Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

wybielanie zębów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
308 odpowiedzi w tym temacie

#101 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 03 listopada 2008 - 00:34

widziałam różne ceny.. już od 8zł do 14zł zależy jaki sklep czy drogeria :-)
ale kupić warto ja miałam Sensitive i byłam zadowolona - teraz kupie może Glamour bo ta trzecia to dla palaczy :-P a ja nie pale :lol:
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#102 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 03 listopada 2008 - 19:10

blend-a-med 3D White ja dzis taka kupilam :-> pani w drogerii powiedziala, ze ponoc bardzo dobra :-> zobacze

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#103 lala88

lala88
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 13:46

Hmm miałam ochotę wyrpóbować pearl drops hollywood smile, ale podobno w ogóle nie daje efektów :( Blend-a-med ? Też słyszałam, muszę wypróbować :))

#104 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 14:30

blend-a-med 3D White

potwierdzam, bardzo dobra. wszystkie osady poszły z ... pianą (?) <umieraam></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#105 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 18:38

blend-a-med 3D White

miałam glamur i polecam jest dobra choć u mnie nie wybieliła ale za to sprawiała że zęby był wyjątkowo gładkie inna pasta mogła pucować i pół godziny a nie było takiego efektu ..... może jakbym dłużej i używała to trochę by mi trochę wybielały zęby :-) chyba kupie sobie koleją :-)

#106 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 20:34

kupiłam właśnie dzisiaj tą wersję dla palaczy... ;-)
Zobaczymy jakie będą efekty :)
podobno po 14 dniach mają jakieś być ;)
Się okaże :P

Zdam relację
nie ma mnie tu i nie będzie.

#107 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 23:34

blend-a-med 3D White

miałam glamur i polecam jest dobra choć u mnie nie wybieliła ale za to sprawiała że zęby był wyjątkowo gładkie inna pasta mogła pucować i pół godziny a nie było takiego efektu quote]
Potwierdzam :-) też jej urzywam :mrgreen:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#108 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:57

cerrata, i co z ta pasta ? sa jakies efekty :?: :lol:

#109 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 13:48

no wlasnie Cerrata jak tam zęby jesteśmy ciekawe czy efekt zadowalajacy!zdaj relację :-)
Dołączona grafika

#110 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 17:15

Jestem po dwóch tubkach tego specyfiku. Najpierw miałam sensitive, teraz glamour. Pieniądze wywalone w błoto. Lepiej zainwestować w paski wybielające.

#111 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 19:35

Pieniądze wywalone w błoto. Lepiej zainwestować w paski wybielające.

to znaczy nic to nie dało?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#112 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 19:46

eh a juz myślałam ze warto kupić...Ale w ogóle zadnych efektów czy jednak coś widać ale niezadowalająco?
Dołączona grafika

#113 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 20:17

U siebie nie widziałam niestety żadnych efektów. Najlepiej dołożyć trochę i kupić plasterki. A potem jest spokój na dłuuugo :)

#114 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 22 stycznia 2009 - 10:55

czytalam ostatnio o takim zelu Biala Perla, koszt okolo 50zl, podobno bardzo skuteczne, bo czytalam o tym na roznych forach, ale oczywiscie sa tego zelu plusy i minusy, zeby moga sie zrobic bardzo wrazliwe, nie u kazdego oczywiscie, ale jest takie ryzyko, ale ja chyba kupie i sprobuje...
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#115 anjolka

anjolka
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 22 stycznia 2009 - 13:27

ja przestałam pić kawę i zęby same się zrobiły bielsze ;)
I am what I am

#116 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 22 stycznia 2009 - 16:51

ja przestałam pić kawę i zęby same się zrobiły bielsze ;)

bo od kawy bardzo bardzo szarzeją, ale warto zauważyć że niektórzy mają już taki kolor kości i nic na to nie poradzą...

<ookk>

#117 Asiiia

Asiiia
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 13 lutego 2009 - 09:52

Dziewczyny ... te wszytskie pasty wiebielające itp. to jedna wielka ściema "Super uśmiech w 14 dni " :/ Pracuje w gabinecie stomatologicznym i raz pacjentka zapytała się dentysty jakiej pasy ma używać, żeby jej zęby były bielsze... on sam stwierdził, że te pasy super wybielające nic nie dają, to zwykły chwyt marketingowy. Jedynym wyjściem - poleconym przez stomatologa - jest pasa Blanx. Rozmawiałam z nim wczoraj w pracy, ponieważ mój kolega także "przejechał" się na tych super pastah wybielających i poprosiłam go, żeby napisał mi nazwę tej pasy, bo poprzednio właśnie ją polecał pacjentce. Sam stwierdził również, że najlepeiej wybielić zęby w gabinecie stomatologicznym, najlepiej metodą nakładkową - stomatolog bierze odciski szczęki, technik tworzy nakładki, od stomatologa otrzymuje się żele które nakłada się na te nakładki i śpi sie w nich w nocy. Efekt utrzymuje się około 2 lata i nawet więcej czasu, koszt - 500-600zł należy w jakim gabinecie. podczas wybielania jak i po wybielaniu może występowaać nadwrażliwość zębów - poleca paste sensodyne i elmex - sam mówił mi, że ma wrażliwe zęby i sam wypróbował te pasy i faktycznie działają.
Ja sama chciałam wybielać zęby i właśnie także się nad tym zastanawiam :)
Jeden pacjent wybielał właśnie metodą nakładkową i efekt był niezły :) stomatolog powiedział, że zęby [metoda nakładkowa] muszą się wybielić chociażby o jeden stopień :)
"potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego "

#118 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 17 marca 2009 - 17:59

666ilonka777, mnie właśnie dzisiaj przyszła zamówiona Biała Perła :)

Zaraz biorę się za instrukcje obsługi :)

Moja kumpela wybielała sobie przed ślubem właśnie biała perła i efekt był oszałamiający :))))

#119 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 marca 2009 - 18:00

sylfiaaa, hmm a możesz napisac coś o tym więcej? ile to kosztuje i gdzie można zamówic?

#120 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 17 marca 2009 - 18:54

krowka17, ja kupiłam na allegro prosto z apteki :)

Cena to 47 zł z przesyłką.

Własnie studiuje ulotke :)
Sa tam takie nakładki które zmiękczają sie pod wypływem wody nakładasz je na górną i dolną szczękę i one formują na kształt Twoich ząbków, później nakładasz żel do aplikatorów i nakładasz na szczęke górną bądź dolną. I tak zostawiasz na około 30 minut najlepiej położyc się nic nie mówić no i już :)