Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Teraz albo nigdy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
156 odpowiedzi w tym temacie

#121 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 marca 2009 - 22:11

ale Robert dziś przegiął pałeczkę i niech się cham wyprowadza, a Marta sobie juz ułoży życie

Takiego to bym chyba w nocy zasztyletowała :P

#122 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 29 marca 2009 - 22:12

a wiecie że już kręcą jakiś serial, który ma zastąpić 'Teraz albo nigdy'...? Ponoć Brodzik będzie grała.

ja tez pierwsze slysze:/ ehh sie zobaczy :D

#123 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 30 marca 2009 - 08:00

Marta i Robert od początku mi jakoś do siebie nie pasowali
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#124 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 30 marca 2009 - 11:17

Wiadomo, że Marta bedzie z tym od ogrodu :mrgreen: Moze nie jest najpiekniejszy, ale pasuja do siebie.

Ponoć likwiduja teraz albo nigdy, bo sympatia do Marty bardzo spadła po jej udziale w tancu z gwiazdami. W sumie przyczynił sie do tego jej facet . Beznadzieja <bezradny></span>

#125 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 marca 2009 - 12:23

pierwsza serie czasem ogladałam , natomiast ta mnie strasznie nudzi <bezradny></span> wiec moze i dobrze jakby sie skonczył :D.
Co do hasła z wczorajszego odcinka że bedzie to dziecko prostytutki i alkoholika ( cay jakoś tak ) to nie spodziewałabym sie takich opini człowieka wykształconego i niby na poziomie ; własnie niby bo pokazał ze jego poziom to dno .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#126 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 31 marca 2009 - 22:27

Ponoć likwiduja teraz albo nigdy, bo sympatia do Marty bardzo spadła po jej udziale w tancu z gwiazdami. W sumie przyczynił sie do tego jej facet .

właśnie o tym słyszałam albo czytałam na jakimś pudelku czy gdzieś ;)
no i w sumie coś w tym jest, jeszcze jakiś czas temu można było złapać odcinki serialu w HD na nscreenie też, teraz już ich nie ma. czyli pewnie mało osób oglądało.
Dołączona grafika

#127 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 kwietnia 2009 - 04:10

Moim zdaniem Robert zareagował strasznie na propozycję o adopcji,ale gdyby spojrzeć na to od strony faceta...koleś dowiaduje się,że nie może sprawić,aby spłodzić dziecko,ona znajduje super rozwiązanie-Ty się nie nadajesz więc weźmiemy czyjeś dziecko. Nie mam na myśli tego,że adopcja jest zła,ale bycie bezpłodnym jest porażką psychiczną dla każdej ze stron i rozmowa o ewentualnej adopcji mogłaby odbyć się po czasie.

Reakcja Marty też mi się nie podobała. Musi mieć dziecko,koniec kropka. Czy z nim czy bez niego :roll:

Jak dla mnie scenarzyści nie popisali się w tej scenie :-P

Ogółem z odcinka na odcinek stwierdzam,że ta seria jest kiepska <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#128 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 04 kwietnia 2009 - 04:55

Tilia, popieram to co napisalas, Marta mowiac ze on jest egoista takim samym jak byl pokazala tylko, ze sama nie jest nikim wiecej. chce dziecko to bach stanmy na glowie ma byc. braklo rozmowy, za duzo z jej strony zadan bylo, nie dziwie mu sie, ze jej nie ulegl, bo tak naprawde nie pozostawiono mu wyboru, mial sie zgodzic i tyle.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#129 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 23 kwietnia 2009 - 19:27

Tilia, popieram to co napisalas, Marta mowiac ze on jest egoista takim samym jak byl pokazala tylko, ze sama nie jest nikim wiecej. chce dziecko to bach stanmy na glowie ma byc. braklo rozmowy, za duzo z jej strony zadan bylo, nie dziwie mu sie, ze jej nie ulegl, bo tak naprawde nie pozostawiono mu wyboru, mial sie zgodzic i tyle.

Dokladnie moge sie pod tym podpisac.A Marty od samego poczatku nie lubiłam.Ja to maa takie parcie na ten serial ze ogladam w TNZ kolejny odcinek zeby wiedziec co sie wydarzy.Mam nadzieje ze ten serial sie szybko nie skończy ;-)

#130 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 10:21

A jednak - kolejny sezon bedzie ;)
W małzenstwie Roberta i Marty zabrakło rozmów i kompromisu. To czesty problem niestety.

Od Marty wole Baśkę . Jakas taka milsza sie wydaje. Jej zwiazek z Andrzejem jest cudny :P

#131 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 14:30

A jednak - kolejny sezon bedzie ;)

A ja czytałam,że ten jest ostatni,bo spadła popularność i zastąpią go nowym (Brodzik ma grać główną rolę)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#132 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 16:25

No nie wiem - mówili o tym w "CoZaTydzien" , wiec to chyba raczej pewne źródło :)

Asia Brodzik przechodzi podobno do publicznej telewizji, ale czy na pewno to sie okaze.

#133 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 16:27

Ale moim zdaniem seria,która jest teraz jest słabiuteńka. Oglądam serial już powoli jedynie kątem oka,bo nic się nie dzieje <bezradny></span>

[ Dodano: 2009-04-27, 09:59 ]
I wczoraj był kolejny odcinek w którym nic się nie wydarzyło ciekawego <bezradny></span>

[ Dodano: 2009-05-24, 21:30 ]
To jakaś kpina :shock: w ostatnią niedziele był ostatni odcinek 3 serii :shock:
17 maja telewizja TVN pokazała ostatni odcinek trzeciej serii „Teraz albo nigdy!”. Na tym jednak nie koniec! Jeszcze przed wakacjami rozpoczną się zdjęcia do kolejnej serii. Bohaterowie serialu powrócą na antenę TVN jesienią.
Pomimo spekulacji o możliwym zakończeniu realizacji „Teraz albo nigdy!”, fani serialu mogą być spokojni. Finał trzeciej serii nie przyniesie rozwiązania wszystkich wątków. Twórcy właśnie przygotowują dalsze losy ulubionych bohaterów, które będzie można śledzić już jesienią.

W trzeciej serii „Teraz albo nigdy!” pojawiły się nowe postacie, które wprowadziły pewne zamieszanie w życiu głównych bohaterów. W tych rolach wystąpili znani aktorzy, m.in. Małgorzata Foremniak i Ola Szwed. Czy w nowej serii, obok znanych już postaci, pojawią się nowi aktorzy?

Serial „Teraz albo nigdy!” jest dla widzów kwintesencją spełnionych marzeń o idealnym życiu. Jest inspiracją i wzorem, wyobrażeniem tego jak bym żyła gdybym…. Na forum internetowym serialu czytamy między innymi: „Widzowie potrzebują współczesnych bajek, które pomagają im przetrwać w ich beznadziejnie nudnych związkach”; „Ten serial jest daleki od prawdy, ale jeżeli chcemy oglądać tylko rzeczywistość, to wystarczy wyjrzeć przez okno”.

Fenomen „Teraz albo nigdy!” nie przejawia się tylko w popularności telewizyjnej. Serial ma wpływ na popkulturę, przenika do rzeczywistości! Na rynku dostępna jest ksiązką - „Kaktus w sercu” - serialowej bohaterki Basi Jasnyk (Katarzyna Maciąg) oraz audiobook. Dostępne są również: DVD z odcinkami pierwszej i drugiej serii, dwupłytowa składanka CD która już w miesiąc po premierze otrzymała status Złotej Płyty.

Produkcja „Teraz albo nigdy!” wystartowała na antenie TVN we wrześniu 2007 roku. Serial można również oglądać w Internecie. Ostatni odcinek trzeciej serii stacja wyemituję w niedzielę 17 maja o godzinie 22.15. Emisja kolejnej serii zaplanowana jest na wrzesień.

[ Dodano: 2009-05-24, 21:32 ]
źródło: http://terazalbonigd... ... detal.html

JkIEp1.png

#134 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 września 2009 - 19:24

Tilia no to w niedziele wraca jeden z twoich ulubionych seriali , widziałam w zajwkach ze ma byc anna mucha :-)

#135 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 06 września 2009 - 17:57

magdaaaaa, zobaczę dzisiejszy odcinek,ale coraz mniej jestem do niego pozytywnie nastawiona po ostatniej serii <bezradny></span>

JkIEp1.png

#136 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 06 września 2009 - 18:15

Dzis bede ogladac :mrgreen: :mrgreen:

#137 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 07 września 2009 - 18:51

ja jakoś kurde nie mogę tego złapać jak leci na tvnie, najczęściej po prostu mnie nie ma w domu jak leci. ale będę nadrabiać na REKLAMA - właśnie dziś odkryłam że leci nowy sezon. a a ja od samego początku nie mogę się zdecydować, który facet podoba mi się najbardziej. abstrahując od ich charakterów serialowych. jak dla mnie prawie wszyscy najprzystojniejsi polscy aktorzy tam grają <bezradny></span>
Dołączona grafika

#138 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 07 września 2009 - 19:00

ja jakoś kurde nie mogę tego złapać jak leci na tvnie

to tak jak ja....ale już sobie ściągam i będę oglądać za jakieś pół godzinki <jupi></span>

#139 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 września 2009 - 19:24

mnie jakos ten serila nie wciaga , kilka razy po kawałku ogladałam ale jakos nie pasi mi i tyle, moze dlatego ze tak bardzo jest oderwane od realiów mojego zycia :-)

#140 sen29

sen29
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 09 października 2009 - 19:12

pierwsza seria to było coś
kolejne wydumane i już nie wciągają -też bym chciała mieć takie życie - cały czas plotki, randki, i niby pracują, na wszystko mają kasę - bajka a nie życie...