jak jakieś brukowce wysławiają zdjęcia gwiazd bez makijażu- żeby dokopać i pokazać je zwykłym zakompleksionym kobietom?
Z tym się nie zgodze, pokazują po to żeby pokazać prawdziwą twarz i tyle, że 'gwiazdą' to prawie każdy może zostać.
jak ktoś lubi daną gwiazdę to nie za to czy wygląda dobrze czy źle bez makijażu
No tak, dla mnie J.LO. obojętna jest, nie czuję do niej nienawiści, ani nie kocham jej ponad życie, a pokazuje jej drugie oblicze o tak bez powodu, bo dużo os. się zachwyca , a ja tam w wyglądzie nic nadwyczajego nie widzę.
jak już porównywać to kobiety w podobnym wieku, bo co ma piernik to wiatraka to ja nie wiem 
Ale ja wstawiłam jej zdj. nie wiem jak miała może z 25 lat-30 z początu kariey i wyglądała tragiczne, tak więc porównuje ją do SG giwazdy której lubię, mogę porówać ją nawet chociaż do Kate Hudson i J.LO chowa się przy niej.
Myślę, że tutaj chodzi bardziej o to kto co lubi, komu co się podoba i tyle.
dobra mam wrażenie, że tak nie lubisz Lopezki że na siłę ukazujesz jej skazy 
Nie prawda, to dobra już nie pokazuję jej gorszej strony

Napisałam, że twarz mi się jej nie podoba, męskie rysy, kwadratowa twarz, ale ciało (oczywiście z lat młodzieńczych oraz tych po ciąży są ładne, typowo kobiece kształty ale są lepsze babki

)
chciałabym choć w połowie wyglądać tak jak ona.
To może Ty na siłe tak się doszukujesz dobrych stron bo jej po prostu zazdrościsz ? też tak umiem pisać

ja mam inne prorytety i tak jak ona to nie chciałąbym wyglądać, milion fitnesek łepsze ma ciało