Zaręczyny
Napisano 22 lutego 2012 - 22:25
Napisano 22 lutego 2012 - 23:40
Albo ćwiczył przed lustrem przez tydzień, co powie.Widać połówek trzymał zapasy romantyzmu właśnie na taką okazję.
monia, fajnie, że było tak jak sobie wymarzyłaś.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 23 lutego 2012 - 12:04
patrząc na suwaczek to już pewnie niedługo nastąpi, trzymam kciukiNo ja mojemu co jakiś czas pokazuję jaki mi się podoba, ale nadal cisza
ja mojemu Miśkowi nic nie sugeruję, czasem sobie tylko żartujemy ze ślubu, że będziemy jechać na jednorożcach
Napisano 23 lutego 2012 - 18:25
Mam nadzieję, że jak najprędzej się doczekasz.No ja mojemu co jakiś czas pokazuję jaki mi się podoba, ale nadal cisza
Jak facet dał Ci część swojego samochodu, to znaczy,że jesteś najważniejsza. Przecież dla nich śruba jest fajniejsza niż pierścionek.i dał mi śrubę jakąś od koła ze swojego dużego auta
Napisano 23 lutego 2012 - 18:40
Mój też tak mówił, mówił aż w końcu doszłoA dziękuję, on tylko mówi i mówi, ale póki co się nie zabiera, chociaż 2 lata temu mi się w walentynki "oświadczył" natchniony Rozmowami w toku i dał mi śrubę jakąś od koła ze swojego dużego auta
Nie dali mi normalnie poczuć aż tak tej niespodzianki. Choć w sumie i tak nie spodziewałam się dokładnie kiedy
Napisano 23 lutego 2012 - 18:48
Tak uważasz ? No w sumie może masz rację, a on raczej do romantyków nie należy więc i tak w szoku byłam, ale powiedziałam TAK !Jak facet dał Ci część swojego samochodu, to znaczy,że jesteś najważniejsza. Przecież dla nich śruba jest fajniejsza niż pierścionek.
DziękujęMam nadzieję, że jak najprędzej się doczekasz.
No właśnie, wiesz że to nastąpi ale nie wiesz dokładnie kiedy i to jest fajneChoć w sumie i tak nie spodziewałam się dokładnie kiedy
Nie zapomnę Jego podchodów jak dzień przed gdy zaczęłam nawijać, ze za miesiąc skończę 26 lat, a on "I rozpoczniesz nowy etap w swoim życiu"
Napisano 23 lutego 2012 - 18:49
Mój Brat niedawno oświadczył się swojej dziewczynie i powiem Wam,że trochę stresu facetów to jednak kosztuje
Napisano 23 lutego 2012 - 21:18
Zawsze pod skórą jest ta niepewność "a co jeśli się nie zgodzi?"...Myślę, że gdyby to kobiety się oświadczały, to byłoby mniej ślubów. Ja na pewno długo bym się zbierała, zanim bym się odważyła.powiem Wam,że trochę stresu facetów to jednak kosztuje
Nie mów hop.No w sumie może masz rację, a on raczej do romantyków nie należy więc i tak w szoku byłam, ale powiedziałam TAK !
Napisano 25 lutego 2012 - 11:09
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 25 lutego 2012 - 11:29
Widziałam już to keidyś. Zbyt duży przepych jak dla mnie. No i od razu ten ślub, żadnych przygotowań. Ech. W tej sytuacji byłabym postawiona przed faktem dokonanym, a tego nie lubię.http://www.youtube.com/wa...d&v=UcrQWp5eUB4
[ Dodano: 2012-02-25, 11:31 ]
Choć nie powiem, popłakałam się
Napisano 25 lutego 2012 - 13:56
z naszej perspektywyBeznadziejna szopka
a z punktu widzenia tej babki? wooowwwwww
na zaręczynach ja też :->Choć nie powiem, popłakałam się
Napisano 25 lutego 2012 - 14:13
Ale jaki był jej szok jak chłopak powiedział, że teraz wezmą ślub. Z początku myślałam, ze dziewczyna odmówi, taka miała minęa z punktu widzenia tej babki? wooowwwwww
No na zaręczynach przede wszystkim, to jak powiedział, ze odkąd ujrzał jej uśmiech, (czy tam ją to od razu:-P ) wiedział, że jest dla niego wszystkim i chce spędzić z nią resztę życia no to normalnie się rozpłynęłamna zaręczynach ja też
Zresztą w każdej chwili jak ona płakała to i ja
Napisano 25 lutego 2012 - 16:58
Nie dziwię sie jej. Zaręczyny ok, ale ślub to za szybko moim zdaniem.Ale jaki był jej szok jak chłopak powiedział, że teraz wezmą ślub. Z początku myślałam, ze dziewczyna odmówi, taka miała minęa z punktu widzenia tej babki? wooowwwwww
Napisano 25 lutego 2012 - 17:17
Tym bardziej, ze suknia założona na jej sukienkę, w której była i do tego jeszcze niedopięta na ślubieZaręczyny ok, ale ślub to za szybko moim zdaniem.
Napisano 25 lutego 2012 - 18:12
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych