Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

smieszne porady

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

#21 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 02 czerwca 2008 - 12:11

dobre :mrgreen: ale my tu nie rymujmy lepiej,chociaż w dziale sexu to by mogło coś ciekawego powstac :mrgreen:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#22 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 01 listopada 2008 - 19:21

no nie moge... oni powaznych odpowiedzi szukali... no ale jak powaznie odpowiadac na glupie pytania? :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#23 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 19:36

dostalam to niedawno, takie sobie ale zabawne ;-)

ONA - Hej! Komp wylacza sie calkowicie ,zawsze wtedy gdy jestem w sieci,watpie zeby to byl wirus,bo "jestem na biezaco" i watpie zeby laptopik zlapal wiruska( nawet w taka pogode ) moze to wada fabryczna,albo moze sie przegrzewa,ale dlaczego? wczesniej tak nie bylo i teraz nagle sie tak robi hmmmm a jak sie przegrzewa to bardzo zle? da sie cos z tym zrobic? moze najlepiej isc do serwisu? nie wiem co robic ///pozdr

B - Często w takich sytuacjach wystarczy wyczyścić wiatraczek i jego okolice. Może tam być kurzowy "kot", który kompletnie zatkał kanały wentylacyjne i się procek przegrzewa.

H - To wcale nie musi być kurz- lapek może mieć zasłonięty wentylatorek.
Mówisz że masz aktualnego antywira a firewall? Windowsa masz oczywiście aktualizowanego na bieżąco?

B70 - Obstawiam przegrzewanie...
Wyczyscic wiatrak i po problemie.
pzdr,

ONA - Hej dzieki za wszelkie rady teraz to sie zaczelam obawiac mam wszystko zaktualizowane,ale tak na wszelki wypadek sciagnelam inny antywirus i zeskanowalam i nie ma nic,mnie wydaje sie ze to jednak ten wiatraczek,tylko jak wyczyscic tego koteczka z tego wiatraczka? bo kumpel mi mowil zebym ja lepiej tam lapek nie pchala hehe ( sam tez sie na tym nie zna) a ja nie chce niczego zepsuc. A tak wogle to ciekawe dlaczego sie tak zakurzyl heh w domku przeciez wszystko "aktualizowane" hih wiec nawet pylek nie mial prawa sie dostac. ciekawa jestem czy rzeczywiscie haker moglby sie w ten sposob bawic? ktos mial takie nieciekawe doswiadczenia ?

B70 - Odkurzacz przystaw do miejsca, gdzie uchodzi cieple powietrze i po problemie...

ONA - Bolek mowisz serio a jak mi laptopa wciagnie

B70 - No, nie odkurzacz, ale rurke od niego ...
Na full i wyciagnij gleby kurzu, zawsze to pierwszy krok. Ja od trzech laptopow to stosuje

ONA - Ok mam pomocnika on bedzie trzymal laptopa a ja bede zasysac te koty dzieki za wszystko dam znac czy poskutkowalo ,a jak nie to bede szukac tego hakera paskudnika co sie bawi moim laptopikiem
Dziekuje
Pozdrawiam
Ps. A tak jak ucho przystawilam,zeby posluchac czy te koty zyja,czy cos to nie slyszalam zadnego miauczenia heheh moze one zdechly i juz nie beda przeszkadzac

ONA - Ehhhh.....juz mialam odkurzac ale przyszlo mi do glowy jeszcze jedno pytanie :czy zbyt mocne ssanie nie popsuje czegos?

B - No nie wiem właściwie... ale niech się inni panowie wypowiedzą... :P

H28 - Niczego nie ssij..... :D sorki nich odkurzacz nie ssie ale dmucha serio! Powinno się wydmuchiwać kurz a nie zasysać go!

ONA - hmmmm ale jak mi wiadomo z obslugi odkurzacza to odkurzacz ssie a nie dmucha....... to ja juz nie wiem

H28 - Niektóre odkurzacze mają kilka funkcji i ssą i dmuchają
Jak Twój nie ma takiej funkcji to niech ssie ale nie za mocno... powiedziałbym, że delikatnie....
Dawaj- pierwszy raz "ssania" laptopa jest nie zapomniany.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#24 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 19:48

madzia, tylko nie mów,że prawdziwe :shock:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#25 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 19:52

Hahaha no grubo - albo panna sobie jajca robila, albo ewidentnie troche bardzo zamulona:D
No bo Panowie sobie nieładne żarty z Panny stroili.... :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#26 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 20:32

madzia, tylko nie mów,że prawdziwe :shock:

dostalam link do forum i tam tez to czytalam, wiec tak bylo :) nicki uzytkownikow tylko pozmieniane i troche ukrocona ta wersja
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#27 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 23:29

wiec tak bylo

uuuuu :shock:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#28 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 19:30

Nie no ja kiedys czytalam, ze teraz jest gorszy prąd, bo (komustam, jakiejs dziewczynie - widac bardzo inteligentnej) jej sie komputer wolno wlacza, a na poczatku jak prąd byl dobry to sie szybko wlaczal i teraz w ogole wolno programy sie wlaczaja, bo prąd jest do kitu... No i ze oczekuje, ze sie prąd owy polepszy, bo w koncu placi a jest taki beznadziejny,,, :-o :-o :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#29 ameliakrk

ameliakrk
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 16 lipca 2011 - 20:49

Masakra skąd takie problemy??

#30 Toys4Kids

Toys4Kids
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 20 lipca 2011 - 08:32

no tak... to ewidentnie wina prądu :D najlepiej, niech sama zacznie go produkować, wtedy będzie miała prąd najwyższej jakości ;)

#31 katrinka37

katrinka37
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 07 sierpnia 2011 - 14:50

Prąd jak prąd, ale jakim trzeba być roztrzepańcem żeby takie głupie pytania zadawać. Chociaż mówią, że nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi, ale jak to przeczytałam to zwątpiłam :lol:

#32 Truskaweczka80

Truskaweczka80
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 04 maja 2015 - 20:39

- Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć,
spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoją stronę.

- Jeżeli boisz się utyć - wypij przed jedzieniem setkę.
Usuwa uczucie strachu.

- Wszyscy jesteśmy psychiczni, ale nie wszyscy są zdiagnozowani.