Jak często?
Napisano 07 stycznia 2008 - 15:01
Napisano 07 stycznia 2008 - 16:02
Napisano 07 stycznia 2008 - 16:03
Napisano 07 stycznia 2008 - 16:40
no coMadae, zboczuch
Napisano 07 stycznia 2008 - 17:03
Napisano 07 stycznia 2008 - 18:51
Napisano 07 stycznia 2008 - 22:56
Napisano 08 stycznia 2008 - 02:32
Kociak, nie zazdroszczę
ale będziecie szaleć, jak już będzie można
Kociaka, to przez 2 tygodnie na forum nie będzie![]()
TAK TAK!U mnie wlasnie po takiej przymusowej abstynecji NIUNIA sie pojawila!
Napisano 08 stycznia 2008 - 09:26
u mnie podobnie, kiedyś zamęcze tego swojego chłopa:)ja sie naprawde zboczuch zrobiłam,ciągle mi mało i ciągle marudze
mam nadzieje że moje kochanie dobrze to znosi,chociaż chyba nie ma na co narzekac
Napisano 08 stycznia 2008 - 18:12
wiem, że są różne temperamenty i potrzeby, ale w związku, gdzie ludzie pracują, prowadzą dom itd. małe są szanse na to, aby tak chciało się cały czas...zmęczenie czasem bierze górę...
Napisano 08 stycznia 2008 - 18:59
Napisano 08 stycznia 2008 - 19:38
oj wiem cos o tym..a ja jak tak czytam wypowiedzi niektórych dziewcząt, to się tak zastanawiam czy to ja jestem jakaś inna ( bo nie chce mi się tak często) czy niektóre wypowiedzi są trochę przesadzone...
![]()
wiem, że są różne temperamenty i potrzeby, ale w związku, gdzie ludzie pracują, prowadzą dom itd. małe są szanse na to, aby tak chciało się cały czas...zmęczenie czasem bierze górę...
u nas srednio 2x w tygodniu i nie ukrywam ze glownie w weekendy kiedy to po prostu sobie odpoczniemy....
Napisano 08 stycznia 2008 - 20:32
oj wiem cos o tym..
u nas srednio 2x w tygodniu i nie ukrywam ze glownie w weekendy kiedy to po prostu sobie odpoczniemy....u mnie szczegolnie zmec zenie wplywa na brak ochoty - wtedy to mam ochote n aprzytulanie a nie sex;)cohcby nie wiem jak delikatny i czuly
U nas podobnie.Niekiedy kochamy się 3 wieczory pod rząd a niekiedy tylko raz,dwa razy w tygodniu.Wszystko zależy głównie od mojego nastroju i samopoczucia
Napisano 08 stycznia 2008 - 21:41
Napisano 08 stycznia 2008 - 23:09
no to sa nas juz dwiea ja jak tak czytam wypowiedzi niektórych dziewcząt, to się tak zastanawiam czy to ja jestem jakaś inna ( bo nie chce mi się tak często) czy niektóre wypowiedzi są trochę przesadzone...
tak zwlaszcza ostatnio Krzysiek nerwowy okres w pracy na uczelni i nie tylko ale ciesze sie , bo temperamenty mamy podobne chyba .....wiem, że są różne temperamenty i potrzeby, ale w związku, gdzie ludzie pracują, prowadzą dom itd. małe są szanse na to, aby tak chciało się cały czas...zmęczenie czasem bierze górę...
prawda jak najbardziejWszystko zależy głównie od mojego nastroju i samopoczucia
Napisano 08 stycznia 2008 - 23:25
Napisano 09 stycznia 2008 - 02:39
a ja jak tak czytam wypowiedzi niektórych dziewcząt, to się tak zastanawiam czy to ja jestem jakaś inna ( bo nie chce mi się tak często) czy niektóre wypowiedzi są trochę przesadzone...
![]()
Madzia ja ciebie rozumiem!
Mi KIEEEEEDYS tak jak i dziewczynom na forum chcialo sie non stop!I jak R wracal zmeczony z roboty to mnie nosilo!Ale ja wtedy tylko do szkolu chodzilam nie mialam tylku obowiazkow!Fakt trzebabylo posprzatac stancje, zrobic obiad i tyle!
A teraz praca, dom, dziecko i juz tyle energii nie ma na baraszkowanie
U mnie najgorzej bylo po porodzie
Napisano 09 stycznia 2008 - 09:41
Teraz jak już mieszkamy razem to czasem bywa i tak, że tydzień nic, lub nawet dwa (ale to przeważnie dlatego, że któreś z nas choruje...)
Chociaż przyznaję, że Ptyś ma częściej ochotę na sex niż ja...
Napisano 09 stycznia 2008 - 10:37
jak nie mieszkalismy to jak tylko sie widzielismy korzystalismy z okazji (a raczej widywalismy sie prawie codziennie)...
a teraz to praca, zmeczenie, stres.. i zmartwienia... psuja wszystko...