Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zaręczyny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1043 odpowiedzi w tym temacie

#601 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 17 października 2010 - 22:32

Renka fajnie tak romantycznie <serduszka></span>

201407101662.png

#602 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 20 października 2010 - 09:17

Co za pomysł <serduszka></span>

REWELACJA! <dreams></span>

#603 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 20 października 2010 - 09:32

Świetny pomysł! Pierwszy raz widzę coś takiego. Ma facet wyobraźnię :-D

#604 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 20 października 2010 - 10:28

Przepiękne zaręczyny... To taki motyw, gdy jesteś ze mną, nie liczy się cały świat..

PS. Żałuję. że my swoich nie mamy nagranych .

#605 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 20 października 2010 - 11:28

Pomyslowe, fajne, ale jak zobaczylam "najpiekniejsze oswiadczyny w historii..." myslalam, ze mnie one powala, a nie powalily :lol:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#606 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 20 października 2010 - 11:32

katti, bo ja bym też dodała jeszcze jakieś światełka do nastroju czy coś :mrgreen: Do tego kwiaty itd., ale samo pomysł fajny. Zawsze jest fajnie, jeśli się innych w to angażuje. Taka wyjątkowość.

#607 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 20 października 2010 - 14:42

myslalam, ze mnie one powala, a nie powalily

ja mialam takie samo odczucie. Spodziewalam sie czegos lepszgo sadzac po tytule filmiku. Pomysl jednak bardzo fajny, trzeba przyznac.

201407101662.png

#608 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 20 października 2010 - 14:46

Extra pomysł,jeszcze kwiaty i byłoby idealnie. ;-)

#609 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 20 października 2010 - 22:50

a nie powalily

A mnie tak, bo były rzeczywiście oryginalne i wyjątkowe- nawet bez kwiatów, świec i całej tej otoczki. O tych oświadczynach to jeszcze wnukom będą opowiadać ;-) no i bardzo mi się podobało, że dla kobiety to była autentyczna niespodzianka :-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#610 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 21 października 2010 - 05:31

A mnie bardzo powaliłi, aż troszkę się wzruszyłam :-P I tak oglądając ten filmik, fajne odniosłam wrażenie- gdy ludzie przestali się ruszać, to zdawało się, jakby oni na tej sali byli sami :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#611 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 21 października 2010 - 15:37

Pomysł miał niezły aqle jak dla mnie to to romantyczne nie było <bezradny></span>

#612 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 22 października 2010 - 09:56

Motyw dobry, ale nie powalił mnie. Widziałam lepsze pomysły

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#613 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 22 października 2010 - 15:42

Baaardzo fajny pomysł, i jak dla to było romantyczne ! ;-)

I moim zdaniem wejście z kwiatami by to lekko popsuło ;-) Może by sie zorientowała o co chodzi, a tak do samego końca chyba nie wiedziała co się dzieje !

Świetne i orginalne ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#614 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 października 2010 - 16:09

A mi się nie podobało... Sam pomysł bardzo romantyczny, ale wykonanie jakoś nie powaliło <bezradny></span>

Co byśmy nie sądziły dla tej kobiety to i tak na pewno były najpiękniejsze oświadczyny na świecie- bo jej :-D

#615 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 22 października 2010 - 16:19

Co byśmy nie sądziły dla tej kobiety to i tak na pewno były najpiękniejsze oświadczyny na świecie- bo jej :-D

Pokazałam ten filmik Miśkowi, też stwierdził że jego pomysł był fajniejszy <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

Wg mnie to są takie dosyć romantyczne zaręczyny i nie każda z nas poczuje ten niezwykły klimat. Każdy ma jakąś swoją wizję tego dnia. Jednym podobają się zaręczyny podczas skoku ze spadochronem, innym przy romantycznej kolacji. Sądzę, że faceci też jakoś podświadomie wybierają sposób w jaki to zrobią znając upodobania i charakter swojej partnerki. Każda lubi co innego. Poza tym... ten facet zapytał ją o to przy całym tłumie ludzi, a to chyba jeszcze większy stres niż gdyby byli sami.

Poza tym... jeden facet umie zrobić więcej, drugi mniej. Ja bym nie narzekała gdyby mój oświadczył się w taki sposób. :lol:

PS. Ja nawet nie pamiętam co mi mój mówił za bardzo. A podobno dużo mówił. :lol:
Gapiłam się tylko zszokowana na ten pierścionek i na niego, ale niewiele docierało.
Dlatego chciałabym mieć filmik z takiej okazji. Ale nie można mieć wszystkiego.

#616 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 października 2010 - 16:30

Gapiłam się tylko zszokowana na ten pierścionek i na niego, ale niewiele docierało.

<umieraam></span> Mira materialistko Ty- po prostu ładnie błyszczał, a wiadomo jak kobiety na błyszczące rzeczy reagują- TRANSEM :lol:

Poza tym... ten facet zapytał ją o to przy całym tłumie ludzi, a to chyba jeszcze większy stres niż gdyby byli sami.

Ale to statyści byli, obcy ludzie- dla mnie większy stres by był przy rodzinie i znajomych się oświadczać, bo jakby ewentualna narzeczona powiedziała, że "musi się zastanowić" to taka delikatna niezręczność wobec tych znajomych ;-)

Ale ogólnie Mirabelka__22, masz rację- sposób oświadczyn jest na szczęście dobierane indywidualnie do przypadku :-) I wydaje mi się, że to jest właśnie sposobem na wymarzone zaręczyny ;-)

#617 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 22 października 2010 - 22:53

sposób oświadczyn jest na szczęście dobierane indywidualnie do przypadku

rowniez dolaczam sie do tych slow. kto jAK kto ale partnerzy znaja najlepiej swoje dziewczyny i wiedza jaki sposob na zareczyny bedzie najlepszy aby dziewczyna byla zaskoczona.

Mojej kolezance chlopak oswiadczyl sie na przyklad w kosciele przed obrazem Matki Bozej. Uwazam to za piekne i rowniez romantyczne. Oboje wierzacy a oswiadczyny w takim miejscu <dreams></span> cos wspaniałego :-D

201407101662.png

#618 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 października 2010 - 08:53

mnie sposób przedstawiony na filmiku niestety nie zachwycił ale to pewnie z racji tego, że nie chciałabym przeżywać swoich zaręczyn (o ile kiedykolwiek będą miały miejsce) wśród tłumu ludzi <bezradny></span> chciałabym aby ta chwila była tylko między mną a partnerem :)
co nie zmienia faktu, że pomysł z 'pstryknięciem' był ciekawy <ookk></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#619 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 24 października 2010 - 18:10

A moje zaręczyny odbyły się w pięknym dworku:)
Wszystko już bylo przygotowane wczesniej:)
Smaczna kolacja, wino....
Sami tylko we dwoje:)
Szczerze mówiąc to się troche domyślałam , o co chodzi z tą kolacją:P
Ale żeby mu było milej to udawałam głupią :-P :-P hihihi
Kelner na talerzu przyniósł mi pokruszony lód , na którym było jabłko przekrojone na połowę a w nim piękny piersionek, ktory idealnie pasuje na palca(nie wiem jak on to zrobił,ale nie wnikam), pozniej były piękne kwiaty:) i moje TAK:):)

iv09i09kftvt0mdm.png

#620 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 24 października 2010 - 18:22

Melodia19, kolejna narzeczona nam przybyła :-D jak? co? gdzie? z kim? nieważne... najważniejsze, że jesteś szczęśliwa i oczywiście ogromne gratulacje <flow1></span>
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych