Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Avon

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
302 odpowiedzi w tym temacie

#161 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 23:45

może wartu użyć jakiegoś toniku żeby usunąć problem. A nie tylko go ukrywać a pod podkladem on robi się jeszcze większy :-P
KoChaM żYciE

#162 princess

princess
  • Użytkownik
  • 146 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 23:51

Moim problemem są blizny po okropnym trądziku młodzienczym , teraz juz nie mam problemu z pryszczami, ale blizny zostały.... W zime jak wyjde na dwór to widać je najbardziej..
Quad me nutrit me destruid....

#163 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 19:25

Może zapisz się do dobrego dermatologa?

#164 princess

princess
  • Użytkownik
  • 146 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 20:09

Mam kilka małych blizn tylko a Wy pewnie myślicie , że jak blizny to twarz jak po wypadku i ciekawe czy tak z każdą mała krostka lub niedoskonałością od razu biegniesz do dermatologa blondynka ;> Czasem wystarczy tylko lekko przypudrować co nie oznacza od razu tapety .....

Chyba troszkę zeszłyśmy z tematu :roll:
Quad me nutrit me destruid....

#165 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 20:27

ekhm ekhm, przeniescie sie na inny temacik
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#166 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 17:30

Napisałaś:

Moim problemem są blizny po okropnym trądziku młodzienczym , teraz juz nie mam problemu z pryszczami, ale blizny zostały.... W zime jak wyjde na dwór to widać je najbardziej..

Więc uznałam,że jednak masz z tym problem i to głównie sama przed sobą.
Bez urazy,ale nie myślałam ani przez chwilę jakie masz te blizny tylko o tym,że jeśli masz z tym problem to zapisz się do dermatologa.Oczywiście,że jak miałam krostki to się zapisałam do dermatologa i nie wiem co w tym dziwnego,jeśli mi pomógł.

Mnie się strasznie podobają nowe perfumy z Avonu U by ungaro

#167 gusia*22

gusia*22
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 12 września 2008 - 19:54

Też jestem od niedawna konsultantką Avon,jeśli chodzi o kosmetyki to jak narazie mam tylko perełki brązujące, jak dla mnie są super,tusz i wode perfumowaną perceive.Slicznie pachnie i długo się utrzymuje.

#168 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 12 września 2008 - 20:24

Mi w nowym katalogu spodobał się bardzo nowy płyn do kąpieli malinowy chyba.
Zamówiłam od razu, mam nadzieję że naprawdę zapach będzie równie świetny jak na stronie zapachowej :-)
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#169 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 14 września 2008 - 09:11

kayen jak go sprawdzisz to napisz czy ma ładny zapach, bo też bym go z chęcią zamówiła :-P

#170 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 14 września 2008 - 10:34

zaniepokojona niech będzie, podzielę się spostrzeżeniami :-D

#171 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:02

Osobiście z Avonu rzadko korzystam. Zwykle kupuję sobie jakiś zapaszek i podkład. Co do szminek, to ciężko trafić w kolor, więc rzadko. Mam jedną pomadkę, którą zamawiam od czasu do czasu. Niestety konsultantką (jeszcze) nie jestem ;)
Kupiłam kiedyś lakier do paznokci Color Trend, ale okazało się, że to jeden wielki bubel, bo zanim wysechł minęło dobre 45 minut. Jestem za to wielką fanatyczką żeli pod prysznic :)

#172 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 września 2008 - 21:15

Właśnie skusiłam się na malinowy płyn do kąpieli, który był jeszcze niedawno tu tak zachwalany i odświeżający dezodorant do stóp :) Byle było skuteczne :]

#173 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 21 września 2008 - 22:00

Właśnie skusiłam się na malinowy płyn do kąpieli,

są bardzo dobre i wydajne, ciągle je zamawiam. Mam jeszcze balsam do nóg i ramion, lekko rozświetlający. Używam od święta, ale efekt jest fajny.
Jestem w Peru...

#174 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 22 września 2008 - 07:04

ja ostatnio skusiłam sie na jakis grejpfrutowy plyn hmmm nie bardzo mi sie podoba
ale wcześniej tez zamawiałam i byłam zadowolona
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#175 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 września 2008 - 09:25

Też się ostatnio na niego skusiłam i jestem zadowolona. Fajny zapach ma :)

#176 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 22 września 2008 - 11:33

Ja też malinke zamówiłam i jestem zadowolona. Zapach rzeczywiście taki jak był na stronce zapachowej... mmm...słodkości :-D
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#177 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 22 września 2008 - 11:38

ja ostatnio zmuwiłam sobie odrzywke cdo włosów i perfumy persive i jestem zadowolona z tego zamówienia ;-)
Dołączona grafika

#178 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:11

perfumy persive

Mi jakoś nie pasuje ich zapach. Wolę Celebre albo Little Black Dress. Ale każdy ma swój gust

#179 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:12

A ja kupilam sobie taka oliwke w sprayu . Wzielam kolor zielony ale byl tez rozowy (czyli dwa rozne zapachy) i bardzo fajna skore mam po niej. Jest cudownie gladka i miekka. W najnowszym katalogu szukalam bo chcialam teraz wyprobowac ta rozowa ale nie bylo albo ja slepa jestem
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#180 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 września 2008 - 17:50

ja mysle nad zamowieniem sobie mgielki do ciala o zapachu waniliowym... tylko nie mam kurde u kogo zamowic :P a tak mi sie spodobal zapach ze masakra...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych