Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zapach, zapach, zapach....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
889 odpowiedzi w tym temacie

#701 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 02 września 2011 - 19:18

Nie ma takiego, który by był dla mnie pospolity, czy nieładny.

A dla mnie takich tam dużo.

poza Bond Girl (który swoją drogą wg mnie jest przepiękny <ookk></span>) wg mnie też tam dużo takich <jezorek11></span> mam wrażenie, że tworzą jakąś jedną nutę i od niej kilka pochodnych perfum <bezradny></span> i tak w kółko..

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#702 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 września 2011 - 20:20

[qu Incandessence i

to moj ulubiony zapach z avonu , tych nowych to nie znam. co do LBd to zawsze byl dla mnie za ciezki <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#703 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 02 września 2011 - 21:40

to moj ulubiony zapach z avonu

Incadessence koleżanka z klasy ma i fajnie pachnie ;)
A Perceive bardzo mi się podoba, choć jak mama miała taki, to mnie irytował trochę :-P

I dobrze, że każdej z nas się inny podoba, przynajmniej nie pachniemy wszystkie tak samo. ;-) A poza tym na każdej skórze dany zapach jest inny, więc faktycznie coś do nie pasuje do jednej kobiety, u innej może być super. :->

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#704 apc-Cosmetics

apc-Cosmetics
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 05 września 2011 - 13:08

Mi te zapachy z Avonu nie przypadły do gustu,ale są zdecydowanie lepsze niż FM,które są bardzo krótkotrwałe i jak dla mnie średnie.. Wole dołożyć i kupić coś naprawdę markowego.

#705 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 05 września 2011 - 15:27

niezbyt czesto podobaja mi sie tak bardzo perfumy, ale te po prostu cudo jak dla mnie

Dołączona grafika
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#706 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 05 września 2011 - 18:07

666ilonka777, eeeej, ja dopiero co reklamę dzisiaj widziałam :P
Fajne są?
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#707 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 06 września 2011 - 10:16

666ilonka777, a coś więcej na ich temat ? ;>
Ja z Playboya uwielbiam Play it sexy. I jak będę miała okazję to sprawdzę te nowe ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#708 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 września 2011 - 13:42

Tresor in love,fantastyczne,niezwykle kobiece.Znacznie delikatniejsze niż poprzednia wersja Tresor.Chyba gust mi sie zmienia na bardziej subtelne i kwiatowe zapaszki. :mrgreen:

#709 Preity

Preity
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 10 września 2011 - 14:57

Play it sexy

Mam mgiełkę i jest cudowna!

#710 kurka

kurka
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 21 września 2011 - 10:36

ja wprost ubóstwiam chanel mademoiselle i całkiem przypadł mi do gustu Victor& Wolf flowerbomb fakt, że swoje kosztują, ale na rok wystarcza butelka więc można raz na jakiś czas sobie pozwolić na luksus

#711 Eva23

Eva23
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 25 września 2011 - 17:06

Faktycznie Wiktor&Rolf Flowerbomb są przecudne! Ja uwielbiam również Dior J'Adore. Teraz jednym z nowszych zapachów jest Diesel Loverdose i też jest znakomity. Z tańszych, ale równie pięknych zapachów mogę polecić Halle Berry Reveal. Są naprawdę znakomite. Uważam, że najpiękniejsze zapachy dla kobiet zawierają nuty przede wszystkim kwiatowe z lekkim akcentem drzewnym :-P

#712 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 28 września 2011 - 11:27

Gucci II - prawie orgazm!
Lubię też nuty kokosowe na wakacje - w tym roku to było tahitian z avonu, taka psikałak za dwie dychy, ale miła:)
Oprócz tego Miss O Oriflame-u, kiedyś Escada, teraz wydaje mie się zasłodka
i obecnie Lettle red dress nowość avonu dla mnie super!!
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#713 Antracea

Antracea
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 28 września 2011 - 14:33

Ja obecnie używam Calvin Klein Euphoria, a oprócz tego lubię Versace Crystal Noir (na wieczór), Versace Bright Crystal (na lato) oraz Dior Addict II :)

#714 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 03 października 2011 - 09:25

Ja obecnie używam Calvin Klein Euphoria, a oprócz tego lubię Versace Crystal Noir (na wieczór), Versace Bright Crystal (na lato) oraz Dior Addict II :)

Euphoria to jak dla mnie klasyk :D Pięknie pachnie ;]

#715 Eva23

Eva23
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 03 października 2011 - 10:33

Perfumy Calvin Klein są ładne, jednak dość oklepane, wg mnie tzn masówka. Bardzo lubię za to Versace, perfumy są eleganckie, niebanalne, doskonałe na każdą okazję. Jednym z moich ulubionych perfum Versace jest Vanitas z ubiegłego roku.

#716 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 lutego 2012 - 15:11

Shalimar,zapach,który ostatnio odkryłam.Wprawdzie testowałam próbkę,ale mnie mocno urzekł.

Nuty zapachowe:
nuta głowy: cytryna, bergamotka, cedr, mandarynka
nuta serca: jaśmin, róża, żywica opopanax, bób tonka, wanilia, paczula
nuta bazy: irys, kadzidło, balsam peru, skóra.
Źródło -Wizaż

#717 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 04 lutego 2012 - 15:15

Ja obecnie używam Calvin Klein Euphoria

U mnie też ten perfum jest cały czas , oprócz tego Romans Ralph Lauren i Coco Chanel Mademoiselle :)

#718 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 11 lutego 2012 - 11:47

Ostatnio zastanawiałam sie jakie to zapachy perfum najbardziej mnie odrzucają.
Oto lista;
Kiedyś lubiane Eternity,teraz odrzucają wywołując mdłości(wyczuwam zbyt dużo szałwi)
Kobako,zbyt skórzane
Anglel za slodki ulepek
Cool water,za bardzo rozwodnione jak dla mnie
Lolita Lempnicka,słodziak
<mlotek1></span> aż wywołuje mdlości

#719 lovemartynkowe

lovemartynkowe
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 20:29

Moje drogie chciałam was zapytać o zdanie na temat perfum "Pantera szara z linii Paris Avenue" . Zastanawiam się nad kupnem ich większej ilości, bo wydają się być idealne na drobne prezenty. Poleciła mi je koleżanka, ale chcąc kupić tego więcej chciałabym mieć nieco więcej opinii na ten temat.
Powiedzcie czy waszym zdaniem nadają się na drobne okolicznościowe prezenty i czy którakolwiek z was miała z nimi styczność ?

#720 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 16 lutego 2012 - 11:05

Moje drogie chciałam was zapytać o zdanie na temat perfum "Pantera szara z linii Paris Avenue" . Zastanawiam się nad kupnem ich większej ilości, bo wydają się być idealne na drobne prezenty. Poleciła mi je koleżanka, ale chcąc kupić tego więcej chciałabym mieć nieco więcej opinii na ten temat.
Powiedzcie czy waszym zdaniem nadają się na drobne okolicznościowe prezenty i czy którakolwiek z was miała z nimi styczność ?

Nie znam tych perfum, ale myslę, że nie zbyt fajnie kupować kilku osobom to samo. Jestem za bardziej oryginalnymi i indywidualnymi prezentami.