Czy on traktuje mnie powaznie?
Napisano 26 sierpnia 2008 - 20:56
Po czym poznajecie ze on traktuje was powaznie, ze kocha? Jak to poznac gdy zwiazek juz dlugo trwa?
Napisano 26 sierpnia 2008 - 21:13
Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:03
Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:21
co z tym zrobić ?? jak go rozgryźć??
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:28
Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:31
Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:36
Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:39
ja często o tym nie słyszałam i po niespełna roku znajomości, w wigilie dostałam pierścionek...czesto slyszysz o WASZEJ przyszlosci?
Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:44
Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:47
No w naszym związku, jeżeli chodzi o rzeczy materialne to niestety tak nie jest (wsumie za bardzo mi to nie przeszkadza) bo jego matka zaraz głupio i podejżliwie się na mnie patrzyjego samochod to NASZ samochod, ze meble to tez nasze.. Ale tak centralnie o dzieciach czy domku nie rozmawialismy..
A ile jesteś ze swoim Facetem?
Napisano 27 sierpnia 2008 - 09:41
Napisano 27 sierpnia 2008 - 11:41
Princessa, a skad wiesz ze w grudniu zareczyny?
EveC, hmmm... Musze pomyslec jakie gesty ja otrzymuje.. Bo tez jest ich duzo
Napisano 27 sierpnia 2008 - 13:05
z Tomkiem jestem prawie 10 miesięcy i powiem ci że nie mogę powiedzec że to już tak na zawsze że nic sie nie zmieni ale widzę że mu zależy właśnie w takich drobnostkach ... jak to że siedzi cały tydzień na necie by wybrać mi dobry laptop, jak przytula i mówi ze nie moja wina że coś sie zepsuło (choć wie że raczej to ja coś nacisłam) jak martwi sie że stanie mi sie krzywda i nawet gdy wie że jadę autem kawałek chce bym strzałkę puściła jak dojadę .... gdy zamknął mnie w aucie gdy wiedział że może mi sie stać krzywda na jednej rozróbie z powodu jego kolego .... i po tym jak patrzy na mnie gdy rano budzę sie obok niego i mówi dzień dobry całując delikatnie.... i chyba najważniejsze po tym jak mówi tuląc mnie spokojnie kotku doczekasz sie na swoje wesele i będziemy mieli wspólny domek taki malutki jaki chcesz ..... czasem coś planuje czasem zastanawia się jak zrobić byśmy mogli już byc razem i żyć razem ....
Napisano 27 sierpnia 2008 - 13:18
Napisano 27 sierpnia 2008 - 22:03
Jeśli przedstawił Cię znajomym, nie traktuje jako dziewczyne tylko do "szybkiego", trzyma za rękę, mówi, że kocha, jest szczęsliwy kiedy Cię widzi...
to, że nie wspomina o dziecku czy o zaręczynach nie zanaczy, ze Cię poważnie nie traktuje...
ludzie są różni... czasem to dziewczyna nie chce gadac o dzieciach i slubie a to nie znaczy, że nie traktuje faceta serio, serio
a poza tym Ty masz 21 lat, gdzie Ci tak śpieszno??
Napisano 28 sierpnia 2008 - 11:23
malenka, mam 22 prawie.. Czasami mysle ze jestem za mloda, ale ciagle slysze o kumpelach z mojego wieku ktore sie wlasnie chajtaja.. I wtedy czuje sie jak stara panna..
fajna babka, kurcze, on daje mi pelno takich gestow.. Jest taki kochany.. Ostatnio tylko dotknelam sie do jego kompa i przypadkiem usunelam wazne pliki ktorych nie dalo sie juz odzyskac
Napisano 28 sierpnia 2008 - 11:34
I tylko daletgo chcesz brac ślub?? Żeby nie czuc się jak stara panna??I wtedy czuje sie jak stara panna..
To dośc egoistyczne podejście, bym rzekła
Z tego co czytam masz wspaniałego faceta, który Cię kocha, troszczy się o Ciebie itp...
Tak naprawdę nie wiem czego oczekujesz od niego, że na siłę kupi Ci pierścionek mimo, że sam nie będzie gotów na ten krok?? Pomyśl, czasem o nim a nie o koleżankach, które się chajtają...
Napisano 28 sierpnia 2008 - 11:39
[ Dodano: 2008-08-28, 12:40 ]
Mam zle doswiadczenia.. Boje sie ze on tez pewnego dnia powie, wiesz co? Nie kocham Cie juz.. To nie zalezy ode mnie..
[ Dodano: 2008-08-28, 12:42 ]
To nawet nie to ze sie chajtaja.. Po prostu mysle sobie ze one maja facetow od roku i on juz wie ze chce z nia byc.. A ja jestem ze swoim dlugo, jestesmy bardzo blisko, a on tego nie wie... Ale jesli teraz tak czuje, to kolejne 5 lat mu tego nie powie..
Napisano 28 sierpnia 2008 - 12:34
Sama nie wiem czego chce.
Wiec jak bedziesz pewna czego juz chcesz to wtedy planuj
a on tego nie wie...
Ile jestescie razem
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 28 sierpnia 2008 - 12:38
Chcialabym wiedziec ze on chce tego co ja... Ale to niemozliwe