Mam w rodzinie dentyste i chcialam wybielic zeby.Stanowczo mi odradzil.Wybielanie jest bardzo szkodliwe dla szkliwa.Zeby na poczatku ponoc sa ladnie bieluskie,ale wrazliwe na zimne,kwasne,slodkie i do tego po jakims czasie zaczynaja sie nagle psuc.Jest to tez dosyc kosztowny zabieg.Mój dentysta poleca mycie zebów cynamonem i soda.(równe proporcje)Jednak tez nie mozna tego robic czesto,bo tez niszczy szkliwo.Wszystko z umiarem.Dziewczyny a powiedzcie czy zastanawiałyście się nad tym by zgłosić się na wybielanie do dentysty ?
Ja ostatni przeglądałam kilka ofert i powiem Wam że się nad powąznei zastanawiam, ale chętnie poznałabym opinię kogoś kto korzystał smile
[ Dodano: 2010-05-11, 10:06 ]
Tez jej uzywam.Dla mnie jest super .to koncentrat pasty.Daje sie jej tylko kropelke na szczoteczke.Faktem jest,ze zabija przykry zapach z ust,a co do tych krwawiacych dziasel to nie jestem przekonana.Wydaje mi sie,ze to bardziej zalezy od szczoteczki.Adonis, a ta Ajona to co to? Pierwsze słyszę o takiej paście, nigdy nie widziałam reklamy takiej pasty.