nie nie to nie chodzi o to.Z miłosną historią księdza i kobiety kojarzą mi się tylko "Ptaki ciernistych krzewów".
Za mało chyba mam danych aby cos znalezc
Napisano 29 lipca 2011 - 12:13
nie nie to nie chodzi o to.Z miłosną historią księdza i kobiety kojarzą mi się tylko "Ptaki ciernistych krzewów".
Napisano 29 lipca 2011 - 12:27
Napisano 29 lipca 2011 - 13:44
tez troche poszukałam i nic nie znalazłam. Nawet nie pamietam czy to był film czy serial ( krotki bo krotki ale serial )est dość trochę takich filmów, ale przewaga jest takich, które zostały wyprodukowane po '97, a ty chciałaś starszy Nie wiem czy jest sens podawania Ci wszystkich tytułów które wygrzebałam - no, chyba, że chces
Napisano 29 listopada 2011 - 21:25
Napisano 30 listopada 2011 - 09:37
Zna ktos z Was film o Elvisie Presleyu ? kiedy leciał w tv fajny film o nim tylko nie pamietam tytułu
Jedyny film jaki o nim znalazłam to Elvis Zanim zostałem królem
Napisano 30 listopada 2011 - 12:53
o dziekuje Ci dobra kobieto . Ciekaw ajestem czy to ten co widziałam....choc tam chyba był inny rok wydania . Starszy filmHistoria Elvisa (Elvis Thru the Years) 2007
Kompilacja rzadko publikowanych materiałów filmowych przedstawiających momenty z życia Elvisa Presleya poza sceną. Produkcja zawiera również fragmenty konferencji prasowych, zwiastuny filmowe, skecze oraz odrzucone przed laty filmy.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pogotowie avatarowe |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych