Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

wybielanie zębów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
308 odpowiedzi w tym temacie

#201 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 09:07

Mirabelka moja koleżanka też kiedyś używała takich pasków. Do tego pasta wybieraląca, bodajże Colgate. Efekty były, no nie powiem, że oszałamiające- ale jednak jej wybieliło troszkę ząbki.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#202 mała_mi

mała_mi
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 24 listopada 2010 - 16:43

ja się właśnie zastanawiam nad wybieleniem jakoś zębów. prędzej czy póżniej wybrałabym się na jakieś wybielanie u dentysty albo w jakimś gabinecie medycyny estetycznej, ale narazie zastanawiam się nad jakąś pastą, tylko mam niestety głęboko zakorzenione jakieś przekonanie ze one nic nie dają. pomoglo to którejs z was??

#203 flan

flan
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 10:30

Mnie nie pomogły;/ I też zamierzam wybrać się na wybielanie, gdzieś w Poznaniu. Właśnie szukam gabinetu. Tzn to właśnie to w sumie jakiś miesiąc już trwa:D No ale muszę z tym coś zrobić, bo wyglądam obleśnie.

#204 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 14:08

takich pasków

Dużo czytałam na temat tych pasków i opinie były jak najlepsze. Wiadomo, że żadna pasta czy paski cudów wielkich nie zdziałają, ale coś trzeba próbować.

Usuwać kamień z płytki, używać lepszej pasty wybielającej. Spróbować chociaż by takich pasków. I oczywiście wpływ na zęby ma też to czy się pali, pije dużo kawy, jaką się ma dietę <bezradny></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#205 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 20:17

Wiadomo wybielanie u dentysty da najlepszy efekt ale jednak troszkę kosztuje a ja piję bardzo dużo kawy więc szkoda mi wydać kupe kasy bo kawa zrobi swoje :-/ Paski podobno bardzo uwrażliwiają więc chyba spróbuję jakiejś pasty wybielającej.
szczęście ma smak truskawek :D :D

#206 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 22:59

Kurcze ja po wybielaniu w gabinecie dentystycznym to miałam tak wrażliwe zęby że oddychać z otwarta buzia nie mogłam na zimnie bo mnie zęby bolały.
Mnie bardzo ładnie wybieliła zęby i nie spowodowała nadwrażliwości pasta colgate tylko nie pamiętam nazwy która taka w szaro-srebrnej tubce.

#207 Neve36

Neve36
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 18:32

Hej, ja też jestem po różnych przejściach z wybielaniem zębów. Najgorszy efekt, a prawie zaden byl po tych wlaśnie paskach ze zdjęcia :-/ Nakladalam też taką zelową "szczękę: i to bylo najlepsze, ale wytrzymać z tym w buzi przez 30min - awykonalne. Chyba rzeczywiście dentysta i jego lampa to najodpowiedniejsza metoda. Myslę, że chyba się wybiorę :mrgreen: Olśnie Was wówczas uśmiechem. Wesolych Świat Wam życzę.

#208 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 10:31

hmm.... pasty do zębów u mnie nie wybieliły w ogóle zębów, jeszcze nie próbowałam Blanx - podobno jest świetna.
Stosowałam paski - najpierw naklejałam na górną szczękę, żebym mogła porównywać efekt wybielenia z dolną - zadziałały :D Jedyne co mnie denerwowało to ześlizgiwanie się pasków z zębów, zwłaszcza z dolnej szczęki. Cena ok, kupowałam w aptece na Allegro, cena ok. 50zł.
Kolejna próba wybielania - Biała Perła zachwalana przez znajomą. I muszę powiedzieć, że efekt był niesamowity. Nie tak spektakularny jak obiecują reklamy ale perła wybieliła ząbki o wiele lepiej niż paski, minus - początkowa nadwrażliwość.
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#209 Neve36

Neve36
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 03 stycznia 2011 - 16:13

No bylam na wybielaniu przed Sylwestrem. Ekstra. Mieszkam w Krakowie i poszlam do reklama, ktore polecila mi znajoma. Efekt olśniewający, żadne psty i żadne pski, żele itp nie dadzą takiego efektu, do tego wszystko jest sterylne i profesjonalne. Polecam, szkoda kasy na nietrwale metody.

#210 Anja90

Anja90
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 00:02

podobno pasty dla palaczy są dobre ja tam na razie mecze się z nadwrażliwością

#211 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 06:59

Ja muszę zacząć wybielać zęby , tylko dokładnie nie wiem jak to zrobić:) No ale poczytam to pewnie zrozumiem. Zastanawiam się czy wybielanie zębów, nie szkodzi zębom? :oops:
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

#212 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 09:55

Ja niestety nie moge :(
MOj dentysta powiedzial, ze odradza w moim przypadku, poniewaz mam bardzo wrazliwe ;( I pozniej moglabym miec problem na cale zycie ze spozywaniem jakichkolwiek posilkow, nie wspominajac juz o napojach zimnych / goracych ;(

#213 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 10:02

kattie21 nie martw się, dobrze że ciebie uprzedził dentysta a na pewno masz bardzo ładne zęby:)
Też mam wrażliwe, wiec prawdopodobnie też bym nie mogła wybielać sobie zębów.

#214 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 10:28

kattie21 nie martw się, dobrze że ciebie uprzedził dentysta a na pewno masz bardzo ładne zęby:)
Też mam wrażliwe, wiec prawdopodobnie też bym nie mogła wybielać sobie zębów.

Dlatego wrto miec dobrego dentyste, ktory odradzi jezeli taka koniecznosc...
Bo istnieja i tacy ktorzy w celach zarobkowych dokonaja takiego zabiegu, a pozniej czlowiek cierpi do konca zycia...
Wiec radze zebys sprawdzila dokladnie , bo czasami szkoda dla malego widzi mi sie cierpiec reszte zycia ;)

#215 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 16:19

Dlatego wrto miec dobrego dentyste, ktory odradzi jezeli taka koniecznosc...
Bo istnieja i tacy ktorzy w celach zarobkowych dokonaja takiego zabiegu, a pozniej czlowiek cierpi do konca zycia...
Wiec radze zebys sprawdzila dokladnie , bo czasami szkoda dla malego widzi mi sie cierpiec reszte zycia ;)

PS:Wiesz, zgubiłaś literę tak gdzie pogrubiłam:)

Masz racje wtedy cierpi się do koca życia, dowiem się u mojego dentysty:)
Kurcze tylko jak o to jego zapytać?

#216 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 17:10

Prosto kari ;) Zapytaj czy sa przeciwwskazania abys mogla wybielic zeby. Nie zapomnij powiedziec o tym cza sa nadwrazliwe ogolnie czy nie, oraz jak reaguja na posilki oraz napoje :)

#217 flan

flan
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 30 stycznia 2011 - 10:27

Jeśli chodzi o wybielanie, chciałabym polecić wybielanie w gabinecie, laserowo. Chyba wszystkie moje możliwe koleżanki przejechały się już na maściach,nakładkach i innych debilstwach, tylko dziąsła je bolały i nie mogły spać, a zęby wcale nie wyglądały lepiej. Więc tylko w gabinecie! No i poznaniakom mogę polecić dr-a Savana, który taki zabieg profesjonalnie i szybko przeprowadza=)

#218 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 30 stycznia 2011 - 12:52

No i poznaniakom mogę polecić dr-a Savana, który taki zabieg profesjonalnie i szybko przeprowadza=)

Chyba nie powinnas reklamowac kogos na tym forum ;)
Opinia opinia, ale bez reklam ;)

#219 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 30 stycznia 2011 - 14:03

kattie21, ja bym tego nie traktowała jako reklamy ;-) zresztą mamy nawet temat, w którym możemy polecać sobie dobrych i sprawdzonych dentystów :arrow: dobrzy-dentysci-rozne-miasta-vt5230.htm :-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#220 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 30 stycznia 2011 - 14:37

Ale byly przypadku, z tego co pamietam, ze jak ktos wkleil link, np. salonu kosmetycznego, albo butiki czy sklepu, ktory polecal to bylo upomnienie :) Ze nie wolno tak sie zachowywac ;) Ale moze sie myle, bo mialam krotka przerwe na forum, wiec moze sie regulamin pozmienial ;)