Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Jak często?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
692 odpowiedzi w tym temacie

#201 Kasiula30

Kasiula30
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 11:09

a teraz to praca, zmeczenie, stres.. i zmartwienia... psuja wszystko...

W 100% się zgadzam
"Jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień...

#202 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 25 stycznia 2008 - 15:25

a u mnie znowu post :-(

#203 katty727

katty727
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 25 stycznia 2008 - 17:13

a teraz to praca, zmeczenie, stres.. i zmartwienia... psuja wszystko... :( i nie ma codziennie bo najzwyklej w swiecie nie ma na to sil

W 100% się zgadzam

mojemu to nawet takie rzeczy nie przeszkadzają. sex jest codziennie a w przypływie emocji nawet dwa razy dziennie.

#204 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 26 stycznia 2008 - 14:10

a u mnie znowu post :-(

nie bój się u mnie cały czas :D no tzn akurat wczoraj się szarpnęliśmy na gumki, ale teraz Piotruś będzie przez kilka dni marudził, że go swędzi ( bo on ma alergię :/) więc kolejny raz może znowu za jakiś miesiąc...

Eh, tragedia z tą abstynencją... Ale jak zaczniemy z powrotem regularnie sie kochać to chyba będziemy jak te przysłowiowe króliki :D non stop :D

#205 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 15:07

No my teraz ostatnio tak jak jakieś króliczki hehe...

#206 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 22:51

hehehehe dzieki Kociaku :P musimy sie we 2 wspierac zeby nie uschnąc hahahahahaha ja mojemu tez nie dam zyc przy najblizszej okazji :P ale to pewnie dopiero jak sie sesje skoncza, i jak wolne bedzie miał...i jak przyjedzie do mnie :P uuuuuuu coraz mi gorzej.....juz sie lepiej :mrgreen: nie dołuje wyliczaniem kiedy hyhyhyhy

#207 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 22:52

Wczesniej pisalam,ze moj mezus unika sexu,bylam w ciyza wiec myslalam,ze to przez brzuch dzidzie same zreszta mnie pocieszalyscie,ze tak jest hmm,ale teraz 4 mies po porodzie musze sie przyznac,ze w sumie nic sie nie zmienilo :-( :-(
Kochamy sie raz na tydzien czasem dwa,ale przewaznie w weekend.
Juz mam dosc poruszania tego tematu,bo zawsze konczy sie,ze ja sie obrazam on mnie przytula ale nic nie robi,aby to zmienic.
Moze on przechodzi jakis dziwny okres???ale mnie to wkurza i nie wiem co mam myslec,moze to ja wymagam mza duzo???

#208 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 23:05

smerfetkahh, nie mart się mój typ tez tak miał kiedy ja byłam w ciąży (i po również) ale z czasem wszystko się unormowało.
Madae, Kociak, ja też miałam długi post. R. miał coś tam (coś od basenu ale nie wiem dokładnie) dostał antybiotyk i maść. a potem po każdym razie mu się odnawiało i dlatego było baaaardzo rzadko. teraz jest już w porządku, i powoli zaczyna się normować. szkoda że tak powoli :-?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#209 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 23:42

smerfetkahh, nie wiem co ci napisac!Bo u nas to wrecz przeciwnie i w ciazy i po to wlasnie mi sie nie chcialo! :oops: wooogule :-( bo bylam zmeczona, niewyspana, i po porodzie jakas blokade mialam :-(

poczekaj jeszcze moze sie unormuje! :-(

#210 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 13 lutego 2008 - 15:19

smerfetko, a może po prostu Twój mąż ma mniejszy temperament i nie potrzebuje seksu tak często jak większość facetów. jak sytuacja wyglądała przed ciążą? częściej zaciągał Cię co łóżka?

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#211 antosia

antosia
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 15 lutego 2008 - 23:02

u mnie na poczatku seks byl 4 razy dziennie ..potem codziennie dwa razy...a teraz jest dwa razy w tyg przy dobrych wiatrach (tzn warunkow nie mamy bo zaczelismy mieszkac z rodzicami) robimy to potajemnie i przez to mamy bariere..hamujemy sie na sile bo obok za sciana rodzice- nie kochajcie sie na skitraniu bo to doprowadza do zniechecenia. fajnie jest tak raz czy 2 razy w zyciu ale nie ciagle..ale juz niedlugo wszystko sie skonczy bo sie wyprowadzamy do tego tabletki obnizyly moje checi na seks...odstawilam i teraz znow mi sie chce...

#212 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 00:32

A ja mam pytanko .....

Tu jest powiedzenie "Makeup sex is an informal term for sexual intercourse which may be experienced after conflict is resolved in an intimate personal relationship...."

Czy wy po klotni godzicie sie w lozku?????

#213 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 00:41

tak odrazu to bym nie potrafiła,ale jak emocje opadną to dobry sposób :mrgreen:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#214 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 08:33

anusek, u mnie tak samo, tak odrazu to nie, najpierw trza się troche poprzytulać. ale potem to fajny sposób na rozładowanie do końca wszystkich emocji. :mrgreen:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#215 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 08:45

Ja mogę od razu po kłótni lub w trakcie niej oczywiście zależy czego kłótnia dotyczy. Może nie kłótnia a sprzeczka.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#216 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 14:56

ja dokładnie jak Jewel :D kłótni poki co takiej powazniejszej nie mielismy :P pozatym obydwoje mamy raczej zgodne charaktery :D ja obracam wszystko w zart, a on sie nie upiera i wracamy do rozmowy na spokojnie innym razem :D

co do tego jak czesto :D przez ostatnie dni codzien :D lub nawet 2-3 razy dziennie :mrgreen: a od dzis znowu post 2 tygodniowy :P

#217 antosia

antosia
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 19:50

My mieliśmy tak ,że bardzo często nas godził seks i w końcu zaczeło mi to jakos przeszkadzać ,tak jakbysmy nie potrafili porozmawiac bez tego...ale co prawda seks poprawia nastroj....teraz to sie zmienilo:)

#218 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 22:16

a nam rzadko się zdarza, żeby seks nas godził...przytulanki tak. ale jak się mocno pokłócimy, to ja potem absolutnie nie w nastroju na łóżkowe igraszki.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#219 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 16 lutego 2008 - 22:53

A ja odliczam czas do końca mojej abstynencji.... Jak już nadejdzie czas to chyba pobijemy rekordy częstości :D

#220 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 00:12

hahahaha tez tak myslałam :P a potem tylko góra 3 razy dziennie było :-/ .... a ja mogłam jeszcze :P tyle ze nie chciałam sie narzucać :D