Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Jak często?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
692 odpowiedzi w tym temacie

#181 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 15:01

hyhyhy a ja wczoraj :D i teraz znowu post :P .... a wczoraj to sie naciupciałam góra za 5 dni a nie za 2 poprzednie tygodnie :P ale nie mogłam meczyc lubego dłuzej bo by do szoły nie wstał :P a musiał jeszcze ok 70 km przejechac :P za 2 tygodnie mu nie daruje :P Ashramka i siore z mieszkania exmituje i 2 dni z wyrka nie wstajemy hahahahaha :P a oni niech jada mieszkac do Ajor :P

#182 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 16:02

Madae, zboczuch ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#183 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 16:03

Eee tam, ja się nie dziwię :P Ale już normalnie cały plan ułożyłaś :mrgreen: My to teraz tak mniej więcej dwa razy w tygodniu ;-)

#184 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 16:40

Madae, zboczuch ;)

no co :P wole ich juz teraz uprzedzic zeby nie musieli w kartonach pod blokiem 2 noce spac :P pozatym mam duuuze potrzeby w tej kwestii i sa one niezaspokajane ostatnio :P nie zebym sie skarzyła :P niech sie uczy i pracuje :P lepiej to niz gdyby kase na głupoty jak ja wydawał :P ale jak sie nadarzy okazja to musze "odreagowac" ten brak sexu hyhyhy

#185 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 17:03

A moj Miś jak juz jest w miescie i sie widzimy i chcemy cos pogrzeszyc to albo nie ma ochoty bo zmieczony ( ale to rzadko ), albo okres sie trafia ( najczesciej ) i tak jakos .. No ale teraz jade do niego to cos sie pomysli ^^
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#186 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 18:51

Moj Misiu to ma ochote....caly czas :-D Mowi ze przy mnie to on nie potrafi spokojnie wysiedziec, ze nawet w przyslowiowym "worku " wygladałabym sexownie ;-) I ze przy takiej kobiecie grzech nie grzeszyc ;-)

#187 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 22:56

ja sie naprawde zboczuch zrobiłam,ciągle mi mało i ciągle marudze :-P mam nadzieje że moje kochanie dobrze to znosi,chociaż chyba nie ma na co narzekac ;-)
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#188 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 02:32

Kociak, nie zazdroszczę ;-)
ale będziecie szaleć, jak już będzie można :mrgreen:
Kociaka, to przez 2 tygodnie na forum nie będzie :P :P

TAK TAK!U mnie wlasnie po takiej przymusowej abstynecji NIUNIA sie pojawila! :-P A raczej przy zegnaniu sie :roll: bo nieswiadomie przemycilam przez granice mala :-P i dopiero tutaj na miejscu skapowalam sie ze cos jest nie teges! :shock:

#189 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 09:26

ja sie naprawde zboczuch zrobiłam,ciągle mi mało i ciągle marudze :-P mam nadzieje że moje kochanie dobrze to znosi,chociaż chyba nie ma na co narzekac ;-)

u mnie podobnie, kiedyś zamęcze tego swojego chłopa:)

#190 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 18:12

a ja jak tak czytam wypowiedzi niektórych dziewcząt, to się tak zastanawiam czy to ja jestem jakaś inna ( bo nie chce mi się tak często) czy niektóre wypowiedzi są trochę przesadzone... :roll:
wiem, że są różne temperamenty i potrzeby, ale w związku, gdzie ludzie pracują, prowadzą dom itd. małe są szanse na to, aby tak chciało się cały czas...zmęczenie czasem bierze górę...

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#191 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 18:59

ja to nawet chora i zmęczona mam ochote,chyba zmiana tabletek tak na mnie wpłynęła <bezradny></span> a poza tym to nie mieszkamy razem,widzimy sie 3-4 razy w tygodniu więc mamy czas żeby za sobą zatęsknic
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#192 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 19:38

a ja jak tak czytam wypowiedzi niektórych dziewcząt, to się tak zastanawiam czy to ja jestem jakaś inna ( bo nie chce mi się tak często) czy niektóre wypowiedzi są trochę przesadzone... :roll:
wiem, że są różne temperamenty i potrzeby, ale w związku, gdzie ludzie pracują, prowadzą dom itd. małe są szanse na to, aby tak chciało się cały czas...zmęczenie czasem bierze górę...

oj wiem cos o tym..
u nas srednio 2x w tygodniu i nie ukrywam ze glownie w weekendy kiedy to po prostu sobie odpoczniemy....:) u mnie szczegolnie zmec zenie wplywa na brak ochoty - wtedy to mam ochote n aprzytulanie a nie sex;)cohcby nie wiem jak delikatny i czuly

#193 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 20:32

oj wiem cos o tym..
u nas srednio 2x w tygodniu i nie ukrywam ze glownie w weekendy kiedy to po prostu sobie odpoczniemy....:) u mnie szczegolnie zmec zenie wplywa na brak ochoty - wtedy to mam ochote n aprzytulanie a nie sex;)cohcby nie wiem jak delikatny i czuly

U nas podobnie.Niekiedy kochamy się 3 wieczory pod rząd a niekiedy tylko raz,dwa razy w tygodniu.Wszystko zależy głównie od mojego nastroju i samopoczucia :-) Bo mój mąż to by chciał codziennie :-P

#194 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 21:41

To ja ostatnio mam taki okres z S, że codziennie:D
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#195 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 23:09

no to sa nas juz dwie

tak zwlaszcza ostatnio Krzysiek nerwowy okres w pracy na uczelni i nie tylko ale ciesze sie , bo temperamenty mamy podobne chyba .....

Wszystko zależy głównie od mojego nastroju i samopoczucia

prawda jak najbardziej ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#196 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 23:25

u mnie dużo zależy od tego jak sie między nami układa(bo jak sie czymś martwie to nie sposób myślec o sexie) i jak ja sie ze sobą czuje-naszczęście po zrzuceniu 8 kg czasy "jaka ja jestem gruba" minęły,zyskałam większą pewnośc siebie i to też wpłynęło na naszą częstotliwośc :-D

#197 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 02:39

Madzia ja ciebie rozumiem!
Mi KIEEEEEDYS tak jak i dziewczynom na forum chcialo sie non stop!I jak R wracal zmeczony z roboty to mnie nosilo!Ale ja wtedy tylko do szkolu chodzilam nie mialam tylku obowiazkow!Fakt trzebabylo posprzatac stancje, zrobic obiad i tyle!

A teraz praca, dom, dziecko i juz tyle energii nie ma na baraszkowanie :-P .

U mnie najgorzej bylo po porodzie <bezradny></span> przez prawie ROK nie mialam wogule ochoty na sex :shock: a R sie wsicekal bo nie rozumiel ze mi sie nie chce!Bo bylam zmeczona bo przeszlam uraz poporodowy <bezradny></span> CHLOP TAKICH RZECZY CHYBA NIEKAPUJE????? :shock:

#198 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 07:16

CHLOP TAKICH RZECZY CHYBA NIEKAPUJE?????

Niestety nie :( ja czasem jestem tez tak zmeczina ze usypiam na stojaco i to jest ostatnia rzecz na jaka mam ochote ..
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#199 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 09:41

My z Ptysiem wcześniej jak mieszkalismy jeszcze w Polsce (oddzielnie) to wykorzystywalismy każdą chwilę, jaka się nadarzyła;) czasem bywało i tak, że najpierw ja nocowałam u Niego parę dni, później On u mnie i codziennie (nawet pare razy) się dziubdzialiśmy :oops:

Teraz jak już mieszkamy razem to czasem bywa i tak, że tydzień nic, lub nawet dwa (ale to przeważnie dlatego, że któreś z nas choruje...)

Chociaż przyznaję, że Ptyś ma częściej ochotę na sex niż ja...

#200 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 10:37

no wlasnie zauwazylam ze jak sie mieszka razem to tez troche inaczej...
jak nie mieszkalismy to jak tylko sie widzielismy korzystalismy z okazji (a raczej widywalismy sie prawie codziennie)...
a teraz to praca, zmeczenie, stres.. i zmartwienia... psuja wszystko... :( i nie ma codziennie bo najzwyklej w swiecie nie ma na to sil