albo znalazł (przypadkowo) w necie pdf'y. Wiem o jednej pracy, która została opublikowana w rocznikach górnośląskich: Melanizm Motyli Śląskich ale ani w mojej bibliotece ani w necie dostać jej nie mogę...
Napisano 15 stycznia 2012 - 20:16
w katalogu Biblioteki Śląskiej również nicJeśli ktoś ma jakąś wiedzę na temat książek lub publikacji naukowych na temat melanizmu u motyli byłabym wdzięczna. Albo znalazł (przypadkowo) w necie pdf'y. Wiem o jednej pracy, która została opublikowana w rocznikach górnośląskich: Melanizm Motyli Śląskich ale ani w mojej bibliotece ani w necie dostać jej nie mogę...
Napisano 15 stycznia 2012 - 22:15
Napisano 16 stycznia 2012 - 10:55
Napisano 16 stycznia 2012 - 18:34
Napisano 31 października 2012 - 17:59
I gdyby ktos posiadał cokolwiek związanego z olejami opałowymi byłabym wdzięczna za jakieś książki, czasopisma i inne artykuły.
Bardziej chodzi mi pod kątem ochrony środowiska
Napisano 31 października 2012 - 18:51
powodzeniaWięc, zaczynam małymi krokami
Napisano 07 listopada 2012 - 09:37
Dopiero jak na następnym zjeździe mi zaakceptuje, to zaczne działać konkretniej w tym temacie.
Temat pracy mgr wybrał mi promotor, zresztą jak każdemu, nikt nic nie miał do gadania ,no ale myslę, że moglam gorzej trafić.
" Odpowiedzialność karna za plagiat"... to mój temat
Napisano 07 listopada 2012 - 09:46
Powiem Ci, że bardzo mi się ten temat podoba. Nie wime jak z książkami ale pewnie dużo info znajdziesz w sieci. Kurcze aż człowiek by siadł i pisał i pisał..." Odpowiedzialność karna za plagiat"... to mój temat
Ja miałam beznadziejnie, bo w czasach kiedy pisałam swoją magisterkę to na mój temat nie było materiałów a teraz... można szaleć. :->
Napisano 07 listopada 2012 - 09:53
Że co?? Jak to on wybrał? I niby masz teraz pisać temat, który Cię w ogóle nie interesuje? Dla mnie to jest nie do przyjęcia. Moja mgr i mój temat, a nie jaki promotor mi wybrał.Temat pracy mgr wybrał mi promotor, zresztą jak każdemu, nikt nic nie miał do gadania
Ja mam trochę problem z moim tematem. Mam dwa pomysły, ale niestety dość ciężkie do realizacji, gdyż nie wiem czy znajdę tyle osób do wywiadu. A babeczka chciała aż 30 osób, gdzie ja ich znajdę.
A że temat jest bardzo drażliwy i bardzo osobisty mało kto będzie chciał ze mną rozmawiać tak szczerze.
A myślałam nad tematami: Coś o współuzależnieniu dzieci od uzależnionych rodziców bądź o DDA, coś jak wpływa na ich dorosłe życie wychowywanie się w rodzinie gdzie był uzależniony rodzic.
Tematy ciężkie, nie za dużo literatury, bo są to nowe tematy, ale mają coś w sobie.
Napisano 07 listopada 2012 - 09:56
Że co?? Jak to on wybrał? I niby masz teraz pisać temat, który Cię w ogóle nie interesuje? Dla mnie to jest nie do przyjęcia. Moja mgr i mój temat, a nie jaki promotor mi wybrał.
No tak to wygląda. Nikt nie mógł zaproponować swojego tematu, bądź też rozszerzyć pracy lic. Ale i tak nie jest najgorzej , moglam gorzej trafić, bo gość dał same tematy dot prawa karnego, a inne to były masakryczne chyba nic bym nie napisała.
Napisano 07 listopada 2012 - 10:18
Ja pisałam lic. o aktywizacji zawodowej kobiet w dobie planu 6- letniego, sama sobie taki temat wybrałam, bo mam fioła na punkcie lat 50. w Polsce, a dodatkowo lubię historię gospodarczą i muszę powiedzieć, że się świetnie bawiłam pisząc o tym