Zapach, zapach, zapach....
Napisano 22 maja 2012 - 13:22
Napisano 30 lipca 2012 - 11:13
Napisano 30 lipca 2012 - 13:22
Słodki i zmysłowy - Can Can Paris Hilton
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 30 lipca 2012 - 13:40
Uwielbiam jej perfumy !! Ale tego jeszcze nie widziałamCan Can Paris Hilton
Ale jak widzę, że są różowe to zapewne będą owocowe, słodkie i świeżutkie
Napisano 30 lipca 2012 - 14:11
Kategoria: owocowo-kwiatowa.
Nuty zapachowe:
nuta głowy: nektarynka, czarna porzeczka
nuta serca: kwiat pomarańczy
nuta bazy: piżmo, ambra.
źródło: wizaz.pl
Faktycznie czuć jest czarną porzeczkę ale taką słodką
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 30 lipca 2012 - 14:21
Lubie takiesą mega słodziakowate
A jak zobaczyłam czarna porzeczkę to już w ogóle
Aktualnie mam Paris Hilton "Just me"
Słodki, orientalny zapach, który uosabia wdzięk, elegancję, przepych... Aromat, który wydziela młodzieńczą energię.
NUTY ZAPACHOWE: maliny, bergamotka, zielony pieprz, fiołek, konwalia, irys, frezja, biała róża, ylang ylang, wanilia, drzewo sandałowe, piżmo.
wizaz.pl
I miałam też "Heiress"
Nuty zapachowe:
nuta głowy: passiflora, pomarańcza, brzoskwiniowa granita, szampańska mimoza
nuta serca: gwieździsty jaśmin, ylang ylang, miód
nuta bazy: grenadyna, wetiwer, bób tonka, nuty drzewne
wizaz.pl
Jakoś jej perfumy wszystkie mi się strasznie podobają
Napisano 30 lipca 2012 - 14:25
Tak jak ja, wręcz uwielbiam tę nutę zapachowąLubie jak w perfumach jest pieprz
Przyznam, że są to moje pierwsze perfumy od Paris, ale z chęcią spojrzę w sklepie na te dwa opisane przez Ciebie. Nuty zapachowe wydają się być przyjazne dla mojego nosa
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 31 lipca 2012 - 20:08
Napisano 08 sierpnia 2012 - 14:48
Napisano 08 sierpnia 2012 - 16:48
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 09 sierpnia 2012 - 16:17
Jak zapach? Nazwa fajna.
ktoś już kiedyś opisywał ten zapach :
ceneo.plMagiczny zapach Avril Lavigne Forbidden Rose jest zaprojektowany dla nowoczesnej księżniczki. Jej historia jest skrytą tajemnicą. Bajkowa przygoda się odgrywa podczas szukania zgubionej czarnej róży.Ten magiczny kwiat jest talizmanem, który dodaje kobietom mistyczną atmosferę silnych, ale zarówno delikatnych istot. Bohaterki pełne odwagi zbierają siły by iść swoją własną drogą pomimo wszystkich przeszkód. Przeszkody te symbolizują drut kolczasty, którym Forbidden Rose jest owinięty.
Kluczem talizmanu jest kwiecisto-owocowy zapach. Otwiera się różą, czerwonym jabłkiem, brzoskwinią i wanilią. Czystości i romantyczności dodaje kwiat lotosu, heliotrop i zielone jabłko.
Baza to nuty sandałowca i karmelu. Ciekawe perfumy Avril Lavigne Forbidden Rose skomponowane dla fanek piosenkarki, ale także dla wszystkich młodych panien i kobiet, które żyją swoją własną bajkę wg nietradycyjnych reguł.
Jak dla mnie świetne, już od dawna miałam chętkę na ten zapach, a na mojej skórze pachnie wprost cudownie :->
Napisano 20 sierpnia 2012 - 19:23
Nie bardzoi wąchałaś Can Cana?
Na dzień dzisiejszy nie mam dostępu do takich lepszych drogerii
Ale nie omieszkam zahaczyć nosem
Napisano 20 sierpnia 2012 - 19:32
"Euphoria to mieszanka takich akcentów, jak zielone nuty, owoc granatu, akord kremowy, kwiat champaca, które przywodzą nam na myśl dalekie egzotyczne i dziewicze lądy, które okazują się najszczęśliwszym rajem dla każdego rozbitka, który będzie uparcie dążył do tego, by poznać nas bliżej"
kokai.pl
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 21 sierpnia 2012 - 11:48
Dziewczyny, a co sądzicie o wodach toaletowych z drogerii za kilkanaście złotych. Moja siostra, koleżanki, używają właśnie takich pachnidełek za 15-20 zł i pachną bardzo ładnie. Trzeba się takim czymś troche napsikać, ale i tak czuć ładny zapach. Ostatnio zakupiłam podróbkę Chanel- zapach Chante Mademoiselle, czy jakoś tak i podoba mi się. Tylko że pachnie tylko przez chwilę.
A używałyście może wód toaletowych do kupienia np. w Rossmannie czy innej drogerii??
Napisano 22 sierpnia 2012 - 16:51
No wlasnie i trzeba jej dużo wylać na siebie,by coś poczuć,czyż nie?Ostatnio zakupiłam podróbkę Chanel- zapach Chante Mademoiselle, czy jakoś tak i podoba mi się. Tylko że pachnie tylko przez chwilę.
Nie mam nic przeciwko takim pachnidełkom.Każdy psiuka sie tym co lubiDziewczyny, a co sądzicie o wodach toaletowych z drogerii za kilkanaście złotych.
Napisano 06 września 2012 - 09:09
Zapach już wcześniej obwąchałam w perfumerii stacjonarnej i mi się bardzo spodobał.
Napisano 10 października 2012 - 13:10
Macie tak czasami z zapachami,że z czasem nie lubicie,potem przekonujecie sie do nich,dorastacie do tego ,by nosić określony zapach?
Napisano 11 października 2012 - 13:14