Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zaręczyny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1043 odpowiedzi w tym temacie

#721 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 06 października 2011 - 23:46

mnie też lekko wzruszyło... bardzo fajny pomysł :)

#722 cutie

cutie
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 07 października 2011 - 08:05

Az mi ciarki przeszły po plecach :))...wspaniałe oświadczyny.
"Perfection is an illusion, imperfection is beautiful..."

#723 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 07 października 2011 - 12:39

Boskie! Też się popłakałam, jak obejrzałam. <dreams></span>
Uwielbiam oglądać takie filmiki, bo to pokazuje, że są faceci, którzy naprawdę mają pomysły i są romantyczni. I przede wszystkim filmik zostanie im jako pamiątka na całe życie :D
Chciałabym kiedyś przeżyć coś takiego, kto wie, czy mój nie wymyśli czegoś równie zaskakującego <umieraam></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#724 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 07 października 2011 - 12:56

Też się popłakałam, jak obejrzałam.

Ja też. Troszeczkę ;-)

Chciałabym kiedyś przeżyć coś takiego, kto wie, czy mój nie wymyśli czegoś równie zaskakującego

A ja żałuję czasem, że to nie kobieta się oświadcza :lol: Szczerze mówiąc trochę wątpię w kreatywność M. Ja za to przygotowałabym prawdziwą bombę :lol:

#725 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 07 października 2011 - 12:58

A ja żałuję czasem, że to nie kobieta się oświadcza :lol:

A gdzie to jest napisane? Możesz zawsze ty oświadczyć się M. To samo w sobie już będzie bombą :D mamy równouprawnienie <umieraam></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#726 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 07 października 2011 - 21:00

żałuję czasem, że to nie kobieta się oświadcza

Zdarzają się takie sytuacje ;-) i tak jak halynka napisała już sam ten fakt jest pewnym zaskoczeniem i 'innością' :D
W naszej kulturze oświadczająca się kobieta często niestety jest traktowana bardzo pogardliwie. Jako zdesperowana, wymuszająca coś na facecie <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#727 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 07 października 2011 - 22:55

Swietny pomysł i faktycznie bardzo kreatywny ten chłopak :-)

Szczerze mówiąc trochę wątpię w kreatywność M.

Mam identycznie, jakoś mam wrażenie, że nie będzie tak kreatywny. Ale chciałabym sie miło zaskoczyć

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#728 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 października 2011 - 09:31

Szczerze mówiąc trochę wątpię w kreatywność M

nie mów hop. :-P Moje bylo nie tyle pomyslowe co romantyczne. czyli krakow i oswiadczy w bryczce ciagnietej przez koniki. :lol: po krakowskim rynku.

Ja też. Troszeczkę

ja nawet bardziej niz troszeczke. Bo choc sam pomysl fajny, to bardziej mnie tu zachwyciła ta ich radosc, miłosc. Lubie patrzec na szczescie innych ludzi.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#729 deborah83

deborah83
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 18 października 2011 - 20:59

Ja też ilekroć oglądam ten filmik to się wzruszam i ciarki przechodzą mi po ciele. Niesamowicie romantycznie.
Mój chłopak, a w zasadzie już narzeczony, nie był jednak gorszy. Pamiętam, że pewnego popołudnia, przyszedł do mnie i pokazał mi jakiś wydruk ze strony funclubu. Nie wiedziałam o co mu chodzi, ale szybko oznajmił mi, że wyjeżdżamy do Grecji. Byłam bardzo zdziwiona, ale wszystko było już opłacone, więc nie mogłam (zresztą nie chciałam) odmówić. Nie spodziewałam się niczego. Pewnego dnia, gdy przy zachodzie słońca leżeliśmy sobie na plaży wyjął pierścionek i poprosił mnie o rękę. Byłam tak wzruszona, że się popłakałam, ale była to najcudowniejsza chwila w moim życiu.

#730 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 18 października 2011 - 22:28

deborah83 Bardzo romantyczny ten Twój narzeczony :) a wyjazdu do Grecji zazdroszcze :mrgreen:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#731 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 21 lutego 2012 - 15:57

opisz w odpowiednim temacie jak to wszystko dokłądnie wyglądało Bo aż jestem ciekawa

No to opisuję, chociaż tak za bardzo nie mam pomysłu jak, bo tamte dni, to dla mnie "jak przez mgłę"- taka byłam roztrzepana, szczęśliwa i z głową w chmurach. :-P
W Wigilię, już w nocy po kolacji, siedzieliśmy z P. i czekaliśmy na Pasterkę. Nagle P. zaczął mi szeptać świąteczne życzenia "prawdziwe, a nie te przy wszystkich" jak to nazwał. Rany, mówił mi taaaaaaaaaaaaakie piękne rzeczy, że nadal jak pomyślę, to się rozpływam. ;-) Do wtedy nawet nie wiedziałam, ze mój facet potrafi tak mówić. :mrgreen: Taka pół-śpiąca, pół rozmarzona nie zauważyłam nawet, że klęknął przed łóżkiem, i potem..."O kurcze, on chyba mi się oświadcza!"- oczy jak 5 zł i ciche nieśmiałe "tak!", myk pierścionek na palec i już. :-> Potem no to już wiadomo, mnóstwo tulenia, szeptania i jeszcze kilka dni takich "super", zanim zrobiło się normalnie.
Oficjalnych zaręczyn nie było, bo nie dotrwałam.. :mrgreen: Jak już ze mnie opadło to wszystko, to musiałam powiedzieć mamie. Pobiegliśmy do rodziców, P. poprosił ich na chwilę, zapytał o moją rękę i tak poleciało. Do P. rodziców pojechaliśmy następnego dnia. Chyba za mocno pokręciłam w tamtym temacie, że wszyscy pomyśleli o "oficjalnych" zaręczynach, to teraz naprawiam.
A no i jak już wychodziliśmy na Pasterkę, to schylam się po buty..patrzę..a tam bukiet kwiatów leży..Pytam P. , czy nie zapomniał mi czegoś dać, a on "o cholera!". Kwiatki wzięłam sobie sama. :-P

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#732 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 lutego 2012 - 23:34

to schylam się po buty..patrzę..a tam bukiet kwiatów leży..Pytam P. , czy nie zapomniał mi czegoś dać, a on "o cholera!". Kwiatki wzięłam sobie sama. :-P

dobre :)
gratuluje :)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#733 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 11:13

magdaaaaa, dziękuję ;-)

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#734 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 17:23

Aspirynkaaa gratulacje, piękna historia. Kolejna narzeczona na forum :-D

201407101662.png

#735 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 17:24

Aspirynkaaa, ja również gratuluję :-> Fajnie tak w święta :)

er3mjw4zst9mivdb.png

#736 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 17:41

schylam się po buty..patrzę..a tam bukiet kwiatów leży..Pytam P. , czy nie zapomniał mi czegoś dać, a on "o cholera!". Kwiatki wzięłam sobie sama. :-P

<umieraam></span>
najlepsza część z opowieści na końcu :lol: niezły as z Twojego narzeczonego :-P

Aspirynkaaa gratuluję :-D
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#737 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 17:48

monia66, Jula, Majorka, dziękuję Wam dziewczyny! ;-)

Fajnie tak w święta

P. stwierdził, że dobrze że w Wigilię, bo nie będzie musiał kolejnej daty zapamiętywać. :-P

niezły as z Twojego narzeczonego

No musiał...a miało być tak romantycznie! :mrgreen:

#738 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 22 lutego 2012 - 17:58

A no i jak już wychodziliśmy na Pasterkę, to schylam się po buty..patrzę..a tam bukiet kwiatów leży..Pytam P. , czy nie zapomniał mi czegoś dać, a on "o cholera!". Kwiatki wzięłam sobie sama.

Hehe, zestresował się chłopina i to dlatego :-P

Ogółem bardzo romantycznie :mrgreen:

P. stwierdził, że dobrze że w Wigilię, bo nie będzie musiał kolejnej daty zapamiętywać.

To u nas jeszt przed Walentynkami, 13 luty więc nie jest trudno też zapamiętać :-P

#739 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 20:10

P. stwierdził, że dobrze że w Wigilię, bo nie będzie musiał kolejnej daty zapamiętywać. :-P

<umieraam></span> jaki wygodny <lol></span>
Widać połówek trzymał zapasy romantyzmu właśnie na taką okazję. :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#740 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 20:55

No to jak już tak opowiadamy o tych zaręczynach, to opowiem o swoich bo chyba się nie chwaliłam w odpowiednim dziale swoimi :-D Mimo iz odbyły się ponad 3 miesiące temu nigdy ich nie zapomne. Było to w Niemczech. Byliśmy wtedy w pracy na inwentaryzacjach. To była akurat z tego co pamiętam sobota, chodzimy po galerii handlowej i oglądamy pierścionki. No i były tam też zaręczynowe. Mówie mojemu S. jakie pierścionki mi się podobają, on tak słuchał oglądał je ze mną. Potem poszłam do toalety, na II piętro a on został na dole. Wracamy do hotelu. Sobota wieczór. Leżymy sobie w łóżeczku oglądamy tv przy zgaszonym świetle a S. mówi do mnie wyłącz tv, mam dla ciebie niespodzianke.

No to ja taka zdziwiona wstaje wyłączam tv. Wracam, nagle słysze jakby trzask otwieranego pudełeczka, potem S. zapala światło i pokazuje mi pierścionek, dokładnie ten sam, który tak mi się podobał <zakochany></span> po czym zapytał się czy wyjde za niego i zostane jego żoną. Na końcu założył na palec.

Byłam przeszczęśliwa.

201407101662.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych