Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jennifer Lopez

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
104 odpowiedzi w tym temacie

#101 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 22:14

pokazują po to żeby pokazać prawdziwą twarz i tyle, że 'gwiazdą' to prawie każdy może zostać.

ale co to ma na celu? podnosić zwykłym szarym ludziom samoocenę- 'ale ta xxx jest paskudna bez makijażu- ja wyglądam 100 razy lepiej i moge się na nią wypiąć' :?: trochę to dziwne.... tak dla przykładu oczywiście :-D

Ale ja wstawiłam jej zdj. nie wiem jak miała może z 25 lat-30 z początu kariey i wyglądała tragiczne, tak więc porównuje ją do SG giwazdy której lubię, mogę porówać ją nawet chociaż do Kate Hudson i J.LO chowa się przy niej.

to powinnaś analogicznie wstawić zdjęcie tej Seleny jak ona zaczynała- bo skoro jest ponoć sławna to nie jest jej początek kariery :lol:
a czy się chowa- zależy kto jaki lubi typ urody i jak sama pisałaś ogólnie co kto lubi
Ja tam tragedii nie widzę :lol:
Poza tym ja tu bym bardziej brała pod uwagę to jak ktoś się trzyma- bo jeśli krytykuje się czyjeś operacje plastyczne to też nie można porównać gwiazdy z operacjami i tą bez. Każdy inaczej się starzeje, inna praca, inne geny- jak gwiazda wygląda dobrze, nie zaniedbuje się tylko trzyma fason to nie ma co się czepiać ;-)

To może Ty na siłe tak się doszukujesz dobrych stron bo jej po prostu zazdrościsz ? też tak umiem pisać ;)

większość pisze, że jest atrakcyjna- ja piszę ogół jest ładna całościowo, a Ty czepiasz się szczegółów a tak na prawdę KAŻDY ma jakieś części ciała mniej atrakcyjne. Zazdroszczę? trochę na pewno, ale nie rozkminiam tego zbytnio bo mi to loto :lol:

Poza tym tak na prawdę nie interesuje mnie świat show biznesu za bardzo i nie wnikam jak kto na bieżąco wygląda, kto jak kiedyś wyglądał itd itp. :lol:

Podsumowując- uśmiech ma ładny :mrgreen:

Załączone miniatury

• bc886e5800049b5e4a6c49e2.jpg
  • ce529c020017fb334bc755d6.jpg

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#102 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 24 lipca 2011 - 08:25

pokazują po to żeby pokazać prawdziwą twarz i tyle, że 'gwiazdą' to prawie każdy może zostać.

ale co to ma na celu? podnosić zwykłym szarym ludziom samoocenę- 'ale ta xxx jest paskudna bez makijażu- ja wyglądam 100 razy lepiej i moge się na nią wypiąć' :?: trochę to dziwne.... tak dla przykładu oczywiście :-D

Wiesz co nie wiem idź najlepiej i się zapytaj po co robią foty, sory ale to jest bez sensowa gadka Ty swoje , a mi się znudziło odpytywanie na Twoje głupie pytania

Ale ja wstawiłam jej zdj. nie wiem jak miała może z 25 lat-30 z początu kariey i wyglądała tragiczne, tak więc porównuje ją do SG giwazdy której lubię, mogę porówać ją nawet chociaż do Kate Hudson i J.LO chowa się przy niej.

to powinnaś analogicznie wstawić zdjęcie tej Seleny jak ona zaczynała- bo skoro jest ponoć sławna to nie jest jej początek kariery :lol:

Ślepa jesteś ? wstawiłam (ta gdzie miała którkie włosy) , to się zdcyduj się czy mam wstawiać z poczatku kariey czy z tej samej kat. wiekowej ;)

a czy się chowa- zależy kto jaki lubi typ urody i jak sama pisałaś ogólnie co kto lubi
Ja tam tragedii nie widzę :lol:

No widzisz to po jakiego grzyba odpisujesz ? Żeby durną dyskusję rozpocząć ?

Poza tym ja tu bym bardziej brała pod uwagę to jak ktoś się trzyma- bo jeśli krytykuje się czyjeś operacje plastyczne to też nie można porównać gwiazdy z operacjami i tą bez. Każdy inaczej się starzeje, inna praca, inne geny- jak gwiazda wygląda dobrze, nie zaniedbuje się tylko trzyma fason to nie ma co się czepiać ;-)

Słuchaj ale mam to w dupie kto jak trzyma, w tym działe akurat JL była to odpisałam, żeby była Nicole Kidma tak samo bym napisała :mrgreen: ale ona to już całkiem ewenemnt .
A dwa tylko swtierdziłam fakt że miala opercję ;) Chyba mylisz pojęcia i lubisz czytać tak jak Ci się chce, żebyśbyła bardzij inteligentna to byś zauważyła że się nie czepiam tylko swtierdzam fakt.

a Ty czepiasz się szczegółów a tak na prawdę KAŻDY ma jakieś części ciała mniej atrakcyjne. Zazdroszczę? trochę na pewno, ale nie rozkminiam tego zbytnio bo mi to loto

No widzisz, to fajnie albo i nie fanie że jej zasdrościsz, bo ja jej z wyglądu niczego nie zazdroszcze co najwyżej kasy :mrgreen: ale to w iinym temacie , a Ty znowu z tym czepianiem, wiesz co kochana Ci powiem, że to nie ja się czepiam JL tylko Ty mnie . To tez jest fakt.

Poza tym tak na prawdę nie interesuje mnie świat show biznesu za bardzo i nie wnikam jak kto na bieżąco wygląda, kto jak kiedyś wyglądał itd itp. :

Wiem właśnie to zauważyałm, uczepiałaś się mnie jak mucha... ;)
Dołączona grafika

#103 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 24 lipca 2011 - 08:57

dobra, generalnie nie widzę by Twój ostatni post wnosił coś do tematu, najwyraźniej po prostu lubisz mieć ostatnie słowo. Tylko pamiętaj, że jeśli już się wypowiadasz to osobie, do której się zwracasz należy się szacunek a w Twojej wypowiedzi daleko do tego

Dalszą wymianę zdań radzę przenieść na PW
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#104 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 października 2012 - 12:53

Piękna jak zawsze.Chce sie powiedzieć,że dla niej czas stanął w miejscu.I ta jej figura,pozazdrościć. :-)

#105 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 11 października 2012 - 10:20

Ja też ją bardzo lubię! Czekam na ten nowy film ze Stathamem.
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."