Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Jak często?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
692 odpowiedzi w tym temacie

#161 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 01 stycznia 2008 - 20:13

A u nas sie poprawilo,myslalam ze z moim mezusiem cos nie tak,ale to jednak bylo spowodowane moja ciaza :-D teraz wszytko wrocilo do normy i korzystam :-P

#162 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 17:44

Praktycznie co 2 dzien :) my mamy takie utrudnienie ze i u mnie i u niego sa rodzice praktycznie caly czas w domu :(
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#163 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 20:08

nasz rekord-5 razy jednej nocy :-P
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#164 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 20:11

nasz rekord-5 razy jednej nocy :-P

U nas tak było 12 lat temu..............
Teraz co 3 dni dla mnie jest ok a mój mąż to codziennie by chciał <bzyklov></span>

#165 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 20:12

Fajnie :mrgreen: chcialybym tak :mrgreen:

#166 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 20:14

a mi zawsze mało :-P
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#167 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 20:16

a mi zawsze mało :-P

No mój mówi że ja dziwna jestem że co 2-3 dni mi wystarcza.A ja nie to że nie chce tylko zmęczona dniem jestem i zasypiam na siedząco. Misiulek mi tłumaczy że trzeba korzystać póki młodzi jesteśmy :mrgreen:

#168 brooke

brooke
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 22:18

Ja generalnie mam ochote prawie zawsze kiedy widze mojego ukochanego, ale jestem strasznym leniuchem i czekam az on zacznie :) A on zaczyna tak srednio 3 razy w ciagu dnia :mrgreen: ale jestesmy ze soba kilka miesiecy... jeszcze sie soba nie nacieszylismy po prostu

#169 chocolate

chocolate
  • Użytkownik
  • 214 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 22:38

a ja przepadam za seksem po dluzszej przerwie:) , jak czuje ze naprawde nic nie jest w stanie nas powstrzymac:)
..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..

#170 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 22:54

no,jak długo nie widze mojego micka to mam na niego podwójną ochote :-P

#171 sierra

sierra
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 03 stycznia 2008 - 00:44

ja się kocham z Miśkiem, w zasadzie chyba codziennie, przerwy są, gdy już naprawdę oboje padamy na ryj i nie jestesmy w stanie palcem poruszać, a co dopiero całymi sobą :D
generalnie mam nieustanną ochotę, poza niedogodnościami typu zapalenie pęcherza (w zimę co drugi tydzien...:( ), czy innymi takimi...
czasem też (z rzadka) następują przerwy naturalne, poprostu niewiedzieć czemu oboje przez parę dni zachowujemy się spokojnie i nie to,że nie mamy ochoty, lecz jesteśmy natyle nienatarczywi,że do niczego nie dochodzi, a potem nadchodzi najlepszy czas- odbijanie sobie "straconych" chwil 8-) :D

#172 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 05 stycznia 2008 - 04:46

HEJ!No i ja sie tu doczlapalam! :mrgreen:

U nas kieeeeeedys bylo zdecydowanie wiecej i czesciej! :roll:
Teraz jak to piszecie..... praca,obowiazki to i ochoty nie ma na "igraszki".

#173 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 stycznia 2008 - 12:16

ja to tak ...raz na 2 tygodnie :P kiedy akurat nie pracuje, moj wraca z uczelni i pracy na weekend, i trafi sie mieszkanko wolne :P jak dla mnie ta dawka to mnie ledwo przy zyciu utrzymuje hehehehe :P mogłabym codzien przez cały dzien :P a tu psikus :P raz na jakis czas :P albo i nie :P

#174 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 05 stycznia 2008 - 16:21

a my ostatnio w ogóle ;( przymusowa abstynencja trwająca już 2 miesiące,a czekają nas 4 kolejne. Jest strasznie ciężko, okropnie, po prostu KOSZMAR... :(
Nie polecam nikomu i teraz naprawdę podziwiam osoby, które decydują się na to np przed ślubem czy coś :P ja przeżyję to jakoś i później NIGDY więcej...

#175 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 05 stycznia 2008 - 16:31

przymusowa abstynencja trwająca już 2 miesiące,a czekają nas 4 kolejne. Jest strasznie ciężko, okropnie, po prostu KOSZMAR... :(

o rany to faktycznie ciezko musi być :-/ oby szybko minęło <pocieszacz></span> <pocieszacz></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#176 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 05 stycznia 2008 - 23:44

Ja najwiecej wytrzymalam 6 miechow! :shock: TAK BEZ!TOTALNE ZEEEERO <bezradny></span> Kiedys ( gdy nie bylo dziecka, pracy obowiazkow)myslalam ze oszaleje?!Ale teraz :oops: ciekawe czy bym to wytrzymala???? :-/

#177 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 06 stycznia 2008 - 11:23

U mnie najdłuższa przerwa była dziewięć miesięcy, kiedy byłam w ciąży, wtedy kompletnie przeszła mi ochota na seks!
Dołączona grafika

#178 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 06 stycznia 2008 - 14:17

kurde Kociak O.O ci powiem zer jak nie miałam z kim to ciezko było ale sie jakos trzymałam( i dłuzej wytrzymałam :P) ...teraz jak mam z kim i nie moge to jest to koszmar po prostu ( i 2 tygodnie to sie czuje jak po ciezkim odwyku hehehehe) :!: normalnie pozostaje temperowanie swieczek przysłowiowe tylko hehehehehehe ale to nie to samo :-(

#179 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 10:56

Kociak, o kurde to rzeczywiscie bardzo ciezko, nie zazdroszecze :-?

#180 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 14:55

Kociak, nie zazdroszczę ;-)
ale będziecie szaleć, jak już będzie można :mrgreen:
Kociaka, to przez 2 tygodnie na forum nie będzie :P :P
nie ma mnie tu i nie będzie.