Praca dyplomowa.. inżynierska, magisterska, licencjacka...
Napisano 04 lipca 2010 - 16:08
Napisano 07 lipca 2010 - 15:13
otóż w sobotę w zeszłym tygodniu byłam oddac teczkę z dokumentami do obrony licencjatu.. wszystko pieknie, tyle, że moja ulubiona sekretarka Jola
Zadzwoniłam więc do babki, która sie owymi punktami zajmuje, z pytanie kiedy sie pojawi w instytucie, żeby mi to przeliczyła, na co ona radośnie, że sekretariat urządza sobie samowolkę i spychologię, i maja indks przyjąć bez niczego, a potem jej przekazac do policzenia...
Poszłam za tem w poniedziałek (mojego starcia z Jolą epizod 2).. z rezultatem takim samym jak w sobote, tyle, że tym razem odesłała mnie do dyrektora instytutu, z tymi punktami.... Poszłam dzisiaj, o 11... wysiedziałam się do 1430, po to, żeby sie dowiedzieć, że ta sama kobita, do której dzwoniłam, faktycznie coś tam ma przeliczyc.. Wzięła ode mnie indeks, i radośnie oznajmiła mi, że nieee nie mam obrony 9 (czyli w ten piątek, o czym byłam przeświadczona przez cały czas), tylko 14.... o ile zdąży to zrobić... (ta sama kobieta jest moja recenzentką, o której pisałam, że głowę by zgubiła
Powiem wam, że mam dość... tej spychologii, tego, że nikt nie wie, co kto powinien zrobić....
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 07 lipca 2010 - 15:28
ty to masz perypetie z tą obroną, pewnie chodziłabym tak samo wściekła jak ty.. człowiek chciał by mieć to za sobą a tu takie cyrki...Powiem wam, że mam dość... tej spychologii, tego, że nikt nie wie, co kto powinien zrobić...
i pomyśleć że ja narzekałam na nasza biurokrację w dawnej uczelni
Napisano 07 lipca 2010 - 15:55
ale za to zakonczenie pewnie będzie na 5 z plusemty to masz perypetie z tą obroną,
Lady serdecznie współczuję użerania się z jakże sympatyczną Jolantą
takie paniusie-biurokratusie potrafią czasem człowieka do szewskiej pasji doprowadzić ... a już szczegolnie te z sekretariatów i dziekanatów
ale pamiętaj Kochana - złość piekności szkodzi, więc cheer up !!
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 07 lipca 2010 - 21:03
Zawsze zwalają na kogoś innego i się dogadać nie mozna.
Tilia Gratuluję
A ja dziś opracowałam ankietę, którą przeprowadzę w wakacje, żeby później się z tym nie bujać. Byłam ostatnio u promotora, specjalnie jechałam, ale na szczęście bo od pt idzie na urlop a później dopiero we wrześniu będzie dostępny.
Muszę się jeszcze z nim skontaktować żeby zatwierdził i do boju
Potrzebne mi jakieś 100-200 osób. Na szczęście P zaproponował że podrzuci w pracy kilku osobom do wypełnienia. A poza tym będę musiała na mieście ludzi łapać, więc troszkę się zejdzie zanim uzbieram tyle osób. W weekend przeprowadzę ankiety na połowie rodziny, bo akurat się spotkamy
Napisano 07 lipca 2010 - 21:37
A nie możesz część ankiet zrobić w formie internetowej?i porozsyłać do znajomych np. na gg z prośbą,żeby przekazali dalej?Potrzebne mi jakieś 100-200 osób.
Napisano 07 lipca 2010 - 22:32
Ogólnie.... strasznie mi się to wszystko podoba
Napisano 12 lipca 2010 - 16:56
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 12 lipca 2010 - 19:10
właśnie, ale niejakby pani z sekretariatu nie mogła tych punktów policzyc, to nie sa trudne cyferki do zsumowania
Tak czy inaczej, obrona jest otatecznie w tą środę o 13. Więc kciuki maja być zacisnięte
Napisano 13 lipca 2010 - 06:18
będą jutro zaciśnięte mocniastoooooooo
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 13 lipca 2010 - 09:24
Napisano 13 lipca 2010 - 09:31
Powodzenia
Napisano 14 lipca 2010 - 10:36
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 lipca 2010 - 10:38
Tak czy inaczej, obrona jest otatecznie w tą środę o 13. Więc kciuki maja być zacisnięte
mloda, ale my dzbanki
Lady również trzymam mocno kciukasy ! Powodzenia
Napisano 14 lipca 2010 - 11:20
powal ich na kolana
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 15 lipca 2010 - 08:00
Marzycielko możesz sobie powiedzieć a nie mówiłam, bo mam 5 z pracy ii obrony, a na dyplomie będzie 4,5, biorąc poid uwagę moją zaszczytną średnią z całych studiów
Muszę przyznać, że nie spodziewałam się, że będzie tak sympatycznie. Moja recenzentka się o dziwo nie spóźniła, wszystko cacy
Generalnie najbardziej się cieszę, że już mam wakacje i mogę nie robić nic związanego z uczelnią (oprócz zarejstrowania sie na SUM )
Napisano 15 lipca 2010 - 08:05
Gratuluję Kochana, strasznie się cieszę