Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co pamiętany z młodzieńczych lat?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
726 odpowiedzi w tym temacie

#101 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:42

ja tez <biglol></span> ale długo sie nie pomoczył bom go wyjeła i wszamała :D
pamietam jak na jakiejs wycieczce byłam i własnie wchodziła do sklepow ta pepsi bez cukru :P wszyscy sie na nią rzucili a potem nauczycielki za nas piły bo nam bez cukru nie smakowała <umieraam></span> a ile puszek było :P

pamietam jeszcze mode na rekawiczki skórzane bez palców :D jak moj brat cioteczny dostał na gwiazdkę i palce poobcinał a potem dostał łomot ze zniszczył nówki nieśmigane <umieraam></span>

#102 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:44

O mentosa to ja tez pamietam jak na reklamie babka zgubiłą obcasa :P

#103 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:46

ja pamietam reklame pepsi...z taką mucha co napiła sie kropelkę, wyrosły jej usta jak u pameli i zaczeła spiewac rocka do zapałki <umieraam></span> a potem ktos ja ta puszka zgniótł :P ale nie moge znalezc tej reklamy nigdzie :P a zajebiaszcza była :mrgreen:

#104 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:46

O mentosa to ja tez pamietam jak na reklamie babka zgubiłą obcasa :P

No dokładnie :) Ale były też inne, np. jak chłopakom piłka wpadła do ogrodu, gdzie było wesele i jeden zerwał kwiatki z klombu i poszedł niby życzenia składać ;P

#105 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:47

ja pamietam reklame pepsi...z taką mucha co napiła sie kropelkę, wyrosły jej usta jak u pameli i zaczeła spiewac rocka do zapałki <umieraam></span> a potem ktos ja ta puszka zgniótł :P ale nie moge znalezc tej reklamy nigdzie :P a zajebiaszcza była :mrgreen:

tego nie pamietam :P

Ja jeszcze pamietam serial taki był o chłopcu upośledzonym, on na imię chyba Korki mial :)

#106 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:49

a ten serial to sie nie nazywał "dzień za dniem" ???

#107 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:49

ile kasy :shock: :-D :-D

Załączone miniatury

• 346643707.jpg

#108 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:50

Madae, oooooooooo właśnie :P Zapomnialam tytułu :P To to to :P

#109 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:52

Pamiętam ten serial, ale go nie oglądałam ;-)

Ja miałam dwa inne ulubione: "Kosmos 1999" <umieraam></span> i "Domek na prerii"

#110 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:53

i pomyslec ze mama mnie na zakupy z tyloma tysiącami puszczała :D a ja taaaaka mała i bogata byłam hahahahhaa <umieraam></span>

:arrow: na tvp2( chyba :P) po raz pierwszy puscili "Beverly Hills 90210" i wszyscy zaczeli sie ubierac na wzór aktorów którzy tam grali ( i czesac tyż :P)

"Domek na prerii" tez lubiłam :) a mama mnie katowała "Dynastią" i "Autostradą do nieba" :P

#111 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:53

Domek na prerii

uwielbiałam go :-D

#112 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:54

Nymphadora napisał/a:
Domek na prerii

uwielbiałam go

Ojjj, ja też :) Próbowałam się w domu przebierać tak jak te dziewczynki chodziły :P W mamy spódnice, bo ja nie miałam długich :P I czepek sobie robiłam <omg23></span>

Ale najczęściej to przebierałam się za zakonnicę :oops:

#113 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 22:13

ja jeszcze pamiętam reklame milky waya jak kladli go na mleku i on pływał :P kiedyś zmusilam mame zebyśmy też tak zrobiły <umieraam></span>

ja tak z każdym milky wayem robiłam :lol: i raz biłam tak w jajko jak Pan w reklamie blend-a-med, tylko z tą różnicą, że temu Panu się nie stłukło, a mi tak <bezradny></span>

Ojjj, ja też :) Próbowałam się w domu przebierać tak jak te dziewczynki chodziły :P W mamy spódnice, bo ja nie miałam długich :P I czepek sobie robiłam <omg23></span>

hmmm...a ja byłam święcie przekonana, że tylko ja miałam takie genialne pomysły...Czasami wzorowałam się też na Dr Quenn :lol:

A film Słodka Dolina kto pamięta?? Leciał na RTL chyba. Albo Klub Pana Rysia :-D
Dołączona grafika

#114 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 22:30

mi sie przypomniało ze byl szal na tanczenie makareny swojego czasu :P

#115 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 22:54

Jejku jak poczytałam te Wasze wspominki :-D super sprawa :-D
I wiele rzeczy pamiętam tych co Wy ;-)

Zabawa w bazy mnie rozwaliła <umieraam></span> ja też się w to bawiłam :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#116 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 23:13

Albo Klub Pana Rysia :-D

pamietam :) nawet w konkursach co na koncu były udział brałam :D dzieki temu programowi zwierzaki pokochałam tak strasznie :D ( tzn nie tylko dzieki niemu ale sie bardzo przyczynił :D )

#117 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 11:45

:arrow: zabawy w power rangers :lol: :lol: :lol: <umieraam></span>

ooo tez to przerabiałam :P zawsze tą zółta byłam :D

ja też byłam żółtą :lol: :lol: :lol:

Zabawa w bazy mnie rozwaliła <umieraam></span>

to było to :lol: :lol: :lol:
pamiętam, że nawet robiliśmy komputery z kamieni :lol: :lol:
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#118 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 11:47

ja też byłam żółtą :lol: :lol: :lol:

ja bylam różowa :D :mrgreen:

#119 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 15 kwietnia 2008 - 12:24

dodam jeszcze grę w państwa taką na ziemi, jak się rzucało patykiem i później odbierało sobie cześci panstw i coś tam się mówiło " wywołuje czarne piwko, lemoniadę czkoladę i ...(nazwa państwa)"

#120 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 12:26

aaaa niki, też to lubiłam :mrgreen: :mrgreen: przeważnie w szkole na przerwach sie w to grało
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..