Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czego faceci w was nie lubia..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
314 odpowiedzi w tym temacie

#221 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 10 maja 2011 - 17:43

Ostatnio chyba coraz bardziej nie lubi mojego gadulstwa :roll:

to tak jak mój u mnie :roll:

Jeszcze nie lubi ze mną przebywać gdy mam miesiączkę - jak to dzisiaj powiedział "Zamknę Cię w piwnicy i wypuszczę za tydzień" :lol: Muszę być nie do zniesienia :roll:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#222 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 10 maja 2011 - 18:14

Mój nie lubi jak przeklinam. Nie nałogowo ale jak na coś się wkurzę to klnę jak szewc :/ . Facetowi to pasuje ale chyba kobiecie już nie :P

#223 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 12:11

Mój nie lubi mojego wredoctwa.. I jak nie mam humoru, a to się zdarza czasem..;P
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#224 Endżel.

Endżel.
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 10:23

M. też nie lubi kiedy przeklinam, nawet jak się zdenerwuje przy Nim, musze używać innych słów niż przekleństw. bo tak jak koleżanka wyżej, nałogowo to sama wiem że nie wypada.
Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca.

Dołączona grafika

#225 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 11:36

Mój też nie lubi jak przeklinam. Nie cierpi też gdy zaczynam coś mówić i nie kończę.

#226 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 17 czerwca 2011 - 11:58

Mój nie lubi mojego wredoctwa.. I jak nie mam humoru, a to się zdarza czasem..;P

Mój też tego u mnie nie lubi ;)

M. też nie lubi kiedy przeklinam, nawet jak się zdenerwuje przy Nim, musze używać innych słów niż przekleństw

Hehe. I znowu podobieństwo do Mojego:) . Mój ostatnio bardzo się denerwuje jak przeklinam, wręcz nei znosi tego bo "dziewczynie nie wypada" :-P

#227 Endżel.

Endżel.
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 12:24

Poza przeklinaniem mój M. nie lubi kiedy wychodzę gdzieś z koleżankami. Oczywiście mi tego nie zabrania, nie mógłby mi nic zabronić, ale myślę, że jak każdy facet - jest zazdrosny.
Co sądzicie o takim zabranianiu? Czy to już ograniczenie?
Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca.

Dołączona grafika

#228 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 12:28

Co sądzicie o takim zabranianiu? Czy to już ograniczenie?

Nie zabrania, ale nie lubi. To też mi znajomo wygląda, ale my też chcemy mieć swoje życie. A poza tym oni wychodzą z kumplami więc nie powinni mieć nic przeciwko naszym wyjściom. Bo podejrzewam, że jeśli facet nie ma nic przeciwko Twoim wyjściom to tylko taka przykrywka, żeby nie było właśnie że Cię ogranicza.. Ale prędzej czy później się okazuje, że jednak woli żebyś nie wychodziła. Ważne żeby nie ulegać, bo dopiero można się ograniczyć.

sory nie wiem czy napisałam z sensem;]
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#229 Endżel.

Endżel.
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 12:41

sory nie wiem czy napisałam z sensem;]

z sensem jak najbardziej z sensem. takie ograniczanie może doprowadzić do tego, że kiedy on wyjdzie z kolegami, nie będziemy wiedziały co robić. wydaje mi sie, że jednak u mnie troche się tak zrobiło. dzisiaj się z M. nie widzę i kompletnie nie wiem jak zająć dzisiaj czas..

Dołączona grafika

#230 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 15:08

Nie mam problemu akurat z tym, że jeśli On wychodzi to nie mam co robić..
Mi np. chodzi o to, że jeśli on wychodzi z kumplami to czemu ja nie mogę z dziewczynami czy coś..;]
Ale poza tym trzeba umieć to kontrolować, żeby nie było tych ograniczeń..

#231 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 19 czerwca 2011 - 13:39

Mój nie lubi, kiedy:
- suszę mu głowę o to, że za bardzo się wszystkim denerwuje.
- zaczynam mu mówić, o jakiś moich rozterkach/obawach i zostawiam temat (bo wtedy się nakręca, że o niego chodzi)
- jestem niekonsekwentna
- nabijam się z niego i robię mu psikusy (uwielbiam ten wyraz przerażenia i zaskoczenia na jego twarzy <omg23></span>
- kiedy piszę/spotykam się z kolegami, którzy albo kiedyś coś do mnie czuli, albo ja czułam coś do nich. To przeszłość i p. jest dla mnie najważniejszy,ale nie rozumie tego.... :roll:
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#232 plinkq

plinkq
  • Użytkownik
  • 262 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 13:04

Moj jest oceanem spokoju i cierpliwości i czasami nawet nie wiem, że mógł się zdenerwować. Wydaje mi się, ze on nie lubi mojego asekuranctwa. Czasami zanim cos zrobię znam juz wszystkie możliwe przeciwności losu

#233 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 00:31

M. chyba najbardziej nie lubi, kiedy przeklinam, na czym łapie mnie często, więc przy nim staram się bardziej kontrolować.
I strasznie nie lubi mojego drążenia tematów. Jemu wystarczą dwa zdania i sprawa jest wyjaśniona, dlatego nie może zrozumieć, dlaczego ja cały czas gadam i gadam o tym samym, a w międzyczasie zadaję milion pytań.

#234 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 14:20

Mój nie lubi jak strzelam focha bez powodu i czepiam sie byle czego.Z igły robię widły,jak to sie mawia. :mrgreen:

#235 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 14:54

Mój nie lubi jak strzelam focha bez powodu i czepiam sie byle czego

to tak jak mój ale dzielnie walczymy z moimi fochami i jego przy okazji też
Dołączona grafika

#236 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 16:07

Ja podobno strasznie marudze o bzdety (z jego perspektywy to bzdety, z mojej nie :P ) i czasem reaguję zbyt dużą złością na różne sytuacje...

#237 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 16:30

Mój nie lubi jak każde mu się czegoś domyślać, albo liczę na to że pamięta o czymś, zawsze powtarza w takich sytuacjach: nic nie jest dla mnie oczywiste pamiętaj o tym

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#238 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 20:00

Mój nie lubi jak strzelam focha bez powodu i czepiam sie byle czego.Z igły robię widły,jak to sie mawia. :mrgreen:

Mój też, chociaż wątpię w to, że na świecie jest taki facet który by to lubił <wow></span>

Chłop mój nie lubi mojego niezdecydowania, bo ja nigdy na nic się nie mogę zdecydować moja odpowiedź to z reguły "nie wiem" <bezradny></span>
Nie lubi też, jak mu stoję nad głową i zasłaniam monitor kiedy gra, ale nie mogę się powstrzymać bo takie miny dziwne robi, pełna koncentracja haha

#239 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 marca 2012 - 12:13

M. chyba najbardziej nie lubi, kiedy przeklinam, na czym łapie mnie często

Doookładnie :P Denerwuje się wtedy na mnie troszeczkę :P

Kiedy mówię o tym co mi się we mnie samej nie podoba, głównie jeśli chodzi o ciało. Mam dużo kompleksów na punkcie wyglądu i wagi i często o tym mówię a on zawsze mi powtarza, że mam przestać, bo jestem piękna taka jaka jestem..choć do mojego pustego łebka raczej to nie chce dotrzeć.. <bezradny></span>

Nie lubi niektórych moich żartów, tzn poczucia humoru odnośnie pewnych tematów ;-)

I nienawidzi (i to bardzoooo :mrgreen: ) tego, że dużo czasu spędzam przed komputerem i tego że często przeglądam kwejka <lol></span> haha

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#240 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 26 marca 2012 - 10:53

Mój K. najbardziej chyba na świecie nie lubi marudzenia. Ja go rozumiem, ale czasem nie mogę się powstrzymać i narzekam na niektóre rzeczy, szczególnie jak mam okres albo jadę autem :P

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png