Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

filmowe pogotowie:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 12:13

Z miłosną historią księdza i kobiety kojarzą mi się tylko "Ptaki ciernistych krzewów".

nie nie to nie chodzi o to.
Za mało chyba mam danych aby cos znalezc
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#22 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 12:27

No to znalazłam tak
"Le Moine" (z '72) i "El Fraile" (z '90) - obie są nakręcone na podstawie powieści "Mnich" - z tym, że żaden z tych filmów nie jest amerykański.

Potem znalazłam "Grzeszne pocałunki" (z 1999) na FilmWebie pisze tak:
Opowieść o Lei, uczennicy położonej w Szwajcarskich górach szkoły prowadzonej przez zakonnice, która zakochuje się w księdzu Bachmanie, jednym z wykładowców. Dziewczyna próbuje go uwieść, co w końcu jej się udaje. Z początku obojętny ksiądz zostaje jej kochankiem.
Nie pisze tu czy laska została zakonnicą, więc nie wiem czy to ten film <bezradny></span>

Jest dość trochę takich filmów, ale przewaga jest takich, które zostały wyprodukowane po '97, a ty chciałaś starszy <bezradny></span> Nie wiem czy jest sens podawania Ci wszystkich tytułów które wygrzebałam - no, chyba, że chcesz ;-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#23 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 13:44

est dość trochę takich filmów, ale przewaga jest takich, które zostały wyprodukowane po '97, a ty chciałaś starszy Nie wiem czy jest sens podawania Ci wszystkich tytułów które wygrzebałam - no, chyba, że chces

tez troche poszukałam i nic nie znalazłam. Nawet nie pamietam czy to był film czy serial ( krotki bo krotki ale serial )
Moze zapytam mamy i cos bedzie pamietać.

[ Dodano: 2011-11-29, 18:34 ]
Zna ktos z Was film o Elvisie Presleyu ? kiedy leciał w tv fajny film o nim tylko nie pamietam tytułu
Jedyny film jaki o nim znalazłam to Elvis Zanim zostałem królem

#24 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 21:25

podbijam ;-)

#25 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 30 listopada 2011 - 09:37

Zna ktos z Was film o Elvisie Presleyu ? kiedy leciał w tv fajny film o nim tylko nie pamietam tytułu
Jedyny film jaki o nim znalazłam to Elvis Zanim zostałem królem

Historia Elvisa (Elvis Thru the Years) 2007
Kompilacja rzadko publikowanych materiałów filmowych przedstawiających momenty z życia Elvisa Presleya poza sceną. Produkcja zawiera również fragmenty konferencji prasowych, zwiastuny filmowe, skecze oraz odrzucone przed laty filmy.

źródło: strona FILMBOX-u

#26 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 30 listopada 2011 - 12:53

karatetyka, dzieki ;)

Historia Elvisa (Elvis Thru the Years) 2007
Kompilacja rzadko publikowanych materiałów filmowych przedstawiających momenty z życia Elvisa Presleya poza sceną. Produkcja zawiera również fragmenty konferencji prasowych, zwiastuny filmowe, skecze oraz odrzucone przed laty filmy.

o dziekuje Ci dobra kobieto . Ciekaw ajestem czy to ten co widziałam....choc tam chyba był inny rok wydania . Starszy film