ale co to ma na celu? podnosić zwykłym szarym ludziom samoocenę- 'ale ta xxx jest paskudna bez makijażu- ja wyglądam 100 razy lepiej i moge się na nią wypiąć'pokazują po to żeby pokazać prawdziwą twarz i tyle, że 'gwiazdą' to prawie każdy może zostać.
to powinnaś analogicznie wstawić zdjęcie tej Seleny jak ona zaczynała- bo skoro jest ponoć sławna to nie jest jej początek karieryAle ja wstawiłam jej zdj. nie wiem jak miała może z 25 lat-30 z początu kariey i wyglądała tragiczne, tak więc porównuje ją do SG giwazdy której lubię, mogę porówać ją nawet chociaż do Kate Hudson i J.LO chowa się przy niej.
a czy się chowa- zależy kto jaki lubi typ urody i jak sama pisałaś ogólnie co kto lubi
Ja tam tragedii nie widzę
Poza tym ja tu bym bardziej brała pod uwagę to jak ktoś się trzyma- bo jeśli krytykuje się czyjeś operacje plastyczne to też nie można porównać gwiazdy z operacjami i tą bez. Każdy inaczej się starzeje, inna praca, inne geny- jak gwiazda wygląda dobrze, nie zaniedbuje się tylko trzyma fason to nie ma co się czepiać
większość pisze, że jest atrakcyjna- ja piszę ogół jest ładna całościowo, a Ty czepiasz się szczegółów a tak na prawdę KAŻDY ma jakieś części ciała mniej atrakcyjne. Zazdroszczę? trochę na pewno, ale nie rozkminiam tego zbytnio bo mi to lotoTo może Ty na siłe tak się doszukujesz dobrych stron bo jej po prostu zazdrościsz ? też tak umiem pisać
Poza tym tak na prawdę nie interesuje mnie świat show biznesu za bardzo i nie wnikam jak kto na bieżąco wygląda, kto jak kiedyś wyglądał itd itp.
Podsumowując- uśmiech ma ładny