Spotkania forumek
Napisano 31 maja 2011 - 14:31
Napisano 31 maja 2011 - 17:30
To muszę zobaczyć o której miałabym pociąg ale myślę że z samego rańca bym jechała albo sobie przyjadę dzień wcześniej i spędzę noc w hotelu
Napisano 31 maja 2011 - 17:55
Napisano 31 maja 2011 - 19:09
Napisano 02 czerwca 2011 - 14:50
Możemy ją wybrać na g(ł)ównodowodzącą, co sądzicie?
Jestem za
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 02 czerwca 2011 - 17:47
sprawdź sobie raz jeszcze bo się rozkłady pociągów zmieniłyno dobra sprawdziłam sobie połączenia..
naczelny przewodnik gromadyMożemy ją wybrać na g(ł)ównodowodzącą, co sądzicie?
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 02 czerwca 2011 - 17:50
Napisano 03 czerwca 2011 - 19:47
yyyyyyy.... a z kim?nie będę jechała sama więc mi bez różnicy jak pojadę i o której
jeszcze nie wiem dokładnie. Co prawda rozkład pobieżnie sprawdziłam, ale dokładniej będę się orientować przed samym spotkaniem. Co zaś do numerów tel. to wolałabym wymienić się również kiedy wszystko będzie dopięte na ostatni guzik i wiadomo będzie kto na pewno się pojawi, bo (niech to nie zabrzmi źle) nie chciałabym szastać moim numerem na prawo i lewo jeśli nie będzie takiej potrzebya Wy o ktorej bedziecie
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 04 czerwca 2011 - 21:58
Prawdopodobnie bede z kimś ale jeszcze może to ulec zmianie więc mogę też być i sama
Napisano 04 czerwca 2011 - 22:21
Ale na spotkaniu z kimś czy podczas podróży?Prawdopodobnie bede z kimś
do numeru telefonu koniecznie dołącz numer konta i pin do kartynie chciałabym szastać moim numerem na prawo i lewo jeśli nie będzie takiej potrzeby
a że tak zapytam jeszcze... od czego zależy godzina Waszego przybycia?pewnie będziemy w Warszawie na centralnym albo o 8:43 albo o 9:37.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 05 czerwca 2011 - 07:28
Podalam te dwa polaczenia tak orientacyjnie
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 05 czerwca 2011 - 07:30
podczas podróży i po naszym spotkaniukrowka17 napisał/a:
Prawdopodobnie bede z kimś
Ale na spotkaniu z kimś czy podczas podróży?
Także spokojnie
Napisano 05 czerwca 2011 - 18:49
Od godziny, o której zmęczona tigerka dźwignie tyłek z wyra i wpakuje go w pkpa że tak zapytam jeszcze... od czego zależy godzina Waszego przybycia?
Chciałam jednak samochodem przyjechać, ale dzięki mojemu "realiście", który chyba miał bardzo pesymistyczny nastrój skutecznie mi się odwidziało czyli pozostaje pociąg
może być numer konta z kredytem? przydałaby się pomoc w płaceniudo numeru telefonu koniecznie dołącz numer konta i pin do karty
Napisano 05 czerwca 2011 - 18:54
No właśnie! No właśnieI co? na pastwę losu ją zostawimy? ;>
A tak serio, to przyuważyłam jakieś dziwne połączenie pkp, którego pół roku temu jeszcze nie było i tak sie zastanawiam, czy nie przeznaczyć dodatkowej godziny na dojazd
Napisano 05 czerwca 2011 - 18:56
tigraa84 napisał/a:
I co? na pastwę losu ją zostawimy? ;>
No właśnie! No właśnie
Nie no... Dobre zdanie o mnie macie
A tak serio, to przyuważyłam jakieś dziwne połączenie pkp, którego pół roku temu jeszcze nie było i tak sie zastanawiam, czy nie przeznaczyć dodatkowej godziny na dojazd
No dobra to na poważnie- zaczęły się remonty i faktycznie opóźnienia, wydłużenie tras... Poczekajcie jeszcze z tydzień z ustaleniem dokładnych godzin. Serio serio.
Napisano 05 czerwca 2011 - 22:30
Tylko o mnie tam nie zapomnijcie
Napisano 07 czerwca 2011 - 11:40
Marzycielka24, nie wyśpisz się bo razem z nami się z rana na pkp pojawisz
Jakieś szczegóły ujawnisz co do programu?
krowka17, pamiętamy pamiętamy
Ja sprawdzam połączenia regularnie i póki co nic się nie zmienia
Napisano 07 czerwca 2011 - 22:15
Teraz więc proszę o trzymanie kciuków, bo już połówkowi się pożaliłam i liczę na to, że da radę mnie nieco wesprzeć finansowo