Zaręczyny
Napisano 20 października 2010 - 09:17
REWELACJA!
Napisano 20 października 2010 - 09:32
Napisano 20 października 2010 - 10:28
PS. Żałuję. że my swoich nie mamy nagranych .
Napisano 20 października 2010 - 11:28
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 20 października 2010 - 11:32
Napisano 20 października 2010 - 14:46
Napisano 20 października 2010 - 22:50
A mnie tak, bo były rzeczywiście oryginalne i wyjątkowe- nawet bez kwiatów, świec i całej tej otoczki. O tych oświadczynach to jeszcze wnukom będą opowiadaća nie powalily
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 21 października 2010 - 05:31
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 21 października 2010 - 15:37
Napisano 22 października 2010 - 15:42
I moim zdaniem wejście z kwiatami by to lekko popsuło
Świetne i orginalne !
Napisano 22 października 2010 - 16:09
Co byśmy nie sądziły dla tej kobiety to i tak na pewno były najpiękniejsze oświadczyny na świecie- bo jej
Napisano 22 października 2010 - 16:19
Pokazałam ten filmik Miśkowi, też stwierdził że jego pomysł był fajniejszyCo byśmy nie sądziły dla tej kobiety to i tak na pewno były najpiękniejsze oświadczyny na świecie- bo jej
Wg mnie to są takie dosyć romantyczne zaręczyny i nie każda z nas poczuje ten niezwykły klimat. Każdy ma jakąś swoją wizję tego dnia. Jednym podobają się zaręczyny podczas skoku ze spadochronem, innym przy romantycznej kolacji. Sądzę, że faceci też jakoś podświadomie wybierają sposób w jaki to zrobią znając upodobania i charakter swojej partnerki. Każda lubi co innego. Poza tym... ten facet zapytał ją o to przy całym tłumie ludzi, a to chyba jeszcze większy stres niż gdyby byli sami.
Poza tym... jeden facet umie zrobić więcej, drugi mniej. Ja bym nie narzekała gdyby mój oświadczył się w taki sposób.
PS. Ja nawet nie pamiętam co mi mój mówił za bardzo. A podobno dużo mówił.
Gapiłam się tylko zszokowana na ten pierścionek i na niego, ale niewiele docierało.
Dlatego chciałabym mieć filmik z takiej okazji. Ale nie można mieć wszystkiego.
Napisano 22 października 2010 - 16:30
Gapiłam się tylko zszokowana na ten pierścionek i na niego, ale niewiele docierało.
Poza tym... ten facet zapytał ją o to przy całym tłumie ludzi, a to chyba jeszcze większy stres niż gdyby byli sami.
Ale to statyści byli, obcy ludzie- dla mnie większy stres by był przy rodzinie i znajomych się oświadczać, bo jakby ewentualna narzeczona powiedziała, że "musi się zastanowić" to taka delikatna niezręczność wobec tych znajomych
Ale ogólnie Mirabelka__22, masz rację- sposób oświadczyn jest na szczęście dobierane indywidualnie do przypadku
Napisano 22 października 2010 - 22:53
rowniez dolaczam sie do tych slow. kto jAK kto ale partnerzy znaja najlepiej swoje dziewczyny i wiedza jaki sposob na zareczyny bedzie najlepszy aby dziewczyna byla zaskoczona.sposób oświadczyn jest na szczęście dobierane indywidualnie do przypadku
Mojej kolezance chlopak oswiadczyl sie na przyklad w kosciele przed obrazem Matki Bozej. Uwazam to za piekne i rowniez romantyczne. Oboje wierzacy a oswiadczyny w takim miejscu
Napisano 23 października 2010 - 08:53
co nie zmienia faktu, że pomysł z 'pstryknięciem' był ciekawy
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 24 października 2010 - 18:10
Wszystko już bylo przygotowane wczesniej:)
Smaczna kolacja, wino....
Sami tylko we dwoje:)
Szczerze mówiąc to się troche domyślałam , o co chodzi z tą kolacją
Ale żeby mu było milej to udawałam głupią
Kelner na talerzu przyniósł mi pokruszony lód , na którym było jabłko przekrojone na połowę a w nim piękny piersionek, ktory idealnie pasuje na palca(nie wiem jak on to zrobił,ale nie wnikam), pozniej były piękne kwiaty:) i moje TAK:)
Napisano 24 października 2010 - 18:22
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych