Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Dieta kopenhaska

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
102 odpowiedzi w tym temacie

#101 iza16972

iza16972
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 18 lutego 2014 - 16:45

Witam. Wokół diety krąży pełno nieprawdziwych mitów i plotek. Być może i niektóre opowieści są prawdziwe lecz ustosunkowując się do wszystkich zasad stosowania diety kopenhaskiej nikt nie powinien mieć żadnych problemów. Dokładniej o wyżej wymienionej diecie można poczytać tutaj /link/ . Od siebie dodam tylko ,że u mnie nie występowały żadne komplikacje , wiec POLECAM!

Użytkownik Olenka edytował ten post 18 lutego 2014 - 16:49

#102 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 04 września 2020 - 09:53

hej, wiesz ja wiosna stosowałam diete kopenhaską i schudłam po niej 6kg, ale można i więcej, tzn im masz większą nadwage tym wiecej schudniesz.
Ta dieta jest bardzo rygorystyczna ale nie skomplikowana jak te wszystkie inne, bo ja np nienawidze sie odchudzac wg diety ktorej pół dnia siedze w kuchni albo biegam po sklepach w poszukiwaniu egzotycznych produktów :roll:

dieta trwa 13 dni, składniki są mało orginalne, a fajnie sie odchudzac teraz bo masz jeszcze świerze produkty na rynku...jak ja sie odchudzialam wczesną wiosną to myslalam ze umre bo wiesz jak wtedy smakują warzywa :? :roll: a teraz jest wszystko pyszne i soczyste.

po tej diecie poprawia sie przemiana materii, ale można ja powtorzyc dopiero po roku bo ów dieta jest lekkim spustoszeniem organizmu. Dlatego ja zrobie sobie ja dopiero za rok, jak sie znowu zacznie sezon na młode warzywka.

Na cellulit natomiast stosowałam serum Vialise https://kobieta.wp.p...17080273533057a

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#103 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 13 lutego 2023 - 20:35

Wiecie z dietami też trzeba być ostrożnym -  zwłaszcza, które są niejasne dla nas i niekonieczne zdrowe. Według mnie pudełkowa dieta odchudzająca standard jak już coś będzie dużo lepszą opcją. Ponieważ taka dieta jest dobrze zawsze sprecyzowana do nas i jest pełnowartościowa.