Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jennifer Lopez

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
104 odpowiedzi w tym temacie

#81 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 15:36

Trzeba przyznać, że piękna kobieta szkoda tylko, że nie naturalnie tylko po operacjach plastycznych :-/ :-/

Pierwszy raz słyszę,że miała operacje plastyczne.
Śliczna jest,dziewczęca uroda.Ładnemu we wszystkim ładnie.Włożyłaby worek po ziemniakach i wyglądałaby imponująco.

#82 frezja

frezja
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 22:58

botoks to ona ma napewno...

#83 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 23:10

Pierwszy raz słyszę,że miała operacje plastyczne.

niektórzy skrzętnie ukrywają wszelkie info o operacjach ;-) może i miała, nie śledzę jej poczynań :lol: , może coś niecoś polepszała... zapewne :->

Piękny uśmiech, piękne ciało, przyjemnie się na nią patrzy ;-) ostatnia fotka rewelacyjna :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#84 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 18:40

może coś niecoś polepszała...

a która gwiazda Hollywood nie polepsza? :-P
Fotki super, bardzo mi się podoba, choc dawno juz o niej nie slyszalam widac dalej dba o siebie i trzyma się :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#85 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 08:58

Ogólnie ładna z niej kobieta,ma ładne włosy ,ogólnie pozytywna babka z niej,a poprawiać w sobie napewno cos poprawiła, prasa jakos nie wywęszyła tego i dlatego wiele o tym nie słychac, przynajmniej nie atakuja jej pytaniami ;-)
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#86 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 27 listopada 2010 - 15:43

na 3 zdjeciu od dolu wyszla przepieknie
ale ogolnie jej nie lubie

#87 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 16:44

bardzo podobała mi się w filmie "Sposób na teściową", zagrała tam bardzo prawdziwie ;-)

#88 emem

emem
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 18:34

piekna z niej kobieta i trzeba przyznac, ze ma styl i klasę :) super jest ta sesja zdjęciowa z jej dzieciakami - kolorystyka zdjęć po prostu genialna :)

p.s. ostatnio po raz kolejny oglądalam "Shall we dance?" :) a kto nie oglądał Planu B - polecam serdecznie ;)

#89 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 03 grudnia 2010 - 15:58

Lopez- piekna w każdej odsłonie, czym starsza tym więcej włosów i zmarszczek mniej, więc na pewno cos z sobą robi, na szczęście wychodzi jej to na dobre. Trzeba przyznać ,że potrafi dobrze dobrac stroje do swojej figury.
Dołączona grafika

#90 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 11:07

Piękna jak zawsze a w najnowszym swoim teledysku(taki na plaży),tytuł mi umknął w prost urocza.

#91 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 06:58

może coś niecoś polepszała...

a która gwiazda Hollywood nie polepsza? :-P

jest kilka gwiazdek które JESZCZE nie przeszły operacji ale pewnie prędzej czym później pójdą pod nóż czy strzykawkę :mrgreen:

Lopez- piekna w każdej odsłonie, czym starsza tym więcej włosów i zmarszczek mniej, więc na pewno cos z sobą robi, na szczęście wychodzi jej to na dobre. .

dokłądnie, nie to co nicle kidman :shock: u lopez wydaje się to takie naturalne :mrgreen:

le wiecie co przypomniały mi się zdj. jeszcze przed operacji - nosa, i wcale on taka piękna nie była, a nie jest piękna bez makijażu

Dołączona grafika
http://t2.gstatic.co...8-vMH4OiRMJQPkK
Dołączona grafika
Dołączona grafika
I dodać trzeba że skorygowała sobie także policzki ,wcześneij miała pucowate

a tu jak była mała to już całkiem istny potwór
http://c1.wrzuta.pl/..._jennifer_lopez

podsumuwująć, ŻEBY NIE OPERACJE I MAKIJAŻ BYŁA BY NIKIM
Dołączona grafika

#92 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 09:18

A według mnie zawsze była ładna.

jak była mała to już całkiem istny potwór

ładna dziewczynka.Nie wiem ale o dziecku bym tak nie napisała...

Ż BYŁA BY NIKIM

co znaczy że byłaby
nikim ?
a tu takie fotki :

Załączone miniatury

• jennifer_lopez_wallpaper_1.thumbnail.jpg
  • Jennifer_Lopez_077.jpg

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#93 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 11:12

podsumuwująć, ŻEBY NIE OPERACJE I MAKIJAŻ BYŁA BY NIKIM

Nie rozumiem,jakie operacje?
Z wiekiem twarz się zmienia. ,rysy twarzy .A jrśli coś skorygowała to nie rzuca się to w oczy.
Po za tym jakim nikim?
Ma na koncie wiele ról aktorskich,wydała także troszkę płyt.
Liczy sie talent ,uroda przechodzi na dalszy plan.Jest przecież wiele aktorów,którzy urodą nie grzeszą a są utalentowani i odnoszą sukcesy.NP.Meryl Strep.(nie wiem czy poprawnie napisałam nazwisko)

Żaden potwór,fajna mała dziewczynka z warkoczykami.

#94 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 11:42

Nie rozumiem,jakie operacje?

1-nos
2-kości policzkowe
3 pewnie lifting

Żaden potwór,fajna mała dziewczynka z warkoczykami.

kto co lubi, dla mnie niezbyt śliczne dziecko i tyle

Po za tym jakim nikim?

no dobra za ostanio napisałam, miałam na myśli, że inaczej by ludzie na nią patrzyli, nie była by taka piękna jak pokazjują ją we wszyskich czasopismach itp. ale mniejsza o to ja tylko wyraziłam swoje zd. nie wnikam w to za bardzo bo prawie wszystkie gwiazdy to robią, tak więc jest to raczej normalne już

wszystkie media pokazają ją tylko w super ekstra wydaniu, takich zdj. jak ja pozakałam je mało a to jej rzeczywisty wizerunek, powiem szczerze że ja sobie bez makijażu bardziej siępodoba niż j.lo. i tyle zwykła kobieta (mam na myśli tylko sam wizerunek ) nie mówie o niej jako artstce

a tu takie fotki :

super ekstra, takie fotki to i ja mam po obróbce i dobrym naświetleniu :) poza tym każda z Was mogłaby tak samo wygladac
Dołączona grafika

#95 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 11:48

nie była by taka piękna jak pokazjują ją we wszyskich czasopismach

No wiesz,swoje rysy twarzy ma ładne,nawet bez makijażu.A jak ktoś jest naprawdę niezbyt urodziwy to i makijaż mu nie pomoże.

A według mnie zawsze była ładna.

[ Dodano: 2011-07-23, 12:52 ]

pewnie lifting

Dlaczego od razu lifting.Ja jestem po 40 mam ładną gładką skórę na buzi i tylko drobne zmarszczki mimiczne.
Po za tym ona PEWNIE używa takich kosmetyków na które Ciebie i mnie nie stać. :-D

#96 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 12:04

Dlaczego od razu lifting.Ja jestem po 40 mam ładną gładką skórę na buzi i tylko drobne zmarszczki mimiczne.
Po za tym ona PEWNIE używa takich kosmetyków na które Ciebie i mnie nie stać. :-D

viola huk już z tym liftingiem, rysami, kremem itp. gdyby nie media i OPERACJE (miała nosa na 1000% i jej naturalny nos jest okropny jak noc) to by była jak nasza jakaś polska gwiazdeczka np Bartosiewcz była by tylko Lopez dobra piosekarka i nikt więcej nie była by sex bombą, bo bez make upa wygląda jak pospolita jakaś latynoska jakich jest pełno

takie jest moje zdanie i nic nie zmieni

A jak ktoś jest naprawdę niezbyt urodziwy to i makijaż mu nie pomoże.

sam makijaż nie, ale lekkie ingerencje chirga tak

[ Dodano: 2011-07-23, 13:07 ]

No wiesz,swoje rysy twarzy ma ładne

ps a co do rysów to też mi się nie podobają ma męskie rysy , taką kwadratową twarz ale kto co lubi, dla mnie piękną kobietą to jest Selena Gomez ma slicznie słodką buzię (okrąglą twarz- to mi się podoba ) i bez make up jest śliczna, słodka meksykanka, oby tylko nic nie zmieniła
Dołączona grafika

#97 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 12:08

nie była by sex bombą,

dla każdego określenie sex bomba oznacza co innego.Np .sex bombą dla mnie jest M.Monroe a nie Jennifer.

takie jest moje zdanie i nic nie zmieni

i dobrze,niech tak zostanie ;-)

#98 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 12:09

dla każdego określenie sex bomba oznacza co innego.Np .sex bombą dla mnie jest M.Monroe a nie Jennifer.

Z tym się zgodzę z Tobą, żę dla każdego dane określenie do innego znaczy (dla mnie nawet MM nie jest nim , nie wiem co ludzie w niej widzą :-P , ale to już inny temat)

[ Dodano: 2011-07-23, 13:48 ]
ps. jedynie co mi się w niej podoba to kształty ale te z przed 10 lat oraz obecne, po powrotcie do formy sprzed ciązy
Dołączona grafika

#99 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 16:13

wszystkie media pokazają ją tylko w super ekstra wydaniu, takich zdj. jak ja pozakałam je mało a to jej rzeczywisty wizerunek,

jak jakaś gwiazda ma sesję do ich gazety, czy ma wywiad w danym studiu to logiczne, że muszą każdego tak wyszykować, żeby wyglądał świetnie ;-)
Nie rozumiem tego, jak jakieś brukowce wysławiają zdjęcia gwiazd bez makijażu- żeby dokopać i pokazać je zwykłym zakompleksionym kobietom? jak ktoś lubi daną gwiazdę to nie za to czy wygląda dobrze czy źle bez makijażu <bezradny></span>

dla mnie piękną kobietą to jest Selena Gomez

jak już porównywać to kobiety w podobnym wieku, bo co ma piernik to wiatraka to ja nie wiem <bezradny></span>
dobra mam wrażenie, że tak nie lubisz Lopezki że na siłę ukazujesz jej skazy :-P

Jest piękną kobietą, chciałabym choć w połowie wyglądać tak jak ona.
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#100 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 16:30

jak jakieś brukowce wysławiają zdjęcia gwiazd bez makijażu- żeby dokopać i pokazać je zwykłym zakompleksionym kobietom?

Z tym się nie zgodze, pokazują po to żeby pokazać prawdziwą twarz i tyle, że 'gwiazdą' to prawie każdy może zostać.

jak ktoś lubi daną gwiazdę to nie za to czy wygląda dobrze czy źle bez makijażu

No tak, dla mnie J.LO. obojętna jest, nie czuję do niej nienawiści, ani nie kocham jej ponad życie, a pokazuje jej drugie oblicze o tak bez powodu, bo dużo os. się zachwyca , a ja tam w wyglądzie nic nadwyczajego nie widzę.

jak już porównywać to kobiety w podobnym wieku, bo co ma piernik to wiatraka to ja nie wiem <bezradny></span>

Ale ja wstawiłam jej zdj. nie wiem jak miała może z 25 lat-30 z początu kariey i wyglądała tragiczne, tak więc porównuje ją do SG giwazdy której lubię, mogę porówać ją nawet chociaż do Kate Hudson i J.LO chowa się przy niej.

Myślę, że tutaj chodzi bardziej o to kto co lubi, komu co się podoba i tyle.

dobra mam wrażenie, że tak nie lubisz Lopezki że na siłę ukazujesz jej skazy :-P

Nie prawda, to dobra już nie pokazuję jej gorszej strony :mrgreen: Napisałam, że twarz mi się jej nie podoba, męskie rysy, kwadratowa twarz, ale ciało (oczywiście z lat młodzieńczych oraz tych po ciąży są ładne, typowo kobiece kształty ale są lepsze babki :D )

chciałabym choć w połowie wyglądać tak jak ona.

To może Ty na siłe tak się doszukujesz dobrych stron bo jej po prostu zazdrościsz ? też tak umiem pisać ;) ja mam inne prorytety i tak jak ona to nie chciałąbym wyglądać, milion fitnesek łepsze ma ciało
Dołączona grafika