A ja noszę ale tylko na specjalne okazje ![]()
Te samonośne spadają mi, miałam na studniówce i już na polonezie musiałam zdjąć ![]()
Znacznie lepiej noszą się te do pasa, bo nie spadają jak się uda dobrze zapiąć ![]()
Napisano 19 lutego 2014 - 15:46
A ja noszę ale tylko na specjalne okazje ![]()
Te samonośne spadają mi, miałam na studniówce i już na polonezie musiałam zdjąć ![]()
Znacznie lepiej noszą się te do pasa, bo nie spadają jak się uda dobrze zapiąć ![]()
Napisano 19 lutego 2014 - 15:54
Ja noszę samonośne ale też tylko okazyjnie. W sensie jakieś wesele, specjalne wyjście itp.
Jak dla mnie są bardzo wygodne i nigdy nie miałam problemów aby mi się zsuwały czy spadły (całe szczęście) Miałam kiedyś koleżankę, która cały rok smigała w samonośnych. Obojętne czy to spódnica czy spodnie, wiosna czy zima zawsze tylko pończochy.
Napisano 19 lutego 2014 - 18:18
Prawdę mówiąć to samonośnych nigdy nie nosiłam, ale mam jedne, zawsze kupuje całkowite ![]()
Napisano 20 lutego 2014 - 08:34
Uwielbiam pończochy i jeśli już zakładam rajstopy, to sporadycznie tylko zimą jakieś grubsze do spódnicy.
Są o niebo wygodniejsze i o niebo lepiej wyglądają na nodze. No i nigdy nie miałam problemu ze zsuwaniem się.
Napisano 20 lutego 2014 - 09:34
Przecież nie widać spod spódnicy
i o niebo lepiej wyglądają na nodze
Ale w pończochach czuję się seksi a zdejmowanie rajstop na randce do najefektowniejszych nie należy ![]()
Napisano 20 lutego 2014 - 10:21
Przecież nie widać spod spódnicy
Ale bez spódnicy już widać ![]()
Użytkownik karatetyka edytował ten post 20 lutego 2014 - 10:24
Napisano 22 lutego 2014 - 14:33
Samonośne, ale kilka razy zdarzyła mi się obsuwka
Napisano 01 kwietnia 2014 - 16:53
Mi nigdy - prędzej za bardzo uciskają, szczególnie na początku
Napisano 03 kwietnia 2014 - 08:01
Mam i czasem zakładam samonośne,nie mam pasa do pończoch więc tych do pasa nie posiadam.Ale...pończochy są mega sexy!Sama w nich czuję się wyjątkowo a w rajstopach tak zwyczajnie.Dlatego pończochy zakładam na specjalne okazje.Pończochy są delikatniejsze,pięknie wyglądają w nich nogi,czasem sytuacja wymaga spódnicy i czegoś na nogach a jest to lato...to pończochy sprawdzają się znakomicie.Mnie nic nie uciska,nic nie spada i nic się nie roluje...noszę 2.A pan mąż to by chciał,abym bez przerwy pończochy nosiła...podobają mu się bardzo. ![]()
Napisano 03 kwietnia 2014 - 17:33
Ja przeżyłam dwie studniówki w pończochach samonośnych i czułam się świetnie. O ile rajstopy się brzydko zsuwają i są dla mnie po prostu niewygodne, o tyle pończochy trzymały się na swoim miejscu przez całą noc. Zawsze kupuję z Gatty, mam zaufanie do tej firmy
Napisano 05 czerwca 2014 - 07:35
Napisano 03 lipca 2014 - 14:50
Fajna sprawa to kupowanie koronek w dodtakach i naszywanie to nieżle wygląda i niebanalnie
Napisano 02 lutego 2016 - 17:36
Uwielbiam pończochy samonośne. Nosze bardzo często. Nie tylko do lozka ale tez poza domem. Najwygodniejsze co moze byc ![]()
Napisano 03 lutego 2016 - 15:18
samonośne. Dobrze się trzymają, za to rajstopy zawsze mi zjeżdżały - koszmaaar
Napisano 17 stycznia 2017 - 15:22
Napisano 10 stycznia 2024 - 13:21
Jeśli szukasz sklepu z różnorodną bielizną i modą, koniecznie sprawdź https://valetta.pl/. Mają świetne koronkowe komplety, stylowe ubrania sportowe oraz wiele innych fantastycznych rzeczy!
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Problemy prawne |
|
|
|
Problem ze zmarszczkami na czole w młodym wieku |
|
|
|
Problem z wypryskami na twarzy |
|