Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Muzyka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2896 odpowiedzi w tym temacie

#41 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 19 czerwca 2007 - 11:47

Utada Hikaru, (zwłaszcza utwór passion) zaciekawiła mnie bardzo swoją twórczością i narazie zgłębiam ten temat

ja właśnie ściągam jakieś płytki ;) a ja Wam podrzucam linka do piosenki, którą od dawna uwielbiam - kojarzy mi się ona z moimi początkami z Piotrkiem, bo wtedy właśnie była ona u nas "na czasie" :D

Ayumi Hamasaki - Connected
http://video.google.... ... &plindex=1

#42 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 19 czerwca 2007 - 12:47

Rihanny feat Jay-Z - Umbrella

a to moje dziewczynki w szkole cały czas teraz śpiewają ;-)

Vannesę Mae

swojego czasu bardzo podobały mi się jej kawałki. teraz już straaaaasznie długo tego nie słuchałam.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#43 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 19 czerwca 2007 - 12:48

Holero mósisz tak taleko mieszkać ?! na browar bym sobie z tobą poszła :D :D :D

hihihi sqsiłabym sie z wielką checią :D

hihihi Kociaku Ayumi tez jest spoko :D ja lubie szczegolnie op z 1 serii Slayers :D

#44 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 22 czerwca 2007 - 19:45

... ed&search= strasznie mi muzyka z tego kawałka przypadła do gustu :)
Dołączona grafika

#45 vermilla

vermilla
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 22 czerwca 2007 - 21:09

Enrique Iglesias - Do You Know -całkiem fajny kawałek polecam

#46 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 22 czerwca 2007 - 21:34

Doda mi nie pasuję tym bardziej, że spiewa teraz o radziu. Słuchać tego nie mogę :-?
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#47 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 22 czerwca 2007 - 21:55

strasznie mi muzyka z tego kawałka przypadła do gustu :)

fajowa :D uwielbiam ten zespol :D mam 2 ich albumy ale tego kawalka nie znalam :P a to jeden z moich ulubionych :
http://www.youtube.com/watch?v=RFxHqjAE36s

[ Dodano: 2007-06-22, 23:06 ]
a to jest moj najulubienszy japonski kawalek :P jest taki.....inny..... ale nigdzie nie moge znalezc go w calosci...trwa ponad 4 minuty a tu jest tylko fragment...kiedys mialam go na plycie ale gdzies mi ja wcielo ..... KISEKI NO UMI :
... ed&search=

#48 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 26 czerwca 2007 - 10:08

madae cos w naszych gustach :P
... ed&search=
Dołączona grafika

#49 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 26 czerwca 2007 - 22:01

ooo tej pioseneczki tez jeszcze nie słyszalam :D super jest :D normalnie musze tą ich nowa płytke sciagnac :D

#50 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 03 lipca 2007 - 11:07

hmmmm...wtrącę sie;P nawiązując do głównego tematu to słucham właściwie wszystkiego:P popu, trochę punku i ska, niespecjalnie przepadam za reagge... jednak moją miłością jest rock:P kocham redhotów (na koncert jadę dizsiaj!) i kilka innych kapel. Bardzo przyjemny jest również tak zwany lokalny hardcore;P Klimatyczne bielskie (i nie tylko) kapelki:D
żeglarski obóz. Mazury.

#51 Lily of valley

Lily of valley
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 04 lipca 2007 - 11:02

No własnie- jak wypadł koncert Redhotów? Ja także bardzo ich lubię, szkoda, że mnie tam nie było. A jeśli chodzi o muzykę, to ja lubie właśnie rocka i pop i trochę reggae, i klasycznej i rock japoński i muzyka celtycka... i co mi tam wpadnie w ucho :mrgreen:

#52 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 lipca 2007 - 15:14

ja ostatnio słucham tylko jednej piosenki Nelly Furtado :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#53 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 04 lipca 2007 - 15:20

Slucham techno,trance,eurodancer,dobry house i czasami rnb.Poza tym lubie tez czasami polskiej muzyki posluchac , i dobrych ballad.Ostatnio pokochałam Sistem,Davida Guetta i Sandy Chambers :)

#54 Ninde

Ninde
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 16:07

Zaczynając od moich narodzin...
Z opowiadań oraz zdjęć dowiedziałam się, skąd moja pasja do dobrych, mocnych dźwięków gitary. Już w brzuchu matuli zaszczycały mnie dźwięki Red Hot'ów, Metallic'i, Nirvan'y prosto ze słuchawek, które zakładała na swój ogromniasty brzuch. Do dziś kochana mamusia podryguje w rytm tamtejszej muzyki w trakcie zmywania naczyń... :lol: .
Cóż. Wszystko zależy od nastroju, pomimając "wplecione" czynniki w moje DNA, które zawsz w jakiś sposób wołają o swoje. No ale nie jestem zatwardziałą rock'men'ką ;D . Lubię pobujać się przy ciemniejszej odmianie muzyki - r'n'b' , soul, funk, tanecznym hip hopie. Nie pogardzę też EMT (elektorniczna muzyka taneczna) i world music !

#55 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 16:17

u mnie to chyba od zawsze na topie Metro, G. Turnau, Sojka, N. Kukulska ;-) lubię spokojne klimaty i wszystko to, gdzie słychać fortepian, wprost uwielbiam dźwięk klawiszy <serduszka></span> sama troche pogrywam i może dlatego ;-)

#56 Lily of valley

Lily of valley
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 08 lipca 2007 - 16:23

lubię spokojne klimaty i wszystko to, gdzie słychać fortepian, wprost uwielbiam dźwięk klawiszy <serduszka></span> sama troche pogrywam i może dlatego ;-)

Grasz na fortepianie, czy na czymś jeszcze? Podziwiam Cię Magdaru! Uwielbiam dźwięk fortepianu i skrzypiec, niestety jednak sama nie gram na niczym... chyba, że na nerwach :-?

#57 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 08 lipca 2007 - 19:14

gram na klawiszach, ale samoukiem jestem, więc cudów się po mnie spodziewać nie można ;-) fakt, że sama nauczyłam się grać na dwie ręce, ćwiczyłam, ćwiczyłam i ćwiczyłam, aż w końcu załapałam i zaczęło mi jakoś po ludzku wychodzić ;-) z nut też potrafie grać, ale najwięcej to ze słuchu, moge sobie płytke jakąś załączyć i próbuje grać to co słysze, czasem się uda coś sensownego, hihi

#58 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 14 lipca 2007 - 09:35

No własnie- jak wypadł koncert Redhotów? Ja także bardzo ich lubię, szkoda, że mnie tam nie było. A jeśli chodzi o muzykę, to ja lubie właśnie rocka i pop i trochę reggae, i klasycznej i rock japoński i muzyka celtycka... i co mi tam wpadnie w ucho

a koncercik był swietny:D ogolnie takie imprezy są fantastyczne;) bawiłams ie znakomicie, naparwdę jest zcego żałować;)
żeglarski obóz. Mazury.

#59 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 14 lipca 2007 - 10:33

http://pl.youtube.co...h?v=fsFkjQaxj1Q

uwielbiam tą nutkę :D

Snapa pamietacie? :D

http://pl.youtube.co...h?v=C9c5otT-RUA

to jest to :D

#60 Lily of valley

Lily of valley
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 14 lipca 2007 - 18:52

a koncercik był swietny:D ogolnie takie imprezy są fantastyczne;) bawiłams ie znakomicie, naparwdę jest zcego żałować;)

Ciesze się bardzo, że się udał, no ale jakże by mogło być inaczej ;-)