ja pamiętaj jeszcze :
Co pamiętany z młodzieńczych lat?
Napisano 12 sierpnia 2011 - 15:51
Napisano 12 sierpnia 2011 - 15:53
Ja pamiętam. Były też z króciutkimi komiksami z Kaczorem Donaldemja pamiętaj jeszcze :
gumy TURBO z naklejkami
ja dziś przypomniałam sobie smak z dzieciństwa- bezy, za którymi szalałam
Napisano 12 sierpnia 2011 - 16:08
Takie unikaty znalazłam w necie.
Napisano 12 sierpnia 2011 - 16:54
Napisano 12 sierpnia 2011 - 17:53
Z takim śmiesznym zamknięciem, jakby folią aluminiową grubszą. nie wiem, jak to się fachowo nazywa. Miałam kilka dobrych lat jak to mleko jeszcze w sklepach było. Tylko nigdy nie wiedziałam, który kolor "kapsla" co oznacza
A tamta gra była przyczyną niejednego mojego potknięcia i guza na głowie
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 12 sierpnia 2011 - 18:04
i adidasy na wysokiej podeszwie - dzięki nim dawałam radę w podstawówce skakać w gumę na wysokość pasa
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 12 sierpnia 2011 - 18:21
Takie nadal są w sklepach obuwniczychi adidasy na wysokiej podeszwie - dzięki nim dawałam radę w podstawówce skakać w gumę na wysokość pasa
O tak... Ten Don Johnson achfilm Miami Vice z kapitalną ścieżką dźwiękową.
Napisano 12 sierpnia 2011 - 18:29
nadal są w sklepach obuwniczych
no nie gadaj
ja lata ich nie widziałam
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 12 sierpnia 2011 - 18:30
No powaga. Najczęściej męskie ale sąno nie gadaj
ja lata ich nie widziałam
Napisano 13 sierpnia 2011 - 12:52
Takie mleczko w szklanych butelkach jeszcze było w 1992 roku.Jednak szybko zastapiło je mleko w woreczkach.albo nie pamiętam albo po prostu moi rodzice takiego nie kupowali
Napisano 13 sierpnia 2011 - 13:00
wydaje mi się, że później też można było je dostać. Moja młoda już po świecie się szwędała na czworakach jak to mleko wciąż w sklepach było. czyli w 93, może w 94 roku być jeszcze musiałoTakie mleczko w szklanych butelkach jeszcze było w 1992 roku.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 13 sierpnia 2011 - 13:05
W woreczkach też pamiętam i nawet były do nich takie specjalne plastikowe pojemnikiJednak szybko zastapiło je mleko w woreczkach.
(tylko takie coś znalazłam na szybko)
http://img.archiwuma....pl/?1214688732
Napisano 13 sierpnia 2011 - 13:09
ło. Nie wiedziałam. U nas się je trzymało w miarce. Plastikowej, z dziubkiem. Idealnie woreczek się mieścił. A ile ja tego dziadostwa porozwalałam w drodze ze sklepu... Ile razy przebiłam te worki nieszczęsne...nawet były do nich takie specjalne plastikowe pojemniki
Napisano 13 sierpnia 2011 - 13:11
taaak pamiętam to mleko w woreczkachW woreczkach też pamiętam i nawet były do nich takie specjalne plastikowe pojemniki
Pojemnik specjalny do niego też stał w naszej lodówce, nawet podobny do tego co zamieściłaś - też czerwony
Pamiętam jeszcze taką słodycz jak Gwiazdki Milky Way
Uuuuuwielbiałam je jeść, tylko denerwujące było, że te opakowania są tak malutkie
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 13 sierpnia 2011 - 13:12
Madz- miałam takie adidasy.
tu pare rzeczy
Ameszty podbne do tych na foto - wracaj do łask. Pamietam ze były wygodne.
Napisano 13 sierpnia 2011 - 14:00