Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zaręczyny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1043 odpowiedzi w tym temacie

#781 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 12 maja 2012 - 19:01

Tilia, mi się spodobało <ookk></span> Fajne są takie nietypowe oświadczyny :mrgreen: Teraz tylko pytanie - która Iza? :P

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#782 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 12 maja 2012 - 23:30

świetny pomysł. Bardzo mi się podobało.

Teraz tylko pytanie - która Iza?

O tym samym pomyślałam :mrgreen:

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#783 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 maja 2012 - 00:04

Teraz tylko pytanie - która Iza? :P

Ta, przed którą chłopak uklęknął :lol: przez mikrofon nawet przemawiał ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#784 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 13 maja 2012 - 14:28

Tilia bardzo mi się to podoba. Takie nietypowe i nowoczesne :lol:

#785 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 13 maja 2012 - 15:50

Pomysł bardzo fajny, nietypowy i oryginalny. I wszyscy się zastanawiają: powiedziała tak czy nie? :-D

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#786 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 maja 2012 - 15:55

I wszyscy się zastanawiają: powiedziała tak czy nie? :-D

Powiedziała TAK :P wszyscy pod tym akademikiem słyszeli hehehe ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#787 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 maja 2012 - 12:10

Tilia, świetny, orginalny pomysł :D
Ja bylam na takim P.I.W.ie :lol: i w sumie w pewnym momencie jak były jakieś napisy to aż oczy bolały i ciężko czytać było ;-) Ale chyba za blisko stałam. Z daleka lepiej by bylo widać :)

Sama bym chciała takie oświadczyny :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#788 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 16 maja 2012 - 12:23

Tilia, idealny pomysł! Genialny, oryginalny i wszystko naj... :mrgreen:
Chyba bym się rozpłynęła, gdyby Brzydal oświadczył mi się w ten sposób. :-P

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#789 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 16 maja 2012 - 21:16

Nie no, uśmiałam się :mrgreen:

Jestem z moją dziewczyną już kilka ładnych lat. Toteż od jakiegoś czasu kombinowałem jakby tu zacząć powoli pieczętowanie naszego związku. :) Tak się składa, że wśród moich znajomych tylko mnie się do ożenku nie spieszyło nigdy, więc połaziłem od kumpla do kumpla za jakimiś podpowiedziami. Wybrałem w końcu sposób i miejsce oświadczyn. Ale jakby to mogło być, gdyby nie skończyło się śmiesznie (troszkę piekielnie ;)).

Padło na kolację w ładnej restauracji, którą polecił mi kolega. Moja dziewczyna uwielbia takie rzeczy, klasyczna muzyka, panowie we frakach, wino we dwoje - powiedzmy, że jest dość tradycyjna. Poleciałem na następny dzień dowiedzieć się jak to zorganizować. Powiedziano mi, że mam zarezerwować dogodne miejsce w dogodnym dniu i o dogodnej godzinie, a dzień wcześniej przynieść pierścionek i oni podadzą to w deserze (nazwy nie pamiętam, ale podawany jest w pudełku, miało to wyglądać tak, że jak ona otworzy pudełko z deserem na wierzchu, będzie leżał pierścionek, takie tam).

Nadchodzi "ten" dzień. Ładnie ubrani idziemy. Stoimy już przy kontuarze, moja dziewczyna za mną, pojawia się kelner, który dzień wcześniej odbierał ode mnie pierścionek. Wywiązuje się rozmowa.

- Witamy w restauracji XYZ. Mogę prosić nazwisko, na które jest rezerwacja?
- Moje nazwisko...
- Aaa! Pan od pierścionka zaręczynowego!

Zza moich pleców wyłoniła się moja uśmiechnięta druga połowa. :) Wybąkałem tylko "wyjdziesz za mnie?" i tak doszło do chyba pierwszych na świecie oświadczyn przy kontuarze. :)

Uznałem jednak, że pan przyniósł mi szczęście, a moja, że to chyba jedyny rodzaj oświadczyn, który nie przyszedł jej do głowy i pan kelner dostał nawet napiwek. ;)

Źródło: piekielni.pl

#790 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 16 maja 2012 - 21:46

A mnie się ten pomysł jakoś w ogóle nie podobał i nie chciałabym, żeby ktokolwiek tak mi się oświadczał. Znając mnie pogubiłabym po drodze jakieś literki, nie doczytała wszystkiego, albo nie skojarzyła, że chodzi o mnie :lol:

#791 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 17 maja 2012 - 06:41

Anonimka, o jaaa <szok></span> ale kelner spalił oświadczyny! Ja bym jednak wolała dostać w deserze, niż przy kontuarze <hepi1></span>
a tak w ogóle, to ja nie jestem tradycjonalistką i nie przekonują mnie zaręczyny na kolacji w restauracji <bezradny></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#792 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 17 maja 2012 - 07:51

Mnie jakoś też nie, a tak jak ta dziewczyna to bym nie chciała :-P W sumie gdyby Michu mi się oświadczył nie wiem gdzie, nie ma znaczenia tak naprawdę, chociaż wiem że on nie jest zbyt romantyczny więc nie liczę na nic wielkiego, kiedy już przyjdzie co do czego :->

er3mjw4zst9mivdb.png

#793 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 grudnia 2012 - 16:10

Chyba to ten temat... no więc mam trochę czasu żeby wam się pochwalić :)

6 grudnia pracowałam do 21 , po pracy D . zabrał mnie autem do parku tzw."park kasprowicza" u nas i jest tam pomnik 3 orłów no i D. wiedział że tego dnia postawią tam choinkę największą w naszym mieście :)
Zabrał mnie tam mówiąc ze chce ją zobaczyć , spacerkiem sobie poszliśmy rozmawiając i trzymając się za rece :) ciągle D. się denerwował aż w pewnym momencie mu zwróciłam uwagę ze ciągle ściska moją rękę i ją gniecie swoimi palcami ...obeszliśmy trochę tą choinkę i nagle skierował mnie delikatnie do niej żebyśmy zobaczyli ją z bliska :) ja podeszłam pierwsza i przypatrywałam się a on szedł z tyłu i nagle słysze takie "kochanieee" (wiedziałam już że to teraz nastąpi) Odwracam się a on podszedł wyciągnął czerwone pudełeczko i uklęknął mówiąc przy tym( kochanie przyjmij ten pierścionek jako dowód mojej miłości czy zostaniesz moją żoną) mnie zatkao i nie mogłam nic powiedzieć tylko takie eeee...yyy...oooo..eee :D chyba z minute klękał zanim coś wydusiłam :mrgreen: powiedziałam w końcu tak zostanę Twoją żoną no i D. się wzruszył normalnie płakał ze szczęścia :mrgreen: a ja się cieszyłam jak dziecko .... Potem zabrał mnie na pyszną kolację do pięknej i na prawdę porządnej restauracji :)
Powiem tak... wyobrażałam sobie zaręczyny inaczej ale cieszę się z tego że tak a nie inaczej wyszło :) pierścionek przepiękny z 3 brylantami (dostalam tez certyfikat) :D Jest malutki i taki przepiękny taki delikatny, pół na pół białe złoto i złoto ale nie rzuca się to aż tak .
Nie zamieniłabym go na żaden inny

#794 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 08 grudnia 2012 - 16:17

krowka17, bajeczne zareczyny ;-) Na kiedy okolo planujecie slub?

na prawdę porządnej restauracji

dostalam tez certyfikat

Tego juz nie musialas pisac

wyobrażałam sobie zaręczyny inaczej

Ale jak, skoro wg mnie byly bardzo fajne, nawet super?

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#795 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 grudnia 2012 - 16:19

Tego juz nie musialas pisac

wiem ale chcę się chwalić wszystkim bo to jest dla mnie coś nowego :) mi nie zależy na tym ile on kosztował itp... po prostu chce się pochwalić....

Ale jak, skoro wg mnie byly bardzo fajne, nawet super?

za dużo się chyba filmów naoglądałam :D

krowka17, bajeczne zareczyny ;-) Na kiedy okolo planujecie slub?

Gdzieś tak 2-3 lata :) a moja mama sie przestraszyla juz ze musi kase na slub odkladac bo zaraz sie bedziemy hajtać :D a ja powiedzialam rodzicom ze spokojnie ja chce sie nacieszyc teraz narzeczenstwem a nie od razu slub :)

#796 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 grudnia 2012 - 16:42

pierścionek przepiękny z 3 brylantami (dostalam tez certyfikat) :D Jest malutki i taki przepiękny taki delikatny, pół na pół białe złoto i złoto ale nie rzuca się to aż tak .

Jestem pod wrażeniem.I dobrze,że przynajmniej trafił z rozmiarem pierścionka.
Pięknie i romantycznie. :-)

#797 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 08 grudnia 2012 - 16:55

krowka17, ale super, doczekałaś się zaręczyn. :D
Bardzo fajnie Twój narzeczony to wszystko wymyślił. Gratuluję Wam z serca całego. Pierścionek musi być piękny. :) Wstaw zdjęcie w odpowiednim wątku.

#798 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 grudnia 2012 - 17:13

zdjęcie wstawię jak zrobię więc po weekendzie no i oczywiście jak aparat odpowiednio uchwyci :)
Dziękuję dziewczyny :*

#799 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 08 grudnia 2012 - 18:50

krowka17, gratuluję i życzę szczęścia
Dołączona grafika

#800 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 08 grudnia 2012 - 18:51

krowka17, gratulacje :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych