Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy on traktuje mnie powaznie?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
86 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 20:56

No to nowy temacik. Zaden nie wydal mi sie podobny. A wiec pytanko.

Po czym poznajecie ze on traktuje was powaznie, ze kocha? Jak to poznac gdy zwiazek juz dlugo trwa?

#2 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 21:13

Kiedy niepokoję się o nasz związek, powtarza mi, że mnie kocha i chce być ze mną już na zawsze :)

#3 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:03

Po czym poznaje, czy traktuje mnie poważnie?? Hmmm... Przede wszystkim po rozmowach o założeniu rodziny, o weselu, a planach nie tylko na pare kolejnych dni, ale także na pare lat do przodu ;-) Po codziennych zapewnieniach, że kocha i pragnie ;-) I po tym, że mimo niejednej kłótni, tej poważniejszej i tej mniej poważnej, nadal ze sobą jesteśmy ;-)
KoChaM żYciE

#4 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:21

a jak to poznać jeżeli nie jesteście jeszcze w związku tzn, z twojej strony i owszem, z jego ... no właśnie ??

co z tym zrobić ?? jak go rozgryźć??

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#5 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:28

AgA08, czesto slyszysz o WASZEJ przyszlosci?

#6 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:31

Mirabelka_22 Jakoś nigdy nie liczyłam także nie moge powiedzieć tego w liczbach. Oczywiście nie jest to nagminne, ale kiedy np. przejeżdzamy koło jakiegoś ładnego domu on mówi "My kiedyś będziemy mięli ładniejszy", albo kiedy przez ulice przechodzi para z dzidziusiem w wuzeczku on mówi "Jeszcze troszke i my bedziemy mięli takiego Krasnalka" A to naprawde słodkie ;-)
KoChaM żYciE

#7 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:36

AgA08, zazdroszcze.. Tez czasami slysze. Np ze jego samochod to NASZ samochod, ze meble to tez nasze.. Ale tak centralnie o dzieciach czy domku nie rozmawialismy.. On wie ze uwielbiam dzieci, ale nie lubi gdy sie na nie gapie na ulicy :-/

#8 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:39

czesto slyszysz o WASZEJ przyszlosci?

ja często o tym nie słyszałam i po niespełna roku znajomości, w wigilie dostałam pierścionek...
Jestem w Peru...

#9 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:44

Ja poznaję to po drobnych gestach takich jak (moze sie to wydawać głupie) zawiezienie do lekarza i czekanie 3 godziny bez zadnego narzekania. czuje ze mnie kocha, choc czasem wkurza mnie jak przesadza z dokuczaniem mi. Często rozmawiamy o przyszłości, o dzieciach, o domu ktory wybudujemy itd chciałabym wiecej z nim rozmawiac o ślubie, ale poczekam jeszcze trosze (do grudnia) az mi sie oświadczy żeby nie było ze presję wywołuję:P (zastanawiam sie czy nie przesadziłam kładąc na środku pokoju zdjęcie pierścionka ktory mi się podoba i czy zrozumiał aluzję:P)

#10 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:47

jego samochod to NASZ samochod, ze meble to tez nasze.. Ale tak centralnie o dzieciach czy domku nie rozmawialismy..

No w naszym związku, jeżeli chodzi o rzeczy materialne to niestety tak nie jest (wsumie za bardzo mi to nie przeszkadza) bo jego matka zaraz głupio i podejżliwie się na mnie patrzy :-/
A ile jesteś ze swoim Facetem?
KoChaM żYciE

#11 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 09:41

to sa taki drobazgi, na ktore zwraca sie uwage dopiero wtedy gdy przyjaciolka mowi , ze masz niesamowitego faceta. Po tym, ze gdy zakupilam wymarzona toaletke ( bardzo droga) co wymagalo od niego nie tylko przelozenie kupna nowej elektronicznej zabawki ale tez wyniesienie z sypialni swojej szafki na miejsce mojej toatletki, zrobil to bez szmerania, sam zaproponowal, po tym, ze rano gdy on wstaje wczesniej robi mi sniadanie do lozka, pamieta imiona wszystkich przyjaciolek, czule caluje na dobranoc, z pracy dzwoni po to by powiedziec ze mnie kocha i teskni,i zazdrosnie patrzy na kazdego faceta ( nawet sasiada po 40stce) , po prostu on jest jednym wielkim chodzacym dowodem milosci do mnie , mam nadzieje, ze chociaz w polowie mu to oddaje <bzyklov></span>
Dołączona grafika

#12 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 11:41

AgA08, usunelam swoj suwaczek.. Jestesmy ponad 3 lata i 8 miesiecy. My np nie rozmawiamy o domu bo jeszcze nie wiemy co nas czeka, czy wlasny, czy mieszkanie.

Princessa, a skad wiesz ze w grudniu zareczyny?

EveC, hmmm... Musze pomyslec jakie gesty ja otrzymuje.. Bo tez jest ich duzo :-D A ja tylko o tych zlych myslalam..

#13 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 13:05

Mirabelka__22, wiem że te pytanie z tego że martwisz sie czy to na poważnie jeśli mogę ci coś podpowiedzieć to zastanów sie na co dzień ile rzeczy robi choć nie musi po tym można poznać ze komuś zależy i że traktuje to poważnie ....

z Tomkiem jestem prawie 10 miesięcy i powiem ci że nie mogę powiedzec że to już tak na zawsze że nic sie nie zmieni ale widzę że mu zależy właśnie w takich drobnostkach ... jak to że siedzi cały tydzień na necie by wybrać mi dobry laptop, jak przytula i mówi ze nie moja wina że coś sie zepsuło (choć wie że raczej to ja coś nacisłam) jak martwi sie że stanie mi sie krzywda i nawet gdy wie że jadę autem kawałek chce bym strzałkę puściła jak dojadę .... gdy zamknął mnie w aucie gdy wiedział że może mi sie stać krzywda na jednej rozróbie z powodu jego kolego .... i po tym jak patrzy na mnie gdy rano budzę sie obok niego i mówi dzień dobry całując delikatnie.... i chyba najważniejsze po tym jak mówi tuląc mnie spokojnie kotku doczekasz sie na swoje wesele i będziemy mieli wspólny domek taki malutki jaki chcesz ..... czasem coś planuje czasem zastanawia się jak zrobić byśmy mogli już byc razem i żyć razem ....

#14 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 13:18

Mirabelka__22, bo Marek tak mówi naszym znajomym jak pytają "kiedy ślub? kiedy ślub?" :mrgreen: Zaczeliśmy ze sobą być 8 grudnia i już na samym początku mówił ze jak sie wszystko ułoży to po roku na mikołajki mi się oświadczy :mrgreen: <serduszka></span>

#15 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 22:03

Powinnaś czu, ze on traktuje Cie poważnie...
Jeśli przedstawił Cię znajomym, nie traktuje jako dziewczyne tylko do "szybkiego", trzyma za rękę, mówi, że kocha, jest szczęsliwy kiedy Cię widzi...
to, że nie wspomina o dziecku czy o zaręczynach nie zanaczy, ze Cię poważnie nie traktuje...
ludzie są różni... czasem to dziewczyna nie chce gadac o dzieciach i slubie a to nie znaczy, że nie traktuje faceta serio, serio :) daj mu trochę czasu kobito :!:
a poza tym Ty masz 21 lat, gdzie Ci tak śpieszno?? :-P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#16 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 11:23

Princessa, 8 grudnia? To tez nasza data :-D

malenka, mam 22 prawie.. Czasami mysle ze jestem za mloda, ale ciagle slysze o kumpelach z mojego wieku ktore sie wlasnie chajtaja.. I wtedy czuje sie jak stara panna.. <bezradny></span>

fajna babka, kurcze, on daje mi pelno takich gestow.. Jest taki kochany.. Ostatnio tylko dotknelam sie do jego kompa i przypadkiem usunelam wazne pliki ktorych nie dalo sie juz odzyskac :oops: Nawet nie krzyczal.. Byl zly, ale nie zrobil zadnej afery.

#17 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 11:34

I wtedy czuje sie jak stara panna..

I tylko daletgo chcesz brac ślub?? Żeby nie czuc się jak stara panna??
To dośc egoistyczne podejście, bym rzekła ;)

Z tego co czytam masz wspaniałego faceta, który Cię kocha, troszczy się o Ciebie itp...
Tak naprawdę nie wiem czego oczekujesz od niego, że na siłę kupi Ci pierścionek mimo, że sam nie będzie gotów na ten krok?? Pomyśl, czasem o nim a nie o koleżankach, które się chajtają... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#18 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 11:39

malenka, nie chce go zmuszac.. Ale tylko slub moze sprawic ze komus w pelni zaufam.. Sama nie wiem czego chce. Problem nie w nim, ale w moim charakterze i naprawde sie z tym bardzo mecze :-(

[ Dodano: 2008-08-28, 12:40 ]
Mam zle doswiadczenia.. Boje sie ze on tez pewnego dnia powie, wiesz co? Nie kocham Cie juz.. To nie zalezy ode mnie.. :cry:

[ Dodano: 2008-08-28, 12:42 ]
To nawet nie to ze sie chajtaja.. Po prostu mysle sobie ze one maja facetow od roku i on juz wie ze chce z nia byc.. A ja jestem ze swoim dlugo, jestesmy bardzo blisko, a on tego nie wie... Ale jesli teraz tak czuje, to kolejne 5 lat mu tego nie powie..

#19 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 12:34

Sama nie wiem czego chce.

Wiec jak bedziesz pewna czego juz chcesz to wtedy planuj <bezradny></span>

a on tego nie wie...

Ile jestescie razem :?: Moze uwaza ze jestescie za mlodzi na slub. masz prawie 22, mlodziutka jescze jestes.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#20 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 12:38

katti, mam suwaczek. On ma 26, uwazasz ze to malo?
Chcialabym wiedziec ze on chce tego co ja... Ale to niemozliwe