Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zapach, zapach, zapach....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
889 odpowiedzi w tym temacie

#741 lizzka

lizzka
  • Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 22 maja 2012 - 13:22

Odnośnie zielonego Adidasa z poprzedniej strony, to rzeczywiście świetnie pachnie i długo się trzyma, jest taki świeży, ale raz jak kupiłam, to był chyba jakiś zepsuty, bo był bezzapachowy ;/

#742 zofia

zofia
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 11:13

Mnie najbardziej podoba się zapach Incandesense z Avonu, który dostałam miesiąc temu od mojego mężczyzny :-)

#743 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 13:22

Od jakiegoś czasu mam nową (trzecią) miłość wśród zapachów damskich :mrgreen:
Słodki i zmysłowy - Can Can Paris Hilton :mrgreen: Uwielbiam go! Używam na zamianę z nieśmiertalnym CK In2U i AmorAmor Cacharela
Dołączona grafika

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#744 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 13:40

Can Can Paris Hilton

Uwielbiam jej perfumy !! Ale tego jeszcze nie widziałam ;-) Musze luknąc w intereneci czym pachnie a najlepiej przejść się gdzieś i powąchać :D
Ale jak widzę, że są różowe to zapewne będą owocowe, słodkie i świeżutkie :D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#745 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 14:11

Olenka, są mega słodziakowate :mrgreen:

Kategoria: owocowo-kwiatowa.

Nuty zapachowe:
nuta głowy: nektarynka, czarna porzeczka
nuta serca: kwiat pomarańczy
nuta bazy: piżmo, ambra.
źródło: wizaz.pl

Faktycznie czuć jest czarną porzeczkę ale taką słodką ;-) Kwiat pomarańczy również można wyraźnie wyczuć. Najmniej chyba czuję nektarynkę :mrgreen: ale najlepiej sprawdź sama :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#746 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 14:21

są mega słodziakowate

Lubie takie :)

A jak zobaczyłam czarna porzeczkę to już w ogóle :D

Aktualnie mam Paris Hilton "Just me"

Słodki, orientalny zapach, który uosabia wdzięk, elegancję, przepych... Aromat, który wydziela młodzieńczą energię.
NUTY ZAPACHOWE: maliny, bergamotka, zielony pieprz, fiołek, konwalia, irys, frezja, biała róża, ylang ylang, wanilia, drzewo sandałowe, piżmo.
wizaz.pl

I miałam też "Heiress"
Nuty zapachowe:
nuta głowy: passiflora, pomarańcza, brzoskwiniowa granita, szampańska mimoza
nuta serca: gwieździsty jaśmin, ylang ylang, miód
nuta bazy: grenadyna, wetiwer, bób tonka, nuty drzewne
wizaz.pl

Jakoś jej perfumy wszystkie mi się strasznie podobają :-D :-D Lubie jak w perfumach jest pieprz :D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#747 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 14:25

Lubie jak w perfumach jest pieprz

Tak jak ja, wręcz uwielbiam tę nutę zapachową <ookk></span>
Przyznam, że są to moje pierwsze perfumy od Paris, ale z chęcią spojrzę w sklepie na te dwa opisane przez Ciebie. Nuty zapachowe wydają się być przyjazne dla mojego nosa :mrgreen:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#748 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 lipca 2012 - 20:08

ja dzisiaj szukałam perfum paris hilton i ani w daglasie nie ma ani sepchorze :/ gdzie można znaleźć ?

#749 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 08 sierpnia 2012 - 14:48

od urodzin Avril Lavigne Forbidden Rose :mrgreen:

#750 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 08 sierpnia 2012 - 16:08

Avril Lavigne Forbidden Rose :mrgreen:

miałam kiedyś :) fajny

prezent od koleżanki :)

Załączone miniatury

• diesel_fuel_for_life.jpg

#751 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 08 sierpnia 2012 - 16:48

Olenka, i wąchałaś Can Cana? :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#752 marella

marella
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 16:02

Avril Lavigne Forbidden Rose :mrgreen:

miałam kiedyś :) fajny

prezent od koleżanki :)

Jak zapach? Nazwa fajna.
Dołączona grafika

#753 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 16:17

Jak zapach? Nazwa fajna.

ktoś już kiedyś opisywał ten zapach :

Magiczny zapach Avril Lavigne Forbidden Rose jest zaprojektowany dla nowoczesnej księżniczki. Jej historia jest skrytą tajemnicą. Bajkowa przygoda się odgrywa podczas szukania zgubionej czarnej róży.Ten magiczny kwiat jest talizmanem, który dodaje kobietom mistyczną atmosferę silnych, ale zarówno delikatnych istot. Bohaterki pełne odwagi zbierają siły by iść swoją własną drogą pomimo wszystkich przeszkód. Przeszkody te symbolizują drut kolczasty, którym Forbidden Rose jest owinięty.

Kluczem talizmanu jest kwiecisto-owocowy zapach. Otwiera się różą, czerwonym jabłkiem, brzoskwinią i wanilią. Czystości i romantyczności dodaje kwiat lotosu, heliotrop i zielone jabłko.
Baza to nuty sandałowca i karmelu. Ciekawe perfumy Avril Lavigne Forbidden Rose skomponowane dla fanek piosenkarki, ale także dla wszystkich młodych panien i kobiet, które żyją swoją własną bajkę wg nietradycyjnych reguł.

ceneo.pl

Jak dla mnie świetne, już od dawna miałam chętkę na ten zapach, a na mojej skórze pachnie wprost cudownie :->

#754 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 20 sierpnia 2012 - 19:23

i wąchałaś Can Cana? :D

Nie bardzo ;-)
Na dzień dzisiejszy nie mam dostępu do takich lepszych drogerii :P
Ale nie omieszkam zahaczyć nosem :lol:

#755 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 20 sierpnia 2012 - 19:32

Dostałam w zeszłym tygodniu Euphorie Calvina Kleina i stwierdzam, że zapach mi się podoba. Jest elegancki i zmysłowy, czyli tak jak lubię. :mrgreen:

"Euphoria to mieszanka takich akcentów, jak zielone nuty, owoc granatu, akord kremowy, kwiat champaca, które przywodzą nam na myśl dalekie egzotyczne i dziewicze lądy, które okazują się najszczęśliwszym rajem dla każdego rozbitka, który będzie uparcie dążył do tego, by poznać nas bliżej"
kokai.pl

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#756 pollyana

pollyana
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 21 sierpnia 2012 - 11:48

Aspirynka, tez w zeszłym roku dostałam od chłopaka w prezencie Euphorię CK. Zapach jest faktycznie śliczny :)
Dziewczyny, a co sądzicie o wodach toaletowych z drogerii za kilkanaście złotych. Moja siostra, koleżanki, używają właśnie takich pachnidełek za 15-20 zł i pachną bardzo ładnie. Trzeba się takim czymś troche napsikać, ale i tak czuć ładny zapach. Ostatnio zakupiłam podróbkę Chanel- zapach Chante Mademoiselle, czy jakoś tak i podoba mi się. Tylko że pachnie tylko przez chwilę.
A używałyście może wód toaletowych do kupienia np. w Rossmannie czy innej drogerii??

#757 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 16:51

Ostatnio zakupiłam podróbkę Chanel- zapach Chante Mademoiselle, czy jakoś tak i podoba mi się. Tylko że pachnie tylko przez chwilę.

No wlasnie i trzeba jej dużo wylać na siebie,by coś poczuć,czyż nie?

Dziewczyny, a co sądzicie o wodach toaletowych z drogerii za kilkanaście złotych.

Nie mam nic przeciwko takim pachnidełkom.Każdy psiuka sie tym co lubi ;-)

#758 Pliska

Pliska
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 06 września 2012 - 09:09

Ja sobie kupiłam Calvin Klein Beauty w reklama Zastanawiam się jak długo się utrzymuje i czy przepadacie za tego typu zapachami?

Zapach już wcześniej obwąchałam w perfumerii stacjonarnej i mi się bardzo spodobał.

#759 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 października 2012 - 13:10

Uwaga,przeprosiłam wodę perfumowaną Eternity.Kiedys kochalam ten zapach,potem nienawidziłam,teraz znowu go uwielbiam.Wydaje mi się,że lepiej na mojej skórze pachnie wlasnie w sezonie jesień -zima.Stał sobie w szafce ,stał i sie doczekał.

Macie tak czasami z zapachami,że z czasem nie lubicie,potem przekonujecie sie do nich,dorastacie do tego ,by nosić określony zapach? :-D

#760 roszele

roszele
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 11 października 2012 - 13:14

Nie ja tak nie mam. Zapach od razu musi mnie rzucić na kolana. I chanel tak właśnie zrobił :) używam go od 4 lat i chyba nigdy mi się nie znudzi.
kobieta swą urodą rzuca na kolana, a dobrocią podnosi na duchu.