Otoz czy wydazylo wam sie cos zabawnego podczas pieszczot ? a moze w trakcie stosunku weszli np rodzice ?
Moja historia moze jest ciut niesamowita ale w tej chwili b.milo ja wspominam - wtedy to byl koszmar
Historia dotyczy obecnego meza, jeszcze za czasow jak sie spotykalismy (mialam wtedy chyba 22 lata). Wybralismy sie w wakacje pod namioty razem z jego rodzicami, pech chcial ze musielismy zakupic nowe - wiec hurtowo w markecie zakupilismy 2 takie same
Wieczor sprzyjal romansowaniu, znalam wtedy Marka dopiero 3 miesiace i chcialam z nim w koncu to zrobic.. wypilismy winko na plazy i nas przypililo, a ze bylo juz jakos ok 3 w nocy jego rodzice spali, zaczelismy rozbierac sie juz przed namiotem, na szczescie zostaly mi majtki (o takim szczesciu nie moze mowic Marek). W amoku pocalunkow jedna reka na oslep otworzylismy zamek od namiotu i wpakowalismy sie tam z hukiem... o jakie zdziwienie bylo kiedy okazalo sie ze wyladowalam na tesciowej w samych majtkach a Marek na ojcu calusi nagii.. myslalam ze splone ze wstydu (okrutnie przeklinalam te 2 identyczne namioty)
Szczesliwie okazalo sie ze jego rodzice sa bardzo wyluzowani i obrocili to wszystko w zart.. ale i tak b. dlugo nie moglam im spojrzec w twarz